terk edilmek üzereyim :(

Kaybetme korkun olduğunu çok açık dillendirmişsin. Bunu yapmamak gerek bence.
İlgi alakanın da dozunu iyi ayarlamalı. Bazen daha yoğun olur, bazen daha minimum düzeyde kalır.
Bu senin ruh haline göre de değişebilir. Ya da hayatındaki olaylara, işine gücüne göre.
Sen ise önce çok üstüne düşmüş, sonra da sadece o yazarsa yazar hale gelmişsin.
Önce o başlatıyormuş iletişimi dedin çünkü.

Bu yaptığın senin pasif olduğunu gösteriyor bu ilişkide. Gel derse gel, git derse git modundasın.
Dışarı yansıyan bu. Kafana göre takılsana. Arada da taktik uygula hatta.
Normalde taktik falan inanmam ama yine de şunu dene; ilgisizsin, soğuk gibisin falan dediğinde "yoo hiç de öyle bir şey yok canım =)" falan yaz ya da söyle. Sonra normal muhabbete devam et.
Benden uzaklaşırsın diye konuşmuyorum ne demek? Çok güçsüz bir imaj çizer bu. İpleri eline almaya çalış azıcık.

Yok o kadar da değil. Ben her tartismamizda ayrılalım dedim ona. Bu bende bi hastalık gibi birsey :KK43: Neyse her zaman ben seni bırakmam dedi. Yoksa ben ayrılalım demem heralde göze almasam
bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş. her tartışmada ayrılalım dememeni tavsiye ederim bir süre sonra gerçekten uzaklaşır senden. ne çok yakın davran ne de çok uzak bence ortasını tuttur ama fazlasını da verme. sonra tepene çıkar benden söylemesi :KK66:

Bazen bazı insanlar sevmese bile karşısındakinin sevgisinin tükenmesinden korkar. Bir tarafta beni sevsin dursun diye düşünür.
Bu arkadaşta siz aramayınca telaş etmiş. Az üzerine düşün yine eski haline döner.

yazdıklarında ters bir durum göremedim ki :)
sen kendini geri çekmişsin, hergün görüşüyormuşsunuz, e o da doğal olarak böyle tek taraflı bırakırsan ilgisiz kalırsan asıl soğurum demiş. fazla naz aşık usandırır misali. ben mi yanlış anladım?

Back
X