sedaecrin “Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.” Kayıtlı Üye 21 Aralık 2011 7.800 1.834 398 13 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sedaecrin #121 formidea .!.: Ben de şu asla diyenlere anlam veremiyorum, yani neye göre, kime göre hayır? Asla alma diyecek kadar kötü ayakkabılar var sanki, 3' ü de gayet şık. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim aynen ben de üçüne bayıldım kararsız kaldım hangisini alacağım konusunda en azından buarada istişare yapayım dedim. :)
formidea .!.: Ben de şu asla diyenlere anlam veremiyorum, yani neye göre, kime göre hayır? Asla alma diyecek kadar kötü ayakkabılar var sanki, 3' ü de gayet şık. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim aynen ben de üçüne bayıldım kararsız kaldım hangisini alacağım konusunda en azından buarada istişare yapayım dedim. :)
sedaecrin “Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.” Kayıtlı Üye 21 Aralık 2011 7.800 1.834 398 13 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sedaecrin #122 Hazal .!.: 1 e bayildim ya hangi site acaba:)) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim buradan site ismi vermiyorum reklam olmasın diye site kurallarına aykırı olur diye :)
Hazal .!.: 1 e bayildim ya hangi site acaba:)) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim buradan site ismi vermiyorum reklam olmasın diye site kurallarına aykırı olur diye :)
sedaecrin “Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.” Kayıtlı Üye 21 Aralık 2011 7.800 1.834 398 13 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sedaecrin #123 guzoie .!.: 1 çok güzel ama parmaklar çok biçimsizse hoş görünmeyebiliyor kendimden biliyorum :) bu arada site adını özelden yazabilir misiniz ? :) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fikriniz için tabi gönderebilirim :)
guzoie .!.: 1 çok güzel ama parmaklar çok biçimsizse hoş görünmeyebiliyor kendimden biliyorum :) bu arada site adını özelden yazabilir misiniz ? :) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fikriniz için tabi gönderebilirim :)
sedaecrin “Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.” Kayıtlı Üye 21 Aralık 2011 7.800 1.834 398 13 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sedaecrin #124 benyeniyimgaliba .!.: 1 Genişletmek için tıkla... asianzade .!.: 1 cok guzel ama kullanisli olur mu onu bilmiyorum, 2 de elbiseyle falan sanki hos durur gibi geldi, 3ü almazdim hantal duruyor biraz her ayakta hos durmayabilir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ben de günlük kullanım için alacağım kot pantolon vs altına giymek için.
benyeniyimgaliba .!.: 1 Genişletmek için tıkla... asianzade .!.: 1 cok guzel ama kullanisli olur mu onu bilmiyorum, 2 de elbiseyle falan sanki hos durur gibi geldi, 3ü almazdim hantal duruyor biraz her ayakta hos durmayabilir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ben de günlük kullanım için alacağım kot pantolon vs altına giymek için.
Belissima77 Amaca giden yolda herşey mübahtır Kayıtlı Üye 20 Şubat 2015 4.863 2.616 133 13 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sedaecrin #125 2
nomunomuchua Susaysan sus, susmaysan afkur! Pro Üye 3 Eylül 2012 21.884 57.710 798 13 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sedaecrin #126 Valla üçü de çok güzel :)
sedaecrin “Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.” Kayıtlı Üye 21 Aralık 2011 7.800 1.834 398 14 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sedaecrin #127 nomunomuchua .!.: Valla üçü de çok güzel :) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben de üçüne bayıldım :)
nomunomuchua .!.: Valla üçü de çok güzel :) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben de üçüne bayıldım :)