Terk edilmekk

Herkese selamlar...
Gülsem mi üzülsem mi bilemiyorum, her yıl düzenli olarak şubat-mayıs civarı terk ediliyorum. :KK70:
Geçen sene ilk sevgilim beni şubat gibi terk etmişti. :spor:

Birkaç ay sonra biri ile tanıştım, hemen sevgili olmadım sevgililik süreci uzadı, o beni seviyordu ama ben pek yüz vermiyordum neyse sonra ben de yakın davrandım ve sevgili olduk.
İkinci dönem her şey birden değişti, çok tartışıyorduk ve kavga ediyorduk. Üniversite son sınıf öğrencisi, yapması gereken projeler ve ödevler vardı, 2 yerde çalışıyordu, ayrıca annesi vefat etti...
Her durumda yanında oldum fakat o bana yeteri kadar ilgi gösteremediği için, vakit ayıramadığı için üzülüyordu ve vicdan azabı çekiyordu ben bunları sorun etmememe rağmen... Daha iyi bir ilişkiyi hakediyormuşum, eğer annesi vefat etmeseymiş her şey farklı olabilirmiş vs. dedi. Ve benden ayrıldı... hatta kendini benden soğutmaya bile uğraştı. Birbirimizi sosyal medyadan çıkarttık ama whatsapptan ekliyiz.

1 ay önce sevdiğini söylüyordu fakat 1-2 haftadır seni sevmiyorum filan dedi. Biraz üstüne düştüm açıkçası ama haftasonu son kez buluştuk ve birbirimizi kırmadan hatta sarılarak ayrıldık. Hayatını düzene koyması gerekiyormuş, sevgili filan düşünmüyormuş. Tamam dedim... O günden sonra hiç yazmadım ama sadece dün iş ile ilgili bir şey yazdım, gördü ama cevap vermedi.

Bundan sonra hiç yazmayacağım... Sizce gerçekten sevmiyor mu? Yoksa hayatı çok karışık olduğu için ve beni de o karışıklığa sokmamak için mi böyle yapıyor? (kendi de dedi aslında benimle uğraşmak zorunda değilsin filan diye) Kafasını toparladığında, okulu,işi,stajı düzene girince yazar mı?
Seni sevmiyor..erkekler öyle "ayy ben bu kıza kiyamam. Hayatımdaki karışıklıklara sokmiyim onuuu" falan diye düşünmezler. Gayet kibarca bahane bulmuş.

doğru diyorsun fakat bir yanim da dönmek istesin de bu sefer de sen aynısını yap diyor... ah keşke bir yazsa :KK12::KK54:
Sen merak etme her suçlu suç mahaline geri döner ve bakar herşey bıraktığım hibi duruyor mu beni unuttu mu, unutmadımı diye dönecek hatta çok pişman olduğunu sağlıklı düşünemediğini falan söyleyip dönmek isteyecek ama o dönüşler anlık oluyor ben onuda yaşadım geldikleri gibi geri gidiyolar yine. Neyse zaten yurtdısına gidiyormuşsun orda erkeğin alasını bulursun kadına değer veriyolar sen güçlü ol kalk yürü devam yola kim ölmüş aşk acısından pislik ağdiler ne sanıyolarsa kendilerini

Kendi içimi soğutmaya çalışıyorum ona karşı ama bir yandan da senin dediğin gibi düşünüyorum ve empati yapıyorum . Bu zor döneminde onun yanında olmayı çok isterdim fakat o beni bu dönemde istemedi ve sanki yanında olmam daha ağır geldi. Sence yazacak mi ve ne zaman yazar ?:/
Halen ne zaman yazar deme bekleme diyoruz sana ebesinin bilmemnesine yolu var :D benimkininde psikolojıso bozul bahanesiyle ayrıldı bnden 2 sene evel sanki biz yanında olmadık destek cıkmadık ama anladm ki bunlr bahanemiş. Sen işte öyle düşünüp yazık mazık diyosun ya aslında durum öyle değil biliyo musun bunu sonra anlıcaksın.

