terk edildim, acaba geri döner mi?

bence senın ona ılgı gostermemenden bu ayrılıgı kabul etmenden kaynakalnıo kardesıne falan sorması onu şaşırtmışşın

Yahu terk edildim acaba geri döner mi şeklindeki bir soruyu anlayamıyorum ben.
Birde yok msn'den engelledi,yok telefonda arayıp aramadığımı sormuş,yok ayrıldığını söylememiş zart zurt...
Hala bunlara kafa yoruyorsunuz.
Adam sizi terketmiş işte dahası var mı bu işin ?
Beni terkeden adamı aşkımdan ölsemde şöyle mi böyle mi diye sorgulamam ben.
Bittiyse bitmiştir çocuk oyuncağı değil ki bu.
Zaten doğru dürüst bir ilişkinizde yokmuş.
Beni arama,mail atma rahasız etme...vs.
Bana böyle diyen sevgiliyi ben ömrünün sonuna kadar rahat bırakırdım.
Sizce nasıl bir ilişki bu düşündünüz mü hiç ?
Üstüne üstün bitti dedikten sonra sizi suçlayan,eleştirende bir cevap vermiş.
Önünüze bakacağınıza hala istiyorsunuz o insanı.
Böyle tiplerde ne hikmetse vazgeçilmez oluyor. -tatlicadiarzu-

bu ne yav adam başından beri istememiş ki zaten aramamış sormamış ilgilenmemiş. sen arayınca da istemiyorum demiş. hala peşinden koşmanın ne gereği var ki?

1-internetten adam cıkmaz
2-internetten tanıstıgın adama hiç güven olmaz
3-zaten ortada ne adam varmıs ne de ilişki
4-üzülecek durumda yok !!!
keyfine bak bence bu hayat böyle adamlara üzülmeye değil adını anmaya degmez yerimseniben

ne demek bu """benı rahatsız etme " bir insan bunu sevdiği gönül bağı olan bırıne demez.
düşünme bu adamı ve hayatından uzaklaşmış zaten .. bence kendı memleketınde ve sana yakında senı sevecek ve sevecegın kişiyi ara derım :)

seni terkeden biri için acaba geri dönermi die düşünüosunn.dönse ne olcak.kabulmu etcen .kabul edip ona seni terketmesi için ikinci şansımı wercen.ilgisizliliğin farkındasın.beni düşünmeyeni ben nie düşeneyimki.bence canım bitmiş artık.daha fazla düşünme onu.daha fazla kırılmak istemiosan sonsuza kadar çıkar hayatından onu güselim:teselli:

Sizin mesajlarınıza, maillerinize kayıtsız kalan, üstüne üstlük "rahatsız etme" diyen bir adam aşık olmamıştır, ortada ilişki de yoktur. Sayısız kereler şahit olduğumuz "gönül kaçanı kovalar" hadisesidir, adam olay mahalinde hiç bulunmamıştır ki dönsün... "Kovalamaca" devam etsin, "oyun bitmesin" diye dönmesi arzulanmaktadır. Bu şekilde dramatize ettiğime bakmayın, gerçekten aşık olunduğunda, duygular karşılıklı yaşandığında aynı cümleleri siz de söyleyeceksiniz. Maalesef biz kadınların aşkla tutkuyu birbirine karıştırma gibi bir kusurumuz var...

kendim çalmışım kendim oynamışım:)) Ama burdayken iyidik.)) Gene de ben üzüldüm bittiğine. Bence o çok bunalımdaydı ve beni başından savdı. Çünkü "başaramadım ben" demek yerine "kuyruğu dik tutmak" pahasına bir bahane buldu ve gitti. Erkek ya yenilgiyi kabul etmek yerine kaçıyorlar.
Ben bu sorumluluğu alamam demek yerine bana bir sürü suçlama yaptı ve kaçtı.:)))
Aman neyse, ne yapalım canı sağolsun.
sağolun arkadaşlar, anlatacak kimsem yoktu.Paylaşmak beni rahatlatıyor.Hepinize çok teşekkür ederim.

bu ılıskı bıtmıs canım ortada bellıkı adamım sevgısı yok ....
ayrıca ınternetden adam cıkmaz yazmıs bırı ama canım yanılıyorsun benım de sevgılım ınternetten tansıtık 4 senemız oldu ve cok mutluyuz ve benım ıcın essız bırı

Canım o kadar alışmış ki beyefendi senin aramana sormana, şimdi sen sessizliğe gömüldün ya, paçaları tutuştu tabi... yav birader bi tanesi de farklı davransın dişimi kırıcam haaa...neyse.

Sen sakın ama sakın arama, sorma, kayıtsız kal, bırak o kendi kendine kudursun dursun ne istiyorsa yapsın. Böyle adamdan kimseye yar olmaz. Büyük ihtimalle bir süre sonra o sana ulaşmaya çalışacak ya da seni sırf konuşturmak için bi şekilde kışkırtacaktır. Gelme bu oyunlara. Sana değer verene ver sen de değerini, değmeyene değil.

yaa anlamıyorum beni rahatsız ediyorsun beni arama mail atma bi insan sevgilisine nasıl der mail atınca bile rahatsız oluyor çok enterasan kendinizi bu sorularla kandırmayın bence beraber olmak istiyorsa adam gibi arasın sen ararsan yine rahatsız olur bence çok kırıcı yaa mafoldumben

10 günde 1 aramak, rahatsız etme demek? bunlar nedir :1no2: biz de internette tanıştık, msnde görüştük sonra geldi yanıma ama değil 10 gün 10 saat bile iletişimimiz kopuk olmadı 2 yıldır. seni sevse geri dönse ne olur ki? bu ilgisizlikle mutlu olmazsın. Unut onu canım.

şimdi arkadaşlar ben bu kişiye güzel mailler güzel mesajlar attığımda cevap gelmezdi. O sadece okur karşılığında ben de yazayım demezdi.Ben ilgisizliğinden yakındığım mailler attığımda da bana böyle mesajlar mailler atma benim canım sıkkın zaten ben mutlu olmak istiyorum derdi.Ben de sen mutlu olmak istiyorsun ama ben de ilgi istiyorum.Eğer hiç bir şey yazamayacaksan boş mesaj at bile dedim:))
Yani ne yaptıysam olmadı hep ben suçlu oldum sevemedi gitti beni bir türlü.Ben de peşini bıraktım artık.Zorla güzellik olmaz.Zaten dedi seni istemiyorum diye daha ne desin.Bu arada bugün biri bana telefon sapıklığı yaptı özel numaradan? Kim ki acaba? O mu?

seni istemiyorum diyen birine
cevabim
ben sana cok merakliyim sanki olurkötükedihüso
pesine gitmek soyle dursun asla aramam şakkıdı
neyi niye yapti da demem bana o lafi dedigi an bitmistir
giden seni kaybetmis guzelim bosverlmaz:

seni çok kırmış o dönse bile sen yüz verme kaybeden o.Söylemesi kolay dicen ama gercekten değmio kendini başka şeyllere ver salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…