• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk edilmenin acısı ne zaman diner..?

nişanlanmış sanırım. hayır ağlamıcam,ağlamıcam,ağlamıcam....
herşey bende bitiyor biliyorum artık. geçicek, illaki geçicek, geçicek....
bugün bayram, mutlu olmalıyım dimi..

Acının ne kadar buyuk oldugunu tahmin edebiliyorum :(( Dayanabilirsin canım bu günlerde geçecek:( Güzel olacak herşey..

Terk edilmenin acısı zamanla geçer deyip klişe bir cümle kurmayacağım.Terk edilmenin acısı ,terk eden kişinin geri dönmesiyle ve sizin buna kayıtsız kalmanız yada o dönemde hayatınızda yeni birinin olmasıyla pekala iyi geçer.

Biraz soğukkanlı olursan çok çok daha kolay olur.Güzel şeyler yaşarız ve zamanı geldiğinde biter,bir sona ulaşmak zorunda değildir.Bu böyledir.Olursa kısmettir,olmazsa kaderinde yoktur.Herşey güzelken ayrıldıysan bu ayrılığın elbet bir sebebi varmıştır..Ne demişler nasip değilse kaçar gider elinden,nasipse gelir bulur yemenden.
Senin gibi birini kaybettiği için o üzülsün.
Bence bir kadına yakışan,güçlü olmak,ayaklarının üzerinde durabilmek,kimsenin hiçbirşeyine ihtiyacı olmadan yaşayabilmek.

Leyla ile Mecnun dizisindeki Dede'nin dediği gibi;

"Hayat zaten acılarla dolu. Tatlı tarafları da var ama hayat genelde acı ama bu acıları yaşamak gerekiyor.

Yani aslında bu acıları yaşadığın zaman zaten sen güçlü oluyorsun."

[video=youtube;FbM3bkMVQTQ]http://www.youtube.com/watch?v=FbM3bkMVQTQ[/video]

Evet kesinlikle senin güçlü olman lazım.. sen üzülme o üzülsün.. anlasın yaptığı hatayı.. !

hersey sende basliyor sen istersen mutlu olabilirsin sen istersen unutabilirsin...
yasadiklarin agir ve acivericidir belki ama inan bana hersey senin elinde Rabbim hepimize irade ve dayanma gucu vermis...
kimse vazgecilmez degildir hayatta rabbim annemizi babamizi kardeslerimiz huzuruna aldiginda bile bu denli buyuk bir aciya dayanabilip yasayabiliyorsakk kici kirik bi eski sevgili olmadan hayli hayli yasariz yeri gelir yenisi ile cooook daha mutlu oluruz emin ol
:29:

Çok ama çok teşekkür ederim yazdıklarınız için.. inanın tanımıyorum hiçbirinizi ama sözlerinizi o kadar içten okuyorum ki..
insan bazen bunları duymaya o kadar çok ihtiyaç duyuyorki.. çok teşekkürler..

sevmek sevilmek ne güzel şey ah bide aşk acısı bekleyiş umut ediş acabalar olmasa dahada süper olucak ama olmuyo işte:( düşe kalka öğrenir insan hayatı sen onu böylesine düşünürken acaba o seni hiç düşünüyormu ki ? sen hiç bunu hiç düşündünmü? gidenin arkasından yas tutmak sadece seni yıpratır senin onu sevdiğin düşündüğün gibi oda seni düşünüp sevseydi şuan bu sayfaya bunu paylaşmazdın canın .unutma kimse için üzülmeye değğğmeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

Seni çok iyi anlıyorum. ama artık güclü olmanın zamanı gelmiş bence. üzerinden kocaman bir yıl geçmiş. kaçırma artık güzellikleri,yıpratma kendini daha fazla ve gülümse :)

4 ay oldu acısı hala geçmedi hala çok özlüyorum.belki görmesem daha iyi olurum ama hafta bıkere nerdeyse karşılaşıyoruz. onu her gördüğümde kötü oluyorum

