Bağımsız zaten istediğini yapsın kime ne ama hem 1 haftada tanıdığı biriyle beraber olacak hem beni kandırdı diyecek adam kandirmamis bariz bi şekilde belli etmiş niyetini sende adam doktor diye hemen birlikte ol yanlışa yanlış denir kimse de bunu savunmasınSadece cinsellik olayini kullanilmis olarak görmeyi kadinlara yakistiramiyorum.Bu konudan bagimsiz söylüyorum bunu.Bu konuda sizinle hemfikirim Adam bas bas bagirmis resmen bu arkadasimiz görmek istememis ama sonuc degismemis ne yazik ki
Yara bandi olmussunuz. Bunu anlamaniz lazimdi kim bi anda 7 8 senelik iliskisini unuturki? Benimde eski nisanlim beni aldatmisti kiz kendini bulutlarda goruyordu 6 ay sonra benimki kicina tekme atip bana dondugu zaman kafaya dank etti... )
Valla hiç görmedim ama çevremden duydugum birkaç örnek oldu, uzun süreli ilişkisini bitirip yeni tanıştığı hatunla birkaç ayda şıp diye evlenen erkek..Yara bandi olmussunuz. Bunu anlamaniz lazimdi kim bi anda 7 8 senelik iliskisini unuturki? Benimde eski nisanlim beni aldatmisti kiz kendini bulutlarda goruyordu 6 ay sonra benimki kicina tekme atip bana dondugu zaman kafaya dank etti... )
Yoo kendisine geri donmedim ama gelecek onceden belliydi..Ha siz bu durumda kendinizi ozel hissediyorsunuz yani?
Birinin mutsuzlugu uzerine mutluluk kuramazsin canimi yaktilar ve mutlu olamadilarValla hiç görmedim ama çevremden duydugum birkaç örnek oldu, uzun süreli ilişkisini bitirip yeni tanıştığı hatunla birkaç ayda şıp diye evlenen erkek..
saka misiniz acaba
ortada olan duyguları yoksayip kafaniz neden direkt milletin seks ve sefasina kayıyor?
Ya yuh,bu kaçıncı yorum ''dr buldum diye heveslenmiş'' tarzında.Tanımadığınız insanlar için ne kesin yargılarınız var ya.O zaman ilk buluşmalarda sevişen her kadın bir şeylere heves edip mi yapıyor ? Hemcinsleriniz hakkında ne korkunç düşünceleriniz var.
.ben evlilik disi iliski yasayanlara saygi duyuyorum benim fikrim yasanmamasi.o yuzden asla dedim ve bitirdim eger kansaydim manevi olarak mahvolurdum.bazi karakter yoksunlari mide bulandiriyor.Allah'ın yanında bir iyiliğiniz varmış çok sevindim adınıza
.ben evlilik disi iliski yasayanlara saygi duyuyorum benim fikrim yasanmamasi.o yuzden asla dedim ve bitirdim eger kansaydim manevi olarak mahvolurdum.bazi karakter yoksunlari mide bulandiriyor.
[/QUOTEayben. Tabiki o kandirilmis hissi karşıdaki insanın arsizligi hiç yaşanmamış sayması yıkılır insan Rabbim kimsenin başına vermesin
Yıllar önce Ingiliz bir çocuktan hoşlanıyordum. Buraya konu açmıştım. Birisi 'vize için kendini çocuğa yamamaya çalışıyorsun' gibi bir yorum yapmıştı. O geldi aklıma şimdiAyy bazı kafalar domestoslu
Hür iradesiyle cinsellik yaşayınca "neden kendini kullandırdın" deniyor. İnanılmaz.
Fön makinasını mı bu?
Alınıp verilen birşey yok, duyulan haz var iki tarafın da eşit faydalandığı.
İyi o zama siz evlenince de kocanız sizi resmi olarak kullanmış oluyor bu mu?
Ayrıca doktor bulmuş atlamış ne demek ne saçma, insanları statüye göre ayırmak bu tür meslekte biriyle olunca kendini şanslı insan saymak falan ne boş beleş beyinler var ya yazık cidden
Yobazlar gitsin burdan lutfen isteyen yasar sizene.ben evlilik disi iliski yasayanlara saygi duyuyorum benim fikrim yasanmamasi.o yuzden asla dedim ve bitirdim eger kansaydim manevi olarak mahvolurdum.bazi karakter yoksunlari mide bulandiriyor.
Ahahah dar dünyalarYıllar önce Ingiliz bir çocuktan hoşlanıyordum. Buraya konu açmıştım. Birisi 'vize için kendini çocuğa yamamaya çalışıyorsun' gibi bir yorum yapmıştı. O geldi aklıma şimdi
Kızın diyeceği cevap belli bizi cekemiyorsunÖncesinden de tanışıyor muydunuz yoksa bir ayda mı tüm bunlar yaşandı? Çiçekler kavgalar doğum günü vs. bir aya mı dahil? Ayrıca adam şerefsizin tekiymiş resmen barışma sürecinde kullanmış. Bence nişanlısının ne bok olduğunu o kızda bilmeli. Ben olsam bir şekilde kıza ulaşır aramızda geçenleri anlatırdım. Evlenip evlenmemek ona kalmış.
Yıllar önce Ingiliz bir çocuktan hoşlanıyordum. Buraya konu açmıştım. Birisi 'vize için kendini çocuğa yamamaya çalışıyorsun' gibi bir yorum yapmıştı. O geldi aklıma şimdi
Hanımlar, evet bazi seyler cabuk oldu ama güzel bir bayanim ve aşık olduğuna inandım.
O adam gitti.. yerine nisanlisiyla çok mutlu bir adam geldi. Yarabandi oldum. Nişanlısı ile ayrıldığı süre zarfında acısını benimle hafifletti . Ya bir erkek bir kadını severken nasıl başka kadına dokunur ya anlamıyorum..
. Su an için en azından iyi ki hastahane de kimseye soylemedim diyorum. Adım doktor ayarlamaya çalışan hemsireye çıkacaktı. Doktor bey hastahanede utanmadan çekinmeden o kızla dolaşıyor. Kız benden çirkin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?