- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin nisanlisina ulasmayin derim. Artik ondan sadece nefret edin ve onunuze bakin. Bir ayla kurtuldugunuza sevinin bir yil da sizi oyalayabilirdi. ucuz kurtuldum deyin ve nisanlisina boyle bir karakterle beraber oldugu icin aciyin. Kuvvetle muhtemel evlenseler bile bu nisanli bu adamdan cok acilar cekecek. Yazik ona .... Hayat boyle bir sey ,ne yapalim bunu da gorduk deyin. ileride sizi yoklarsa sakin ola konusmayin cevap bile vermeyin. En iyi cevap sessizliktir. Ileride size kiymet veren biri ile karsilasacaksiniz emin olun.Kızlar gidip nisanlisina herşeyi söylesem.mi? Doktor bey beni her yerden engellemiş. Bu sebeple açıkçası suphelendim. Nişanlısının haberi dahi olmayabilir..
Bir yandan da kızın "biz o dönemde ayrı idik " deme ihtimali olabilir mi?
Adam; eşini de aldatacak.Sakin nisanlisina ulasmayin derim. Artik ondan sadece nefret edin ve onunuze bakin. Bir ayla kurtuldugunuza sevinin bir yil da sizi oyalayabilirdi. ucuz kurtuldum deyin ve nisanlisina boyle bir karakterle beraber oldugu icin aciyin. Kuvvetle muhtemel evlenseler bile bu nisanli bu adamdan cok acilar cekecek. Yazik ona .... Hayat boyle bir sey ,ne yapalim bunu da gorduk deyin. ileride sizi yoklarsa sakin ola konusmayin cevap bile vermeyin. En iyi cevap sessizliktir. Ileride size kiymet veren biri ile karsilasacaksiniz emin olun.
Bir şey sormak istiyorum.Kızlar ben nisanlisina artik asla soyleyemem.
bu doktor ben hastahane de çalışırken bana yanıma bir ara uğra. Güzel yüzünü göreyim diye mesaj atmisti . Bende yanına gittim. O ara o an calisan hemsireler ve eski doktor sevgilim beraber oturduk şimdi duydum ki o gün iş arkadaşları doktor bozuntusuna benim hakkimda bu kız sana asılıyor demişler. Benimki sadece gülümsemiş.
Yani Doktor peşinde olan benim .
Yok . beni çağıran doktor ve o an çalışanlar ile oturdukBir şey sormak istiyorum.
Hastahanede doktor olan bir eski sevgiliniz daha mı var?
Yani bu kişi 2.sevgiliniz mi bu hastahanede?
1 ay oldu , yeni ayrıldım. Şu an duyulmasin dedi. Bende anlayışlı olmak istedim.Herseyi gectim, 6 ay sonrasina evlilik planlari yapan biri, is yerinde birlikte oldugunuzu neden saklasin ?
Is yerinde yasakmi?
1 ay oldu , yeni ayrıldım. Şu an duyulmasin dedi. Bende anlayışlı olmak istedim.
Yok . beni çağıran doktor ve o an çalışanlar ile oturduk
Ben başka bölümde çalışıyorum normalde . Onlarla o an tanıştık , oturduk sohbet ettik . Sevgilim olacak adam yanına çagirinca onun bolumune uğramıştım.Anladım.
İş arkadaşlarınızın tavırlarını hiç beğenmedim.
Dallas Hastahanesi gibi ortam yahu..![]()
![]()
Lütfen bir daha bu hastahanede gönül işlerine girmeyin.Ben başka bölümde çalışıyorum normalde . Onlarla o an tanıştık , oturduk sohbet ettik . Sevgilim olacak adam yanına çagirinca onun bolumune uğramıştım.
Bu olayı da orda olan bi kizdan duydum simdi.
Ben sevgilimin yanına gidip .... hocam nasılsınız demiştim . O da gel otur vaktin varsa demişti..![]()