Tereddütlü Misafirlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zebray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
1.354
3.553
133
İstanbul
Ah kizlar vah kizlar
Gece gece dertlendim. Panik ataklandim.
Koronayi daha yeni atlatmis bir akrabamız 1 saatlik oturmaya gelmek istiyor. Resmi bir evrak almasi gerek bulunduğumuz yerden.
Acikcasi korkuyorum. Ama nasil geri cevrilir ? Cok yakinimiz.

Ya da korkmak yersiz mi? 14 gun oldu bitti bulastiricilik da bitmis midir?

Muhtemelen o da eşten dosttan akrabadan kapmistir, 'abla sen de anla bizi, çok dikkat ediyoruz,gelmesen daha iyi' derseniz bunu anlaması lazım.
Anlamiyorsa defolsun gitsin, böyle düşüncesiz insan için üzülüp yaşadığın strese yazik

Ben de lutfen yanlis anlamayin.ama daha yeni atlattınız biraz mesafeli dursak coluk.cocuk var.
Bunlar esimin anne babasi yalniz. Esim de kaldi oyle diyemedi bir sey

Ben de lutfen yanlis anlamayin.ama daha yeni atlattınız biraz mesafeli dursak coluk.cocuk var.
Bunlar esimin anne babasi yalniz. Esim de kaldi oyle diyemedi bir sey
Çocukları al git başka bir yere...

Eşinde senin evde olamadığını söyleyip dışarda görüşsün

Oyle bir durum ki bu hayir gelmeyin demek bana küsme kizma olarak geri dönecek ama onlar memlekette hala eniste buyuk nine sulalecek gecirdi. Nine sizlere omur... Az dusunce ya...
O zaman açık açık konuşun.

İfadelerinizi öyle seçin ki kendilerinin düşüncesiz olduğunu anlasınlar...

Kabul edemem, felan değil... "Bizi özlediniz ama farkında mısınız bizi riske atıyorsunuz, bize birşey olursa vicdanınız sızlar" gibi gibi...

Hayır demek zor olmasa gerek.. Ayrıca biri yazmış bulaştırıclk 1 ay divam ediyor diye ne alaka ? Merak ettim var mı cidden öyle birşey

Hayır 14 gün karantinada kaldı diye bulaştırıcılığı bitmemiş olabilir testi negatife dönmüş mü?

Ah kizlar vah kizlar
Koronayi daha yeni atlatmis bir akrabamız 1 saatlik oturmaya gelmek istiyor. Resmi bir evrak almasi gerek bulunduğumuz yerden.

Saçmalama,kabul etme.

Corona herkesi 14 günde terk etmiyor. 1 ay boyunca pozitif çıkan vakalar var.
O tamam da..14 gün sonunda negatif çıksa da bulaştırıcılık oluyor denildi zannettim ben o yüzden sordum. Negatif çıkan nasıl bulaştrsın anlamında 😳

Ah kizlar vah kizlar

Sakın alma evde hemen bulaşır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X