- 10 Nisan 2020
- 105
- 56
- 28
- 28
- Konu Sahibi Mysteryofdarkness
Öncelikle merhaba hepinize :) umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktan da anlaşılacağı üzere çok güzel bir iliskim vardı( ben öyle sanıyordum) ve terk edildim İnan’ın kalbim çok kırık çünkü 2 yılımı ortada hiçbir şey yokken ki kendi yazdığı mesajda da senlik hiçbir sorunum yok benim sorunum kendimle sana karşı ne hissettiğimi bilmiyorum diyerek bitirdi üstelik birkaç saat önce beni arayıp kendi kendine seni inanılmaz özledim korona virus bitse de görüşsek sensiz yapamıyorum dediği halde. Hiç kötü giden bir şey yoktu İnanın. Sana karşı bir şey hissetmiyorum bu iliskide ne olacak bilmiyorum ve evlenmek istemiyorum umarım fikrim değişir temalı bir mesaj attı. Mesajı okuduğum zaman bu duygu değişimi beni inanılmaz yaraladı ben de yanıt vermeyerek engelledim kendisini çünkü eğer sevgisinden emin olursa bir şekilde döner diye. Ancak ayrılıktan birkaç gün sonra instagram hesabını actı ve çevresinde me kadar kız varsa ekledi bu beni daha da yıktı çünkü bir ailem olmadığı için kendisini ailem saymıştım. Ve böyle bir ihaneti kaldıramadım kendi adıma. İşte bu noktada yeniden ayağa kalkmak için tavsiyelerinizi bekliyorum çünkü ben hala aptal gibi döner diye düşünüp kendimi bu düşünceden alıkoyamıyorum. Çevremde çok arkadasım da YÖK açıkcası olanlara da anlattım durumu çokta başlarını agrıtmak istemiyorum bu sebeple buraya yazıyorum simdiden yardımcı olan arkadaşlara çok çok teşekkürlerimi iletiyorum hepiniz için güzel günler olması dileğiyle...