Yapman gereken artık bu konuyu olduğu gibi kapatmak. Kız çirkin demişsin ama demek ki sevginin çirkinlikle işi yokmuş.Hanımlar, evet bazi seyler cabuk oldu ama güzel bir bayanim ve aşık olduğuna inandım. Kendime güvenim beni yaktı. Ufak bir tartışmada gönlümü almak için çiçekler göndermesi.. sürprizleri . Sahil gezilerimiz. Gercekten romantikti..Nobette yanına çağırıp yoruldum. Seni özledim , seni goreyim de dinleneyim demeleri.
O adam gitti.. yerine nisanlisiyla çok mutlu bir adam geldi. Yarabandi oldum. Nişanlısı ile ayrıldığı süre zarfında acısını benimle hafifletti . Ya bir erkek bir kadını severken nasıl başka kadına dokunur ya anlamıyorum..
. Su an için en azından iyi ki hastahane de kimseye soylemedim diyorum. Adım doktor ayarlamaya çalışan hemsireye çıkacaktı. Doktor bey hastahanede utanmadan çekinmeden o kızla dolaşıyor. Kız benden çirkin..
Kime göre cirkin?Sizin yaptiginiz hata ama karsinizdaki karaktersiz demistim.Su sozlerinizden sonra sizin de normal olmadiginizi düşünüyorum...Hanımlar, evet bazi seyler cabuk oldu ama güzel bir bayanim ve aşık olduğuna inandım. Kendime güvenim beni yaktı. Ufak bir tartışmada gönlümü almak için çiçekler göndermesi.. sürprizleri . Sahil gezilerimiz. Gercekten romantikti..Nobette yanına çağırıp yoruldum. Seni özledim , seni goreyim de dinleneyim demeleri.
O adam gitti.. yerine nisanlisiyla çok mutlu bir adam geldi. Yarabandi oldum. Nişanlısı ile ayrıldığı süre zarfında acısını benimle hafifletti . Ya bir erkek bir kadını severken nasıl başka kadına dokunur ya anlamıyorum..
. Su an için en azından iyi ki hastahane de kimseye soylemedim diyorum. Adım doktor ayarlamaya çalışan hemsireye çıkacaktı. Doktor bey hastahanede utanmadan çekinmeden o kızla dolaşıyor. Kız benden çirkin..
Allah'ın yanında bir iyiliğiniz varmış çok sevindim adınızaBuna benzer bisey yasadim ama ben 20 yasindaydim bir polisle tanismistim bir ay sonra adam cinsellik konularina gormeye basladi ve ben istemedim ama neler yapiyordu kandirabilmek icin size anlatamam ben gorusmek istemedim engelledim bu hep bana bir sekilde ulasiyordu ameliyat olacam ne olursun bir kere goreyim diye ne diller doktu ben guvenemedim ona iletisimimizi koparttim sonra ben baskasiyla evlendim bu polis benim bir komsumun akrabasiymis bana fotosunu gosterdi tabi ben tanimiyormus gibi yaptim megersem ilk polis oldugu zamanlar teyzesinin kiziyla nisanlanmis bu arada komsum da oyle instagramdan dayimin kizida guzel diyerek kizi gosterdi kucuk yasta nisanlandilar falan diye anlatti.megersem beni kandirmaya calistigi donemde nisanliymis ben o yasimda hissettim guvenmedim siz neyine guvendiniz bu adamin.hic birsey yapmayin olan olmus biten bitmis onunuze bakin gorunce yuzune bile bakmayin
Merhaba hanımlar lütfen bana yol gösterin.
Ben çalıştığım yerde biriyle tanıştım. Bu kisi nisanlisindan 1 ay once ayrılmış . Ilişkileri.baya 7,8 senelik var.. .tanistigim kisi Bir şekilde sohbet sırasında numaramı bahaneyle aldi. Hemsireyim. Kendisi doktor . iş ile alakalı değil , normalde numaram onda olmasa da olur.
Bu doktor olacak adamla sohbet etmeye başladık.disarda bira içmeye gitmeler,yemekler, sohbetler , gezmeler.
