- 18 Haziran 2020
- 1.419
- 1.816
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hayır, negatif çıkınca bulaştırıcılık yok.O tamam da..14 gün sonunda negatif çıksa da bulaştırıcılık oluyor denildi zannettim ben o yüzden sordum. Negatif çıkan nasıl bulaştrsın anlamında![]()
Kafamdaki plan bu. Yarin arayıp konusacagim. Gönül isterdi onlar akil etsin.Ya bu işin hatırı gönülü olmaz. Yani kayın aileniz küsecek diye ölümcül bir virüse maruz mu kalacaksınız. Eşinizle oturun konuşun aklı selim bir karar alıp kırmadan konuşsun ailesi ile
Tabikide bir test daha yaptırılmayana kadar hasta olup olmadığını bilemezsiniz. Bir ay boyunca iyileşemeyenler var. Evrağını alsın gitsin size gelip ne yapacak? Acil işimiz çıktı evde olmayacağız diye mesaj atın hiç aramayın bileAh kizlar vah kizlar
Gece gece dertlendim. Panik ataklandim.
Koronayi daha yeni atlatmis bir akrabamız 1 saatlik oturmaya gelmek istiyor. Resmi bir evrak almasi gerek bulunduğumuz yerden.
Acikcasi korkuyorum. Ama nasil geri cevrilir ? Cok yakinimiz.
Ya da korkmak yersiz mi? 14 gun oldu bitti bulastiricilik da bitmis midir?
Eşiniz arayıp söylesin, siz neden söylüyorsunuz?Kafamdaki plan bu. Yarin arayıp konusacagim. Gönül isterdi onlar akil etsin.
Ruhsat almasi gerekmis ve bunun.icin ön evraklar.bizde.Normal, sağlıklı kişilerle bile görüşmeye sıcak bakmazken; korona geçirmiş birini ağırlamak biraz tuhaf olmuyor mu yani..çok enteresan..1 saatliğine niye geliyor, bir saati geç, niye geliyor? hayır neyin özlemi bu..anlayamıyorum..
Babasina gelme demek zor geldi. Evraklari veririm işini hallederim eve gelmeden yollarim diyor. Sosyal mesafe maske vs. bu tedbirlerle...Eşiniz arayıp söylesin, siz neden söylüyorsunuz?
He anladım şimdi. Konu sahibine de dedim bazen hayır demeyi bilmek gerekiyor..Hayır hayır, negatif çıkınca bulaştırıcılık yok.
Ancak konu sahibine geleceği kişi negatif sonucu almamış, 14 gün karantinada kalıp çıkmış. Pozitif mi negatif mi belli değil yani.
Ah nerdeee bu bilinç?2 ayda hala pozitif olanlar var. Ayrıca bizim hastanede yatıp zor kurtulan tanıdığımız şimdi dışarıda birinin yanından geçicek olsa 5 m kaçıyor, tekrar hasta olma korkusuyla .
Öyle hemen bitmiyor ne yazık ki kimisinde 21 kimisinde 30 gün sürüyor bulaştırma riski ben kabul etmezdim.Ah kizlar vah kizlar
Koronayi daha yeni atlatmis bir akrabamız 1 saatlik oturmaya gelmek istiyor. Resmi bir evrak almasi gerek bulunduğumuz yerden.
Sakın kabul etmeyin biz 45 günde negatife döndük . Çevremde de 14 günde negatife dönen hiç görmedim . Açık açık söyleyeceksiniz o psikolojiyi yaşamayan bilmez kırılırsa kırılsın darılsın. Sağlık buAh kizlar vah kizlar