• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercihlerde yardımınıza ihtiyacım var..

secretfelicity

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
87
1
18
Arkadaşlar benim aklım oldukça karışık. Düz lise yabancı dil mezunuyum. Dil 1 puanım 333, ts 1 puanım 371, ts 2 puanımsa 378. Ygs 3 puanım da 369. İstanbul ve çevresi istediğimden dil biraz zor. Sözelden tercih yapmayı düşünüyorum. Ama halkla ilişkiler, türk dili ve edebiyatı, çağdaş türk lehçeleri ve edebiyatı ve adalet arasında gidip geliyorum. Tavsiyeniz var mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Halkla iliskileri ingilizce okumani tavsiye ederim. Edebiyatin atamasi yok bu donemde 4 yila ne olur bilmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Halkla iliskileri ingilizce okumani tavsiye ederim. Edebiyatin atamasi yok bu donemde 4 yila ne olur bilmiyorum

Evet ama halkla ilişkileri ingilizce kazanamıyorum türkçe kazanıyorum o da kocaelide. Siz olsanız istanbulda tam burslu bir şekilde adalet mi okurdunuz, yoksa kocaelide örgün halkla ilişkiler ve tanıtım mı?

Evet ama halkla ilişkileri ingilizce kazanamıyorum türkçe kazanıyorum o da kocaelide. Siz olsanız istanbulda tam burslu bir şekilde adalet mi okurdunuz, yoksa kocaelide örgün halkla ilişkiler ve tanıtım mı?

Istanbul tam burslu adalet. Cunku adalet okuyunca kendini ilerletebilirsin kocaelide bir de turkce okursan is bulma olanagin sikintili

Arkadaşlar benim aklım oldukça karışık. Düz lise yabancı dil mezunuyum. Dil 1 puanım 333, ts 1 puanım 371, ts 2 puanımsa 378. Ygs 3 puanım da 369. İstanbul ve çevresi istediğimden dil biraz zor. Sözelden tercih yapmayı düşünüyorum. Ama halkla ilişkiler, türk dili ve edebiyatı, çağdaş türk lehçeleri ve edebiyatı ve adalet arasında gidip geliyorum. Tavsiyeniz var mı?

Çağdaş türk lehçelerini ele direk. Türk dili edebiyatı da öğretmen olmak istiyorsan ataması zor, formasyon almakla uğraşırsın bir de.
Adalet okuyup sonra dgs ile 4 yıllığa tamamlayıp hukuk okumayı düşünür müsün?

Çağdaş türk lehçelerini ele direk. Türk dili edebiyatı da öğretmen olmak istiyorsan ataması zor, formasyon almakla uğraşırsın bir de.
Adalet okuyup sonra dgs ile 4 yıllığa tamamlayıp hukuk okumayı düşünür müsün?

Hukuk düşünürüm evet ama anlayamadım 4 yıla tamamlamayı. Şimdi 2 senelik adalet bittikten sonra dgs ye girmeyecek miyim?

Gireceksin ben de onu diyorum zaten.
2 yıl okuduktan sonra dgs ile 4 yıllığa hukuka tamamlarsın

Evet yani umarım kazanabilirim. 2 kere dgs ye giriş hakkı varmış sanırım. Bir de beykentte 3.sınıftan başlıtıyolarmış diye duydum hukuk fakültesinde.

Evet yani umarım kazanabilirim. 2 kere dgs ye giriş hakkı varmış sanırım. Bir de beykentte 3.sınıftan başlıtıyolarmış diye duydum hukuk fakültesinde.

Aaa iyiymiş o.
Genelde birden başlatıyorlar.
Sen bir tercihlerini yap da canım oralar hallolur :34:

Back
X