Ve biz sevgili olduk. Numaramı.alma niyeti de bu imiş .
ikimizde çalıştığımız yerde ilişkimizi sakladık.. evine gittim. Evinde hala çiftlere ozel kalpli ve üzeri yazili bardak,tabak vardı. nisanlisiyla birlikte aldığı ozel eşyalar vardı. Atmamis.. görünce bozuldum ama sorun etmedim. Sordum. Güldük geçtik. yakinlastik. seviştik.
Bu arada hastahanede nobetlerimiz denk geliyor. Yanına gidiyorum ama kimse ilişkimizi bilmiyor. Bana hastahaneye isimsiz çiçekler gönderiyor.. . Evinde sabahladigim oldu. Öyle güzel sözler ediyordu ki.. Ben en başta güvenmediğim için bana eski ilişkisini bitirmekte kararlı olduğuna inandirdi.
herşey güzel gidiyor ilerisi icin planlar yapıyoruz. Ciddiyiz 6 ay icinde evleniyoruz. Bir gun aniden beni aradi ,benden ayrildi ve nisanlisina döndüğünü soyledi. Bende ağzıma ne gelirse saydirdim. Bu 1 ay yaşadığım neydi şimdi.. ben bu kadar basit birisi değilim.. ne yapmalıyım bundan sonra ?
Sen gerçekten hemşire misinHanımlar, evet bazi seyler cabuk oldu ama güzel bir bayanim ve aşık olduğuna inandım. Kendime güvenim beni yaktı. Ufak bir tartışmada gönlümü almak için çiçekler göndermesi.. sürprizleri . Sahil gezilerimiz. Gercekten romantikti..Nobette yanına çağırıp yoruldum. Seni özledim , seni goreyim de dinleneyim demeleri.
Ya canim sen ne saçmalıyorsun annesin çocuğun var gelmiş burda bu hatayı normal buluyorsun bi kadın kendini böyle kolay kullandırır mı evli olanları katman da ilginç eşin senine olmak istediği zaman yok bu beni kullanıyor mu diyorsun 1 ay içinde daha dogru düzgün tanımadığın biriyle hemen birlikte olur musun onu söyle normal mi geliyor buSiz uslubunuza dikkar edin once.Bende evliyim ve bir cocuk annesiyim.Ayrica "sekerim"diye konusacak samimiyette degiliz kendinize gelin.Sizin mantiginiza gore evliligi yolunda gitmeyen tüm hanimlar kullanilmis oluyor o halde.Cunku burada kocasi tarafindan engellenip terkedilen kadinlar da gördüm de...
eski nisanlinizin hincini neden bu kizdan cikariyorsunuz? oteki konunuzu da okudum,kız neden uzun iliskiden çıkan biriyle birlikte olurmuş neden yaparmis tarzı yorumlariniz var,nisanliniz ayrilir ayrilmaz depar atıyor bunda sorun yok kabul eden kiz da sorun var di mi? kendi hayatinizin yikimlarini bu kizcagizdan cikarmayin,kafeslemek vs cok çiğ tabirler.
Bakin surda yanlisiniz var.Ben hatayi doğru buluyorum ve onayliyorum diye birsey soylemedim.İlk mesajimda konu sahibine yaptiginin hata olduğunu soyledim zaten.Ya canim sen ne saçmalıyorsun annesin çocuğun var gelmiş burda bu hatayı normal buluyorsun bi kadın kendini böyle kolay kullandırır mı evli olanları katman da ilginç eşin senine olmak istediği zaman yok bu beni kullanıyor mu diyorsun 1 ay içinde daha dogru düzgün tanımadığın biriyle hemen birlikte olur musun onu söyle normal mi geliyor bu
Bende şaşırmadım bir kere adam unutsa zaten eski eşyalarını çöpe atardı kusura bakmayın ama sizi kullanmış bundan sonra görmemezlikten gelin başka çareniz yok zatenMerhaba hanımlar lütfen bana yol gösterin.
Ben çalıştığım yerde biriyle tanıştım. Bu kisi nisanlisindan 1 ay once ayrılmış . Ilişkileri.baya 7,8 senelik var.. .tanistigim kisi Bir şekilde sohbet sırasında numaramı bahaneyle aldi. Hemsireyim. Kendisi doktor . iş ile alakalı değil , normalde numaram onda olmasa da olur.
