• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk eden vicdan azabi ceker ve pisman olur mu?

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Merak ediyorum kizlar, terk eden, sebeb yokken, aciklama yapmadan vicdan azabi ceker pisman olur mu? Yasayanlar var mi?

Ve engelle beni whatsapptan dedigim halde, engellemeyene ne demeli? engelle, dayanamayip yazarim, bana cevap verememen daha da acitiyor dedigim halde engellemeyen erken ne anlama geliyor?

Terk eden bir gün belki vicdan yapar, ikinci gün geçer, önüne bakar. engelle beni demeniz güzel olmamış, karşınızdaki acıyarak bakmıştır.

Terk edildi iseniz 3 gün sonunda düşünmüyor olmanız gerek, önünüze bakmalısınız.

Şöyle zavalli zavalli hareketler yapmayin iliski bitince ya.
Engelle dayanamam yazarim canim yanar filan.
Boyle sacma seyler yapinca karsidaki "aa beni ne cok seviyor" diyecek mi saniyorsunuz?
Kendinizi kucuk dusuyorsunuz. Anca sizinle oyun oynar, kafanizi karistirir boyle oturur dusunursunuz her hareketi.

Boyle yalvar yakar tiplere cogu kişi saygi duymuyor. Geri donerse de pişmanliktan donmeyecek emin ol.

Merak ediyorum kizlar, terk eden, sebeb yokken, aciklama yapmadan vicdan azabi ceker pisman olur mu? Yasayanlar var mi?

Ve engelle beni whatsapptan dedigim halde, engellemeyene ne demeli? engelle, dayanamayip yazarim, bana cevap verememen daha da acitiyor dedigim halde engellemeyen erken ne anlama geliyor?
Buna benzeyen her konuda söylüyorum ilahi adalet pişmanlık tarzı beklentileriniz olmasın yıpranırsınız hayat filmler gibi değil maalesef pişman olmayıp vicdan azabı falan çekmeyip gayet mutlu mesut olabilir sadece önünüze bakın ve kusura bakmayın da böyle beni engelle diyen tipler bana çok aptal geliyor ya bunu yapan olmuştu bana e sen engelle senin de elinde telefon var amacın kendini engelletmek değil ilgi çekmek diyorum direkt olarak kimseyi engellemeyen biri olarak söyleyeyim anlamı şu tenezzül bile etmiyor engellemeye gerek bile görmüyor o kadar sıfır yani yoksunuz çünkü ben birini engelliyorsam hiç duygum yoksa en azından sinir nefret falan vardır ama yok saydığım insanı engellemem ya o kadar umursamam

ona deger verdigimi gosterdim, gayretimi gordu. ben elimden geleni yaptim.
Eee tamam elinizden geleni yapmışsınız adam istememiş. Sevgi karşımızdaki insanın verdiklerine, bize sunduğu şartlara karşılık olarak geliştirebildiğimiz bir şey değil. Sevgi yoksa ağzınızla kuş tutsanız da olmaz. Birini sevmemek ya da sevginin bitmesi vicdan azabı çekilecek bir şey değildir. Kimseyi sevmek, istemek zorunda değiliz.

Back
X