Terk edildim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar,
gardiyanınız geldi, bu topikle alakalı yeterince rapor yapılmadığını düşünüyorum çünkü birkaç rapor yapılmış ve o raporlara şöyle bir bakınca daha fazlası olduğunu görüyorum.
Neyse konuyu kapatıyorum zira yine farklı düşüncelere saygıyla karşılık vermek yerine ağza gelen söylenmiş, konu sahibesi de nasibini almış sayenizde.

Yalnız kendimi de katarak bir eleştiri yapacağım, biz kadınlar bazı konularda ikilemde kalıyoruz nedense, mesela bu konu bir dizi olsaydı reyting rekorları kırardı, başroldeki kadın ve erkek oyuncuyla fotoğraf çektirmek için izdiham yaşanırdı, o nereden çıktı mune diyeceksiniz, şuradan çıktı ben çok müzik dinlerim, haliyle video kanallarında klipte seyrediyorum, geçen bir klip izleyeceğim bir dizi çıktı karşıma, hemen altını çizeyim dizilerle sorunum yok, senaristleri, yapımcıları, oyuncuları emek veriyor, izlenmese onca uğraşmazlar, neyse bir dizi çıktı karşıma izdiham olmuş, başroldekileri de tanıdık birileri değildi hayırdır dedim konusuna baktım, evli bir adam, bir kıza intikam için sahte nikah kıyıyormuş, Allah Allah dedim bu konu reyting rekoru kırdı he, sonra bir baktım bir sahnede alkol almak kötü bir şey dedi diye mi alkol almayı reddetmiş mi öyle bir şeydi helal olsun sözleri havada uçuyor haber olmuş bu mevzu, ya hu dedim evli bir adam bir kızcağıza sahte nikah kıyıyor, alkol almak kötü diyor alkışlanıyor, yetmiyor bir de kadınlar fotoğraf çektirmek için izdiham yaratmışlar.

Şimdi normalde böyle bir dizinin kaldırılması için ilgili mercilerin telefonlarının susmaması gerekmez mi? Mesela sitede uygun bulmuyoruz deyip bazı konular kapatılsın diye rapor üstüne rapor yapılıyor ama dizi olunca aşk filmi denip izleniyor, bana çok ilginç geliyor böyle şeyler.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…