siz nasıl unuttunuz ? 3 yıl önceydi çok sevdim aşk degildi ama deli gibi sevdim..bi gün nedensiz bi şekilde bitirdi..çok agladım deli gibi yalvardım bagırdım çagırdım iki gün sonra eski kız arkadaşıyla barıştıgını ögrendim yıkıldımm..deli olmuştum sindirememiştim..bi sene geçti deli gibi bekledim onu hergece başımı yastıga koydugumda hıçkıra hıçkıra agladım sabah kalktım yine o vardı aklımda zihnimde düşüncelerimde ..çok duygusuzdu be çokk bi gram duygu yoktuu..utanmadan bana eski kız arkadaşımla barıştım hem ailesiylede tanışmıştım dedi ben o haldeyken böyle dedi..bn msjlar attıkça kafamı karıştıyosun dedii umit verdi o acıyla umut besledim.bi sene geçti tam bi sene hala aklımdaydı deliler gibi aglayarak geçirdigim bi sene vardı boşa harcanan..daha sonra biriyle tanıştım sevmeye çalıştım onu ona sarılıp agladıgımda o vardı aklımdaa onu düşünerek agladımm ben neden aglıyosun bile demedi bana çok sevdi deger verdii zamanla sevdim onu biriini yavaş yavaş unutmaya çalışırken sevdim evet peki aşık oldummu hayır heycanlandım mı deliler gibi hayır ! amaa sevdimm onu unutturdu bana unuuttum onuu ama olmadı onunlada olmadı yapamadımm belkide bana bu kadar deger vermesini sevdim onun onu unuturmasını sevdim aradan zaman geçti ve bi msj ondan özledimmm..lan ben deli gibi acı çekerken bi msjını 1 sene beklerken nerdeydin dedim içimden..ve ona karşı artık hiç bişey hissetmedigimi farkkettm deli gibi arıyoduu görüşmek istiyodu 3 ay görüşmedm cvp vermedim!ve hep derdim öyle bi insandı ki bana bi gün gelicegine ihtimal bile vermemiştim ama öyle bi geldiki :) ..bi gün görüşme kararı aldımm gittim oturdum karşısına geçtmm hiç bşşey hissetmiyodum bana çektirdigi o acıları bile unutmuştum o kadar rahattmm ayrıldıkk sarıldı bana hiç bişey hissetmedimm tek düşündügüm hiç bişey hissetmedigimdi eve gittim ve bi msj eskisi gibi bakmadın bana hiç özlememişsin eskisi gibi olman için herşeyi yapabilirdm diye cvp atmadım ve böylrlikle bi hikayeyi bitirdimm..ama aşık oldgm kmse yoktu hayatımda taa ki bi gün karşıma x adam çıkana kadar aşktı ilk görüşte aşktı çocuk gibiydim aptaldım şapşaldım hisstiklerimi hissettirebilen tek adamdııı çok mutluydukkk herkes biliyodu aşkımızı taa ki bi gün başka bi kızda yatma planları kurdugu msjı görene kadar yıkıldım daha önce hiç böyle yıkılmadıgımı farkettiim acı çekmeyi bırakın kendimi bile unutmuştum o adamın kadını olmuştum ben peki neden ne vermedim ben ne yetmediii !genç kızlıgı çocuklugumu masumlugumu verdim ? ne vermedim ne yetmedii ! bi gün aklına gelicekmiyim peki adam kadının yaptıgın bu küçük kızı hatırlıcakmısın dışarlarda deli gibi aşık oldugunu haykırdıgın bu küçügü hatırlıcakmısın..ama ben senin karşına geçip kendimi hatırlamamam izin vermicem !

Benim konumu hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama size söylemem gereken bişey var. Artık gerçekten hayatımı düzene sokmuş ve herşeyi rayına oturtmaya başlamıştım, hatta ilk kez başka birine kapılarımı bile aralamıştım.. yeniden sevmek sevilmek için kendime ve ona şans vermeye karar vermiştim ki... dün gece bir seneden sonra bana mesaj attı ! bana mesaj attı.. kısa tek bir cümle. aynen yazıyorum; ''diş fırçan duruyor hala aynı yerde..''

bu ne demek şimdi?? bunca zaman sonra bu ne demek !!?? Ne yapıcam şimdi ben... ??????

Benim konumu hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama size söylemem gereken bişey var. Artık gerçekten hayatımı düzene sokmuş ve herşeyi rayına oturtmaya başlamıştım, hatta ilk kez başka birine kapılarımı bile aralamıştım.. yeniden sevmek sevilmek için kendime ve ona şans vermeye karar vermiştim ki... dün gece bir seneden sonra bana mesaj attı ! bana mesaj attı.. kısa tek bir cümle. aynen yazıyorum; ''diş fırçan duruyor hala aynı yerde..''

bu ne demek şimdi?? bunca zaman sonra bu ne demek !!?? Ne yapıcam şimdi ben... ??????

Seni o kadar iyi anlıyorum ki hemen hemen aynı durumu yaşamışız seninle...
Gerçekten zor bir dönem atlattın başından beri okudum yazılanları hatta ilk bölümde benimde yorumum var
Ama aralarda nişanlandığından söz etmişsin eğer gerçekten böyle bişey varsa ve şuan gelip sana mesaj atıyorsa kesinlikle cevap verme derim...

