- Konu Sahibi bellisimadonna
-
Arkadaşlar fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
2 sene önce internetten tanıştık.Tanıştığımız günden beri evlilikten, mutlu bir yuvadan bahsediyordu.Yurtdışında yaşıyor.Buraya geldi ve tanıştık.Zamanla ailelerimizi de tanıştırdık.2 sene içinde beni haftada 1 kere ya da 10 günde bir kere arardı.Ben de sürekli olarak daha fazla aramasını ve daha fazla ilgi göstermesini isterdim.O da çok işi olduğunu söylerdi.Telefona yazdığım mesajlara pek cevap gelmezdi.Bana sürekli beni rahatsız etme,ben müsait olunca seni ararım derdi.10 gün sonra arardı:)) yani 2 sene böyle kavga dövüş geçti.Ben mail attıkça o beni rahatsız etme,mail atma derdi.Ama hep atardım çünkü kendiliğinden beni aramazdı.Sonra bir gün ben çok sinirlendim ve bunun böyle gitmeyeceğini söyledim.2 sene içinde defalarca bu yüzden kavga edip ayrılıp tekrar barışmıştık.En son mesajında bana "ilişkimiz bitti.Sebebi de bana baskı yapman ve rahatsız etmen.Artık hayatında ben yokum.Benden sana yar olmaz sakın beni bir daha arama rahatsız etme" vs vs "seni istemiyorum" yazdı.Ben çok üzüldüm.Ama madem istenmiyorum yapacak bişey yok dedim kendi kendime. Ona da kararın buysa saygı duyarım diye cevap yazdım.Karşılığında beni suçlayan ve davranışlarımı eleştiren bir cevap geldi.Ben tekrar bişey yazmadım.2 haftadır hiç bir şekilde görüşmüyoruz.Msn den ve facebooktan onu sildim.o da msn de beni engellemişti ama silmedi. Sonradan engeli kaldırdığını fark ettim. Ayrıca onun kızkardeşi beni öylesine aradı birgün.Ben de biz ayrıldık beni terk etti dedim.Onlar telefonda gorusmusler.Kardeşine telefonda benim hiç arayıp aramadığımı sormuş.Kardeşine ben ondan ayrıldım dememiş.ışin içinde sevgi var mı derseniz.Ben çok seviyorum onu. sizce bu olay bitmiş midir,bitmemiş midir?[/QUOTE]
sizce olay varmıymış ki bitsin....
canım zaten arada mesafe var...seni istemedigini belli etmiş seni istemeyeni sende isteme...
hem nedemek rahatsız etme flan yogunum canı istedigi zamanmı görüşcemiş..
bence sakın arama geri dönmesinide bekleme..
bende bir yıldır uğraşıyorum böyle bir tiple ama dün son noktayı koydum
benimki seninkinin aksine aradım mı niye aradın demez ama aramazda
ayrılalım dedim mide böle saçma bir şekilde bitircekmiyiz der
kimi insanlar farklıdır ama sevgi çok farklı bir şey
ben dün sevilmediğimi anladım ve benim için bitti çünkü hiç bir şey değişmeyecek on yıl geçse de.
seninki de benimkinin bir türevi senin ki biraz daha açık olmuş
acı gerçek sevmiyolar
evet uzun bir süre acı çekilcek ama olmuyosa da zorlamanın alemi yok
geri dönermi demişsin evet geri dönüyolar seninkide döner ama dönüp dolaşıp aynı noktaya geliceksin bu yükü kaldırabileceksen bekle derim
ama deyer mi ? tartışılır
peki beni msn den engelledi ama sonra engeli kaldırdı? Bunu neden yapmıştır sizce?
bir de ailesini telefonla aradığında benim hiç onları arayıp aramadığımı sormuş bunu neden sormuş olabilir?
bir de telefonda neden ailesine ben onu terk ettim ya da biz ayrıldık dememiş ki?
Bu tipler neden böyle oluyorlar? Bir fikrin var mı arkadaşım? Bunların psikolojisi bozuk olabilir mi sence de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?