Oncelikle selamlar
Aklima takilan bir soru var
Terk edildim ama sebep ne aklimda binbir cevap donuyo
Ayni sirkette calistigim bir erkek arkadasim vardi cok samimiydik tabi sadece arkadastik. Surekli aktivitelerimiz vardi sonra sirkete yeni bi bayan girdi biz hep yanyana oldugumuz icin gelirgelmez gozune bizi kestirdi
bu bayan arkadasima ilk baslarda ufak ufak yazmaya basladi ben sana kustum sen benim hakkim cigabitliye bise dedin dedi o da ne demisim dedi burda soyleyemem falaan fismekan seklinde surekli baska odalara cekilmeler falan oysaki konustugumuz falan yoktu
Sonra biz ne zaman yan yana gelsek kiz masasini bizim yanimiza kadar ceker kulagi hep bizde arkadaslarda dalga geciyodu artik bu masa size niye bu kadar yakin diye :)
Ben yine bisey demedim
Kiz ona ulasmak icin benim telimden facebook adresini almis eklemis sana bisey diycem ama burda olmaztelini istemis
Oda vermis tabi telini sonra konusmalarinda kiz surekli benim adimi geciriyomus o olsa skilmazsin konusmaktan arkadasimda evet onla olsa hic skilmam demis
Velhasil kelam cocuk buna gelen herturlu iletiyi bana gosterdi bak iste ben ona yuz vermiyorum diye ben yaptiginin yanlisbuldugumu onlarin ozeli oldugunu soyledim o arada bana acildi bende onu seven bi kisi varken sevene onem vermesi soyledim hayir dedi ben seni seviyorum 2 hafta bu konuyu konustuk ve beni ikna etti cikmaya basladik.
5 ay ciktik hersey cok guzeldi hic skilmadik birbirimizde bundan eminim hissetim cunku . tabi bayanin golgesi hep pesimizde bazen kavgalarimiz oldu bu olay yuzunden bu kez basladi.
O bayan olmasaydi sen benle birlikte olmazdin demeye basladi bana hediye ettigi sarkilar bile keske sende beni seni sevdigim kadar sevsen sozleri vardi
Oysaki sevdim cok sevdim
En son bulusmak icin cagirdigi gun isim oldugu icin yarin goruselim dedim
Demez olaydim arkadaslarima sozum var dedi ve bir hafta icinde ben aramasam ne aradi ne sordu bende biraktim aramayi
En son merak ettim neden boyle yaptigini sordum cevabi:
Beni anlisyosundur umarim benim icin aliskanliktin dedi
Sonra cevap alamadim bidaha zaten
Calistigimiz yerde ben baska bir erkek arkadsla is icin konustugumda deliye donuyodu
Hep onu sevmedigimi dusundu ama boyle hissetirecek bisey yapmadim aksine sevdigme inandirmak her konusmamdan sonra yalvardim inandiramadim
Isten ayrildi
simdi ben neden terkdildim ki ya
Aliskanlik ne ya aliskanliksa simdi aliskanliksizlik ne yapiyor
Not: mobilden yazdigim icin kusurum varsa affola