- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Urfa - Birecik, Gaziantep, Malatya, Diğer doğu illerinde öğretmen tanıdığım yok rahatlık olarak bunları biliyorum. Kuzeniniz için Hayırlısı olsun :)Merhabalar arkadaşlar kuzenim sınıf öğretmenliği meuzunu tercih yapcak sıralaması 5 bin. Bir bayan için tavsiye edebileceğiniz doğu ve güneydoğu anadolu da iller nelerdir? Aslında ilçe ve köy bazlıda düşünebiliriz
Yardımcı olursanız sevinirim
canım valla muhtemelen köyleri gelir diye düşünüyoruz yer sorunu ulaşım sorunu olmamasına dikkat ediyoruz canım buralara bi bakalım. bu arada çok teşekkürler :)Urfa - Birecik, Gaziantep, Malatya, Diğer doğu illerinde öğretmen tanıdığım yok rahatlık olarak bunları biliyorum. Kuzeniniz için Hayırlısı olsun :)
Ben gaziantepte oturuyorum burayi tercih ederse rahat edebilir büyük bi şehir kalabalık yanliz kiralari çok yüksek ve fazlasıyla suriye göçü var studyo dairelerin kiralari700den basliyor onun dişinda avmleri fazlasıyla olan yaşanilasi bi şehir
Ulaşım kolay burda buyuk ilcelerimiz de mevcut yakin koyler de mevcut :)Hazalburada buyukt: 36885686 .!.:canım biz valla yer ve ulaşım açısından bakıyoruz zaten merkez gelmez ilçeye yakın köy olursa bile çok güzel olur :)
tatlım ya nereleri tavsiye edersin peki ilçe yada ilçeye yakın temiz köyUlaşım kolay burda buyuk ilcelerimiz de mevcut yakin koyler de mevcut :)
teşekkür ederim :)Edebiyata da 1115 kontenjan verildi. Paylasmak istedim.hayirli olsun kuzeninize.
tatlım ya nereleri tavsiye edersin peki ilçe yada ilçeye yakın temiz köy[/Qgorduklerim olarak benim bilip gorduklerim gerciğin,sarisalkim,serintepe. İlce olarak İslahiye nizip oğuzeli araban nurdagi yavuzeli. Buralar hep il e yakin
neden saydıgınız o ilçeleri yazmasın? merak ettim de...Erzurum yazmayı düşünürse ispir, oltu, tortum, narman, çat ve merkez ilçeleri yazabilir. Fakat asla karayazı, hınıs, horasan, tekman yazmasın.
neden saydıgınız o ilçeleri yazmasın? merak ettim de...