anım birde kasabalarda mandralar var açıkta satanlar onlarımı diyorlar acabaBu maketlerde satılan tereyağlarda tereyağ kokusu belli belirsiz zaten,hele pilava filan attın mı hiç anlaşılmıyor,bildiğin margarin yiyoruz demek ki tereyağ diye
Bu maketlerde satılan tereyağlarda tereyağ kokusu belli belirsiz zaten,hele pilava filan attın mı hiç anlaşılmıyor,bildiğin margarin yiyoruz demek ki tereyağ diye
Bu maketlerde satılan tereyağlarda tereyağ kokusu belli belirsiz zaten,hele pilava filan attın mı hiç anlaşılmıyor,bildiğin margarin yiyoruz demek ki tereyağ diye
Evet kardesim anlatio bir marktte kasiyer ve abla teryagin tarhi geçmiş biride kuflendi iade yapıyoruz dio . Adam dio tarhi geçmiş ile kuflenmis terayagin kapagni degstrdi dioabi naptin diorum dio bişi olmaz dedi dio. Kufluyu götürdü t Ar hi geçmişin de kapaganin degstrdi . Allah Islah etsin haram mal snucta . Evladlarinizin bogazindan nasıl haram mal geçiriyorlar anlamiyorum
insan sağlığı bu ya,sokaktaki hayvanlara bile yemek atarken dşkkatli olun diyorlar pesAynen öyle
aynen bende bu şekil
insan sağlığı bu ya,sokaktaki hayvanlara bile yemek atarken dşkkatli olun diyorlar pes
SAli gunu ayrıntılı konusuruz abla
S
tamam fıstığım sabırsızlanıyorum konuşalım şu kokmuş yiyecekleri de
O marketteki markalı yağlarda taklidi bile yok,hiç koku yok neredeyse,benim de babaannemin köyden getirdiği yağla alakası yok hem tat hem koku olarakO tereyağ kokusunuda taklit edebiliyorlar , mesela annem gençken tereyağı kendi yaptığı için anlıyor hangisi olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?