Halen ne zaman yazar deme bekleme diyoruz sana ebesinin bilmemnesine yolu var :KK70: benimkininde psikolojıso bozul bahanesiyle ayrıldı bnden 2 sene evel sanki biz yanında olmadık destek cıkmadık ama anladm ki bunlr bahanemiş. Sen işte öyle düşünüp yazık mazık diyosun ya aslında durum öyle değil biliyo musun bunu sonra anlıcaksın.[/QUOT
Valla doğru diyorsun, ne diye hala düşünüp merak ediyorsam. Hak etmiyor hiçbir şekilde ne beni ne onu düşünmemi. :işsiz:
Zaten birkaç gün önceki kadar da düşünmüyorum, çabuk atlatıyorum. Ve aklıma geldikçe ne hali varsa görsün diyorum., Fransa ile ilgili hayallerimi kurmaya devam ediyorum. :KK71::KK71::KK71:

Herkese selamlar...
Gülsem mi üzülsem mi bilemiyorum, her yıl düzenli olarak şubat-mayıs civarı terk ediliyorum. :KK70:
Geçen sene ilk sevgilim beni şubat gibi terk etmişti. :spor:

Birkaç ay sonra biri ile tanıştım, hemen sevgili olmadım sevgililik süreci uzadı, o beni seviyordu ama ben pek yüz vermiyordum neyse sonra ben de yakın davrandım ve sevgili olduk.
İkinci dönem her şey birden değişti, çok tartışıyorduk ve kavga ediyorduk. Üniversite son sınıf öğrencisi, yapması gereken projeler ve ödevler vardı, 2 yerde çalışıyordu, ayrıca annesi vefat etti...
Her durumda yanında oldum fakat o bana yeteri kadar ilgi gösteremediği için, vakit ayıramadığı için üzülüyordu ve vicdan azabı çekiyordu ben bunları sorun etmememe rağmen... Daha iyi bir ilişkiyi hakediyormuşum, eğer annesi vefat etmeseymiş her şey farklı olabilirmiş vs. dedi. Ve benden ayrıldı... hatta kendini benden soğutmaya bile uğraştı. Birbirimizi sosyal medyadan çıkarttık ama whatsapptan ekliyiz.

1 ay önce sevdiğini söylüyordu fakat 1-2 haftadır seni sevmiyorum filan dedi. Biraz üstüne düştüm açıkçası ama haftasonu son kez buluştuk ve birbirimizi kırmadan hatta sarılarak ayrıldık. Hayatını düzene koyması gerekiyormuş, sevgili filan düşünmüyormuş. Tamam dedim... O günden sonra hiç yazmadım ama sadece dün iş ile ilgili bir şey yazdım, gördü ama cevap vermedi.

Bundan sonra hiç yazmayacağım... Sizce gerçekten sevmiyor mu? Yoksa hayatı çok karışık olduğu için ve beni de o karışıklığa sokmamak için mi böyle yapıyor? (kendi de dedi aslında benimle uğraşmak zorunda değilsin filan diye) Kafasını toparladığında, okulu,işi,stajı düzene girince yazar mı?
sevse bahaneler bulmazdı

Ha şöyle aklını başına al belki hayatında onunla ciddi bir yola adım atsan ayak bağı olcaktı france hayallerinin içine etcekti vardır bir hayır herşeyde:)

Valla doğru diyorsun, ne diye hala düşünüp merak ediyorsam. Hak etmiyor hiçbir şekilde ne beni ne onu düşünmemi. :işsiz:
Zaten birkaç gün önceki kadar da düşünmüyorum, çabuk atlatıyorum. Ve aklıma geldikçe ne hali varsa görsün diyorum., Fransa ile ilgili hayallerimi kurmaya devam ediyorum. :KK71::KK71::KK71:

Benim arkadaşın manitası gibi bir Fransız bul inşallaaaahh. Ay kız daha 1 yıl önce ağlıyor zırlıyordu, şimdi bütün profil fotoğrafları oğlanla dudak dudağa, arkalarında Eiffel Kulesi. Eski sevgilisi saç baş yoluyordur herhalde.

Benim arkadaşın manitası gibi bir Fransız bul inşallaaaahh. Ay kız daha 1 yıl önce ağlıyor zırlıyordu, şimdi bütün profil fotoğrafları oğlanla dudak dudağa, arkalarında Eiffel Kulesi. Eski sevgilisi saç baş yoluyordur herhalde.
Böyle düşündükçe daha çok heyecanlanıyorum. Ayy ne güzel yaa :D

Back
X