Terk edildim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi adıma konuşuyorum, eşimde dahil görüştüğüm insanlar bana çok değer verdiğini söylediği zaman hep bir "hop! Ne çabuk, belki kötü bir insanım?" dedim. Çünkü çok çabuk kabullenip baş tacı eden insan bir anda o tacı yere atabilir. Umarım kalbiniz çabucak tamir olur.

Nisanlisindan ayrilali 1 ay olmus unutamadugi belliymis. Sizi yara bandi olarak kullanmis. Bu size ders olsun

Kızlar gidip nisanlisina herşeyi söylesem.mi? Doktor bey beni her yerden engellemiş. Bu sebeple açıkçası suphelendim. Nişanlısının haberi dahi olmayabilir..
Bir yandan da kızın "biz o dönemde ayrı idik " deme ihtimali olabilir mi?
Sakin nisanlisina ulasmayin derim. Artik ondan sadece nefret edin ve onunuze bakin. Bir ayla kurtuldugunuza sevinin bir yil da sizi oyalayabilirdi. ucuz kurtuldum deyin ve nisanlisina boyle bir karakterle beraber oldugu icin aciyin. Kuvvetle muhtemel evlenseler bile bu nisanli bu adamdan cok acilar cekecek. Yazik ona .... Hayat boyle bir sey ,ne yapalim bunu da gorduk deyin. ileride sizi yoklarsa sakin ola konusmayin cevap bile vermeyin. En iyi cevap sessizliktir. Ileride size kiymet veren biri ile karsilasacaksiniz emin olun.

Dua edin bol bol bir daha da tek kelime konuşmayın o kişiyle

• Beğen
Reactions: 000
Sorun sizde 1 aylık ilişki olmaz flört olur ,resmen adamın evlilik öncesi son kaçamağı olmuşsunuz ,
Kesin nişanlısıyla sorunu yoktu sizi beğendi son çapkınlığını yaptı ,nişanlısına da kafam karışık bilmem ne demiştir,
Ben olsam varsa elimde kanıt ayan beyan aşk meşk lafları gider o nişanlıya gösterir ,o evliliği bozarım ,
Kıza yazık böyle bi adam neler yapar

Doktorlardaki sarışın geldi aklıma :(
Adam sizinle zaman geçirmiş farketmediniz mi bunu?

Sakin nisanlisina ulasmayin derim. Artik ondan sadece nefret edin ve onunuze bakin. Bir ayla kurtuldugunuza sevinin bir yil da sizi oyalayabilirdi. ucuz kurtuldum deyin ve nisanlisina boyle bir karakterle beraber oldugu icin aciyin. Kuvvetle muhtemel evlenseler bile bu nisanli bu adamdan cok acilar cekecek. Yazik ona .... Hayat boyle bir sey ,ne yapalim bunu da gorduk deyin. ileride sizi yoklarsa sakin ola konusmayin cevap bile vermeyin. En iyi cevap sessizliktir. Ileride size kiymet veren biri ile karsilasacaksiniz emin olun.
Adam; eşini de aldatacak.
1 ay önce güya sevdiği (!) 8 yıllık geçmişi olan nişanlısından ayrılıp acıdan kıvranacağına bir kadını kandırmakla uğraşan adamdan sadık eş asla olmaz.

Bu kadar cabuk adamla beraber olmamaliydin bence.. cok cok cok erken geliyor bu kadar kisa bir zaman. Erkekler bi kadini elde etmek icin herseyi yapar, sen uyanik olacaksin. Olan olmus artik. Nisanlisina haber verebiliyorsan ver.

Gecen burda kocam benden once onune gelene binmis diyerek hava atan bi zavalli vardi.. eger onun gibi biri degilse suratina tukurup tekrar ayrilir

Kızlar ben nisanlisina artik asla soyleyemem.

bu doktor ben hastahane de çalışırken bana yanıma bir ara uğra. Güzel yüzünü göreyim diye mesaj atmisti . Bende yanına gittim. O ara o an calisan hemsireler ve onunla beraber oturduk şimdi duydum ki o gün iş arkadaşları doktor bozuntusuna benim hakkimda bu kız sana asılıyor demişler. Benimki sadece gülümsemiş.

Yani Doktor peşinde olan benim .

Kızlar ben nisanlisina artik asla soyleyemem.

bu doktor ben hastahane de çalışırken bana yanıma bir ara uğra. Güzel yüzünü göreyim diye mesaj atmisti . Bende yanına gittim. O ara o an calisan hemsireler ve eski doktor sevgilim beraber oturduk şimdi duydum ki o gün iş arkadaşları doktor bozuntusuna benim hakkimda bu kız sana asılıyor demişler. Benimki sadece gülümsemiş.

Yani Doktor peşinde olan benim .
Bir şey sormak istiyorum.
Hastahanede doktor olan bir eski sevgiliniz daha mı var?

Yani bu kişi 2.sevgiliniz mi bu hastahanede?

Herseyi gectim, 6 ay sonrasina evlilik planlari yapan biri, is yerinde birlikte oldugunuzu neden saklasin ?
Is yerinde yasakmi?
1 ay oldu , yeni ayrıldım. Şu an duyulmasin dedi. Bende anlayışlı olmak istedim.

Birde gerçekten çok dedikodu dönüyor. Bende Duyulsun istemedim. Boş kalınca Onun yanına gidiyordum. Iş yerinde sıkıntı cikarirlardi

1 ay oldu , yeni ayrıldım. Şu an duyulmasin dedi. Bende anlayışlı olmak istedim.

Sanirim bu cumlede uyanmaliydiniz.
Bir erkek ne olursa olsun, iliskisini sakliyorsa mutlaka bir bit yenigi cikiyor sonrasinda.

Yokmus gibi davranip onunuze bakin, karaktersizin tekiymis.

Anladım.
İş arkadaşlarınızın tavırlarını hiç beğenmedim.

Dallas Hastahanesi gibi ortam yahu.. :KK70: :duduk:
Ben başka bölümde çalışıyorum normalde . Onlarla o an tanıştık , oturduk sohbet ettik . Sevgilim olacak adam yanına çagirinca onun bolumune uğramıştım.
Bu olayı da orda olan bi kizdan duydum simdi.

Ben sevgilimin yanına gidip .... hocam nasılsınız demiştim . O da gel otur vaktin varsa demişti.. :KK61:

8 senelik ilişkiyi bir ayda atlatıp yeniden evlenme planı yapan adama nasıl saygı duydunuz? En azından Bi 4-5 ay acı çekmesine müsaade etmeliydiniz.

Ben başka bölümde çalışıyorum normalde . Onlarla o an tanıştık , oturduk sohbet ettik . Sevgilim olacak adam yanına çagirinca onun bolumune uğramıştım.
Bu olayı da orda olan bi kizdan duydum simdi.

Ben sevgilimin yanına gidip .... hocam nasılsınız demiştim . O da gel otur vaktin varsa demişti.. :KK61:
Lütfen bir daha bu hastahanede gönül işlerine girmeyin.
Ortam ve zihniyetler iyi değil.
Çok laçka.

Nişanlısı da sizin hastahanede mi yoksa?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X