Çok iyi düşün ne yapmak istediğini ona göre karar ver
Ama sana şunu söyleyeyim tekrar konuşursan ve yine biterse acıları başa sararsın bende öyle olmuştu :S
Zor ya zor ne diyeyim

Serracım konunu başından sonuna kadar okudum. Dertlrini paylaşmak yakınlaştırıyor insanları, inan yanımda olsan kardeşim gibi korur kollardım seni. Bu adamın bu şekildeki davranışından sakın ama sakın etkilenme, nişanlanma süreci olmuş fırçayı saklamış yeniden mi çıkarmış, bu kadar kolaymıymış herşey. Çok kızdım, dönersen sana da kızarım. Dönersen sen de kendine kızarsın belli bir süre geçtikten sonra bundan emin olarak konuşuyorum. 1 yıldır bu adamın aklı neredeymiş, baktı işler oturmadı olmadı sana haber yolluyor yokluyor, sakın canım:20::20:. Duygusal davranma, olaylara mantıklı yaklaşmaya çalış, yoksa her zaman kaybeden sen olursun.
Ayrılığı bir nedene bağlamaması zaten karşındaki insanın ne kadar profesyonel çapkın oldugunu gösteriyor, benim için acı bir tecrübe oldu ama yaşayarak öğrendim. Sana da anlatıyoruz ama senin bileceğin bişey yaşamadan öğrenemezsin..
O kadar benzer şeyler yaşıyoruz ki bu sadece çevremizdeki adamların bencilliğinden kaynaklanıyor. Bir neden söylese sen de yoluna bakacaksın o da bakacak, açık kapı bırakıyorki tekrardan bir durum olursa bitmesin devam etsin. Delikanlılığa yakışmaz bu, sen şimdi tekrardan güvenebilir misin.. Bir daha aynı şekilde seni yüzüstü bırakıp bırakmayacağına inanabilir misin.. İnandın diyelim. Gene tekrarladı, daha çok üzüleceksin, kendine olan güvenini kaybedeceksin, insanlara olan güvenini kaybedeceksin. Her ilişki ilk olur 2. olur 5. 10. olur sana birşeyler katıyor gelişmeni sağlıyor, bir daha aynı hatayı yapmanı engellemeni sağlıyor, sen bu ilişkiden ne öğrendin..Adamın kafasındakileri sana yansıtması gerektiğini.. Madem herşey güzeldi neden bitti, açıklasaydı o zaman. Nedensiz bırakmak kadında iz bırakmak daha işlerine geliyor. Sakın ola sakın bu mesajlara duygusal olarak yenik düşme hattaa telefonunla onun num. engelle derim. Çünkü bu mesajların devamı gelecek..
Tabiii gerçekten seviyorsa çok yanlış yaptıgını düşünüyorsa telefonda, uyduruk bir mesajla bırakmaz kapına dayanır kapında yatar. Kendini koysana yerine bir. Ben olsam kaybetmemek için herşeyi yapardım. O şuan işin en kolayına kaçmış durumda. Sana mesaj atıyorki aklın bulansın, bir şekilde iletişime geç. Ne kadar tembel işi..
Her ne olursa olsun kendine deger ver, birçok insanla karşılasacaksın, herkese üzülsek bize ne kalır hayattan. Kendine deger ver, olmayacak şeyler için de düşünme akşamları onu düşünmeyi bırak mesela. Çok spor yap, yorgunluktan direkt sızıp kalana kadar yor kendini. Biraz karışık yazdım ama umarım yardımcı olur yazım. Ben de 24 yaşındayım, yaşıt sayılırız yani, hayatı artık ne zaman oldugu gibi kabul etmeye başladım mutluluğu buldum. Kendini dış dünyaya aç, algını genişlet, her konuda kazanırsın.. Ve unutma bu yollardan herkes geçiyor, o kadar çok kişiyle konuştumki ben yaşadıklarımı hafifletmek için. Herkesin hayatında gençlikti cahillikti çok üzülmüştüm kendimi paralamıştım dediği bu durum illaki yaşamış oldugunu dinledim. Sen de tecrübe ekledin kendine şimdi daha güçlüsün. Olaya böyle bak, kendine değer ver.

