Çocukları al git başka bir yere...Ben de lutfen yanlis anlamayin.ama daha yeni atlattınız biraz mesafeli dursak coluk.cocuk var.
Bunlar esimin anne babasi yalniz. Esim de kaldi oyle diyemedi bir sey
Bu benim.icin cok guzel bir veri. Bunu ileri surecegim.Bulaşıcılığı 1 aya yakın devam ediyor diyorlar
O zaman açık açık konuşun.Oyle bir durum ki bu hayir gelmeyin demek bana küsme kizma olarak geri dönecek ama onlar memlekette hala eniste buyuk nine sulalecek gecirdi. Nine sizlere omur... Az dusunce ya...
Corona herkesi 14 günde terk etmiyor. 1 ay boyunca pozitif çıkan vakalar var.Hayır demek zor olmasa gerek.. Ayrıca biri yazmış bulaştırıclk 1 ay divam ediyor diye ne alaka ?
Saçmalama,kabul etme.Ah kizlar vah kizlar
Gece gece dertlendim. Panik ataklandim.
Koronayi daha yeni atlatmis bir akrabamız 1 saatlik oturmaya gelmek istiyor. Resmi bir evrak almasi gerek bulunduğumuz yerden.
Acikcasi korkuyorum. Ama nasil geri cevrilir ? Cok yakinimiz.
Ya da korkmak yersiz mi? 14 gun oldu bitti bulastiricilik da bitmis midir?
O tamam da..14 gün sonunda negatif çıksa da bulaştırıcılık oluyor denildi zannettim ben o yüzden sordum. Negatif çıkan nasıl bulaştrsın anlamındaCorona herkesi 14 günde terk etmiyor. 1 ay boyunca pozitif çıkan vakalar var.
Ah kizlar vah kizlar
Gece gece dertlendim. Panik ataklandim.
Koronayi daha yeni atlatmis bir akrabamız 1 saatlik oturmaya gelmek istiyor. Resmi bir evrak almasi gerek bulunduğumuz yerden.
Acikcasi korkuyorum. Ama nasil geri cevrilir ? Cok yakinimiz.
Ya da korkmak yersiz mi? 14 gun oldu bitti bulastiricilik da bitmis midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?