Terk edildim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece cinsellik olayini kullanilmis olarak görmeyi kadinlara yakistiramiyorum.Bu konudan bagimsiz söylüyorum bunu.Bu konuda sizinle hemfikirim Adam bas bas bagirmis resmen bu arkadasimiz görmek istememis ama sonuc degismemis ne yazik ki
Bağımsız zaten istediğini yapsın kime ne ama hem 1 haftada tanıdığı biriyle beraber olacak hem beni kandırdı diyecek adam kandirmamis bariz bi şekilde belli etmiş niyetini sende adam doktor diye hemen birlikte ol yanlışa yanlış denir kimse de bunu savunmasın

Yara bandi olmussunuz. Bunu anlamaniz lazimdi kim bi anda 7 8 senelik iliskisini unuturki? Benimde eski nisanlim beni aldatmisti kiz kendini bulutlarda goruyordu 6 ay sonra benimki kicina tekme atip bana dondugu zaman kafaya dank etti... )

Yara bandi olmussunuz. Bunu anlamaniz lazimdi kim bi anda 7 8 senelik iliskisini unuturki? Benimde eski nisanlim beni aldatmisti kiz kendini bulutlarda goruyordu 6 ay sonra benimki kicina tekme atip bana dondugu zaman kafaya dank etti... )

Ha siz bu durumda kendinizi ozel hissediyorsunuz yani?

Valla hiç görmedim ama çevremden duydugum birkaç örnek oldu, uzun süreli ilişkisini bitirip yeni tanıştığı hatunla birkaç ayda şıp diye evlenen erkek..

Eee bu durumda aynı iş yerinde nasıl çalışacaksın.!! Sürekli yüz yüze bakacaksınız.ve sen maalesef her şeye şahit uzaktan mutluluklarını izleyip kahrolacaksın ... durumuna üzüldüm açıkçası .. allah sabır versin sana.. kötü bi durum.. okurken bile empati kurdum da bir tuhaf oldum yani ben ..!!

Valla hiç görmedim ama çevremden duydugum birkaç örnek oldu, uzun süreli ilişkisini bitirip yeni tanıştığı hatunla birkaç ayda şıp diye evlenen erkek..
Birinin mutsuzlugu uzerine mutluluk kuramazsin canimi yaktilar ve mutlu olamadilar

saka misiniz acaba
ortada olan duyguları yoksayip kafaniz neden direkt milletin seks ve sefasina kayıyor?

Yaa sizi çok seviyorum ben valla 40 yaşında kadından daha olgunsunuz.
Ve ne temiz yüreğiniz var

Nişanlısıyla gerçekten bitirmek istemiş, sizden hoşlanmış, bir şans vermeye çalışmış da olabilir kendi içinde. İlla yalan olmak zorunda değil söyledikleri yaptıkları. Ama bir şekilde onu unutamamış ve geri dönmüş. Bence bu durum bu kadar hızlı sonuçlandığı için iyi hissedin kendinizi, iyi tarafından bakın olaya. Ya ilişkiniz ilerlediğinde onu unutamadığını fark etseydi, ya siz evlenseydiniz aklı onda kalsaydı? Üzülmenizi anlıyorum, fakat kabul etmeye çalışıp önünüze bakmaktan başka seçeceğiniz yok. İyi ki böyle bir durum yaşanacaksa da erken yaşanmış.

Bence kesinlikle anlatmayın. O herif size iftira atabilir, adınız çıkar. Unutmaya çalışın. Başka bir hastaneye görevlendirme isteyin.

Ayy bazı kafalar domestoslu
Hür iradesiyle cinsellik yaşayınca "neden kendini kullandırdın" deniyor. İnanılmaz.
Fön makinasını mı bu?
Alınıp verilen birşey yok, duyulan haz var iki tarafın da eşit faydalandığı.
İyi o zama siz evlenince de kocanız sizi resmi olarak kullanmış oluyor bu mu?

Ayrıca doktor bulmuş atlamış ne demek ne saçma, insanları statüye göre ayırmak bu tür meslekte biriyle olunca kendini şanslı insan saymak falan ne boş beleş beyinler var ya yazık cidden

Yıllar önce Ingiliz bir çocuktan hoşlanıyordum. Buraya konu açmıştım. Birisi 'vize için kendini çocuğa yamamaya çalışıyorsun' gibi bir yorum yapmıştı. O geldi aklıma şimdi

.ben evlilik disi iliski yasayanlara saygi duyuyorum benim fikrim yasanmamasi.o yuzden asla dedim ve bitirdim eger kansaydim manevi olarak mahvolurdum.bazi karakter yoksunlari mide bulandiriyor.
Yobazlar gitsin burdan lutfen isteyen yasar sizene

Kızın diyeceği cevap belli bizi cekemiyorsun

Yıllar önce Ingiliz bir çocuktan hoşlanıyordum. Buraya konu açmıştım. Birisi 'vize için kendini çocuğa yamamaya çalışıyorsun' gibi bir yorum yapmıştı. O geldi aklıma şimdi

Ahaha onu bana da yaptılar ya
Ben 5 yıldır farklı ülkelerde yaşıyorum dolayısıyla farklı milletlerden flört, sevgililerim falan oldu.
Kendimi yabancı erkeğe yamiyormusum
Yabancı ülkedeyiz diye olmasın o
İngilterede yaşıyorum şu an İngiliz civirlarla sevisiyorum napalim buranın cinsi de bu
Araştırmacı olmuşum, doktora falan yapıcam bi erkeğin vize yardımına mi ihtiyacım olacak ya mülteci miyiz biz yani
Of bu kafalar

Erkekler bizim gibi değil.
Cinselliğe cinsellik olarak bakıyorlar.
Biz duygusal yakınlık hissetmediğimiz biriyle olamayız. Bunu bildiklerinden öncesinde çiçekler, sürprizler, ilgiler, alakalar, gezdirmeler..vb süreçler yaşatıyorlar ki sen ona bağlan.
Yani öncesinde seni duygusal bağlamak için uğraşmış..
Fakat sana nacizane bir tavsiye.

Güzelim ben hak ediyorum, onun nişanlısı zaten çirkinmiş(!) diye düşünmen hiç sağlıklı değil.
Ve güzellik göreceli bir kavramdır. Kime göre güzel kime göre çirkin?
Sana belki albenisi az gelmiş olabilir. Ama o adamın gözüyle o kadını hiç görmedin ki.
O yüzden yüzeysel kıyaslamaları bırakmalısın
.
O kişi tercihini yapmış. Zaten müsterih ol, yaptığı pislik karşısına gelecek.
Sen kendini kurtardın, asıl şimdi nişanlısı böyle bir zayıf karakterli adamla birlikte olacak.

Bir iki yıla o adam gene çalışma arkadaşlarına asılır, böyle bir eşin olacağına olmasın daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…