Merhaba arkadaşlar,
Ben tere tohumunun troid hastalarına yararlı olduğunu duymuştum. Hormonları dengeliyormuş, demek zayıflatıyormuş da...
1 hafta kadar kullandım kısa bir süre belki ama kilomda bi değişiklik olmadı.
slm hayal gözlü nasıl yani anlamadım guatrla ilişkisini.aydınlatırsan sevinirim.şimdiden teşekkürler.(bende de guatr var da)
Baharcım çok geçmiş olsun sana ,bana da aktar sattı bugün ben de aldım ama 100 giram flan aldım ama tadı hoşuma gitti (ben böyle genzi yakan garip tatları olan şeylere bayılırım,bu konuda manyağım biraz ) hatta salataya kattım.Ama annem hemen bu koku ne dedi.Şimdi ne yapsam acaba ?1 ay sonra lise buluşması var 4 kilo vermem lazım
aman canim baharin basina gelenler sanada olmasin dikkat et cnmyasakkelime
bugün aktardan bende tere tohumu aldım fakat öğütülmemiş evde robotta kendim öğütsemm özelliğinim yitirirmi neolur cevap verin kızlar
arkadaşlar merhaba bende bütün siteyi uzun zamandır takib ediyorum sizin sayfanızıda baştan okudum benim başka bir sitede okuduğum bir metabolizma hızlandırıcı var arkadaşlar zaten metabolizma nın hızlanması da yağ yakımı demek bunu kullanan arkadaş 108 kilodan 68 kiloya düşmüş hemde kendini çok sıkmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?