Bence 3 cook güzel
Teşekkür ederim yorumlarınız için :)hepsı guzel ama 3 u cok pratık konforlu kullanırsın
Bana kalsa ben de hepsini alırım da amam babam ne der bu işe bilemedimBence hepsini al gitsin
Karasızlıktan iyidir
Birde birbirine benziyor açıkçası hepsi
Ama ben sarmalı sevmediğimden 2 veya 3 olabilir
Şİmdiden hayırlı olsun
Aynen şu anda anket açmadığımı pişman oldum ama yazılanları tek tek dikkate alacağım zaten teşekkür ederim :)Bence anket yap hepsi birbirinden guzel karar vermen kesinlikle zor olur. Ama bende birinciyi en cok begendim.
2.cisi renk olarak daha kaliteli duruyor.
Hepisi çok güzelama 1 daha güzel
Fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar :)hiçbiri tarzım değil ama 3 kullanım açısından kolay geldi
Teşekkür ederim fikriniz için :)Kesinlikle 1 çok hoş ve kibar duruyor. İki numarayı üstündeki desenlerden dolayı hiç beğenmedim. 3te fena değil.
Bu tarz bot ve bir tane beyaz ayakkabım var aslında bire bir aynı değiller tabi ama genel olarak tarzım bu yönde bunların da olacağını düşünüyorum o yüzden teşekkür ederim ayrıca :)Konu sahibesi kusura bakma cok güzel ayakkabilar ama her ayakta güzel durmaz bu modeller bence benzer modelleri dene ona gore al
Kesinlikle 1
2 bence
1 tabiki de
Teşekkür ederim fikirleriniz için bu kategoride de hep bir denilmiş :)Bi 1 de benden, daha cool gorunuyor
Bu tarza yakın aykkabım var ayağıma uyabileceğini düşünüyorum o yüzden ama bakalım teşekkür ederim ayrıca :)ayağında güzel durursa bir,ama 2 asla,3 idare eder,ama ayağında nasıl durduğu çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?