Bu doktor olacak adamla sohbet etmeye başladık.disarda bira içmeye gitmeler,yemekler, sohbetler , gezmeler.
Ve biz sevgili olduk. Numaramı.alma niyeti de bu imiş .
ikimizde çalıştığımız yerde ilişkimizi sakladık.. evine gittim. Evinde hala çiftlere ozel kalpli ve üzeri yazili bardak,tabak vardı. nisanlisiyla birlikte aldığı ozel eşyalar vardı. Atmamis.. görünce bozuldum ama sorun etmedim. Sordum. Güldük geçtik. yakinlastik. seviştik.
Bu arada hastahanede nobetlerimiz denk geliyor. Yanına gidiyorum ama kimse ilişkimizi bilmiyor. Bana hastahaneye isimsiz çiçekler gönderiyor.. . Evinde sabahladigim oldu. Öyle güzel sözler ediyordu ki.. Ben en başta güvenmediğim için bana eski ilişkisini bitirmekte kararlı olduğuna inandirdi.
herşey güzel gidiyor ilerisi icin planlar yapıyoruz. Ciddiyiz 6 ay icinde evleniyoruz. Bir gun aniden beni aradi ,benden ayrildi ve nisanlisina döndüğünü soyledi. Bende ağzıma ne gelirse saydirdim. Bu 1 ay yaşadığım neydi şimdi.. ben bu kadar basit birisi değilim.. ne yapmalıyım bundan sonra ?
Ee o zaman benim yorumuma neden Evlileri katiyorsun bende evliyim eşim beraber olmak istediği zaman beni kullanıyor diye mi düşünecem Allah akıl vermiş daha 1 ay içinde ne kadar tanıyorsun da evinde kalıyorsun beraber oluyorsun yani yani şu mübarek ayda yanlış bişey demek istemiyorum ama bunu normal bulana şaşırıyorum sevgilindir nişanlındır yine neyse daha dün bir bugün iki hopp yatak kız da doktor diye heveslenmis Belli ki doktor sevgilim oldu bilmem ne yani anlamıyorum doktor olunca noluyor hemsireysen doktor bulursun yine korkma bu elden gitti diyeBakin surda yanlisiniz var.Ben hatayi doğru buluyorum ve onayliyorum diye birsey soylemedim.İlk mesajimda konu sahibine yaptiginin hata olduğunu soyledim zaten.
Benim de ilk aklima geldi ama bosver oda seninle hastanede ugrasir adini cikarirKızlar gidip nisanlisina herşeyi söylesem.mi? Doktor bey beni her yerden engellemiş. Bu sebeple açıkçası suphelendim. Nişanlısının haberi dahi olmayabilir..
Bir yandan da kızın "biz o dönemde ayrı idik " deme ihtimali olabilir mi?
Sadece cinsellik olayini kullanilmis olarak görmeyi kadinlara yakistiramiyorum.Bu konudan bagimsiz söylüyorum bunu.Bu konuda sizinle hemfikirim Adam bas bas bagirmis resmen bu arkadasimiz görmek istememis ama sonuc degismemis ne yazik kiEe o zaman benim yorumuma neden Evlileri katiyorsun bende evliyim eşim beraber olmak istediği zaman beni kullanıyor diye mi düşünecem Allah akıl vermiş daha 1 ay içinde ne kadar tanıyorsun da evinde kalıyorsun beraber oluyorsun yani yani şu mübarek ayda yanlış bişey demek istemiyorum ama bunu normal bulana şaşırıyorum sevgilindir nişanlındır yine neyse daha dün bir bugün iki hopp yatak kız da doktor diye heveslenmis Belli ki doktor sevgilim oldu bilmem ne yani anlamıyorum doktor olunca noluyor hemsireysen doktor bulursun yine korkma bu elden gitti diye
Kız guzel olsa ne cirkin olsa ne kendinizi boyle avutun ama kız benden cirkinKime göre cirkin?Sizin yaptiginiz hata ama karsinizdaki karaktersiz demistim.Su sozlerinizden sonra sizin de normal olmadiginizi düşünüyorum...
Konu sahibi ben degilim.Kız guzel olsa ne cirkin olsa ne kendinizi boyle avutun ama kız benden cirkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?