Son düzenleme:
Serracım konunu başından sonuna kadar okudum. Dertlrini paylaşmak yakınlaştırıyor insanları, inan yanımda olsan kardeşim gibi korur kollardım seni. Bu adamın bu şekildeki davranışından sakın ama sakın etkilenme, nişanlanma süreci olmuş fırçayı saklamış yeniden mi çıkarmış, bu kadar kolaymıymış herşey. Çok kızdım, dönersen sana da kızarım. Dönersen sen de kendine kızarsın belli bir süre geçtikten sonra bundan emin olarak konuşuyorum. 1 yıldır bu adamın aklı neredeymiş, baktı işler oturmadı olmadı sana haber yolluyor yokluyor, sakın canım:20::20:. Duygusal davranma, olaylara mantıklı yaklaşmaya çalış, yoksa her zaman kaybeden sen olursun.
Ayrılığı bir nedene bağlamaması zaten karşındaki insanın ne kadar profesyonel çapkın oldugunu gösteriyor, benim için acı bir tecrübe oldu ama yaşayarak öğrendim. Sana da anlatıyoruz ama senin bileceğin bişey yaşamadan öğrenemezsin..
O kadar benzer şeyler yaşıyoruz ki bu sadece çevremizdeki adamların bencilliğinden kaynaklanıyor. Bir neden söylese sen de yoluna bakacaksın o da bakacak, açık kapı bırakıyorki tekrardan bir durum olursa bitmesin devam etsin. Delikanlılığa yakışmaz bu, sen şimdi tekrardan güvenebilir misin.. Bir daha aynı şekilde seni yüzüstü bırakıp bırakmayacağına inanabilir misin.. İnandın diyelim. Gene tekrarladı, daha çok üzüleceksin, kendine olan güvenini kaybedeceksin, insanlara olan güvenini kaybedeceksin. Her ilişki ilk olur 2. olur 5. 10. olur sana birşeyler katıyor gelişmeni sağlıyor, bir daha aynı hatayı yapmanı engellemeni sağlıyor, sen bu ilişkiden ne öğrendin..Adamın kafasındakileri sana yansıtması gerektiğini.. Madem herşey güzeldi neden bitti, açıklasaydı o zaman. Nedensiz bırakmak kadında iz bırakmak daha işlerine geliyor. Sakın ola sakın bu mesajlara duygusal olarak yenik düşme hattaa telefonunla onun num. engelle derim. Çünkü bu mesajların devamı gelecek..
Tabiii gerçekten seviyorsa çok yanlış yaptıgını düşünüyorsa telefonda, uyduruk bir mesajla bırakmaz kapına dayanır kapında yatar. Kendini koysana yerine bir. Ben olsam kaybetmemek için herşeyi yapardım. O şuan işin en kolayına kaçmış durumda. Sana mesaj atıyorki aklın bulansın, bir şekilde iletişime geç. Ne kadar tembel işi..
Her ne olursa olsun kendine deger ver, birçok insanla karşılasacaksın, herkese üzülsek bize ne kalır hayattan. Kendine deger ver, olmayacak şeyler için de düşünme akşamları onu düşünmeyi bırak mesela. Çok spor yap, yorgunluktan direkt sızıp kalana kadar yor kendini. Biraz karışık yazdım ama umarım yardımcı olur yazım. Ben de 24 yaşındayım, yaşıt sayılırız yani, hayatı artık ne zaman oldugu gibi kabul etmeye başladım mutluluğu buldum. Kendini dış dünyaya aç, algını genişlet, her konuda kazanırsın.. Ve unutma bu yollardan herkes geçiyor, o kadar çok kişiyle konuştumki ben yaşadıklarımı hafifletmek için. Herkesin hayatında gençlikti cahillikti çok üzülmüştüm kendimi paralamıştım dediği bu durum illaki yaşamış oldugunu dinledim. Sen de tecrübe ekledin kendine şimdi daha güçlüsün. Olaya böyle bak, kendine değer ver.

ne güzel anlatmışsın öyle..bi söz varya katil cinayet yerine elbet döner diye kısaca o olay olmuş serranın olayı

ne güzel anlatmışsın öyle..bi söz varya katil cinayet yerine elbet döner diye kısaca o olay olmuş serranın olayı

Teşekkür ederim, biz bu sakalı değirmende ağartmadık diycem :9::9:
İş kendinde bitiyor ama kendi kendine de olmuyor bu işler illa biriyle konuşmak paylaşmak gerekiyor.

Evet döner döner ama döndüğünde iş işten çoktan geçmiş olunca hakettiği cevabı alınca bir daha o kişi de bu hatayı tekrarlamaz. Ya zaten goles herkes agız birliği etmişçesine davransa şu erkek milleti ve de kadın milleti ne aldatır ne de karşısındakine boş yere acı çektirir. Ama biz duygularımıza söz geçiremezsek gelen üzer giden üzer. Gelen giden diyorum yanlış anlaşılmasın bu durum ama kalıcı insan zaten bellidir hassas davranır, kırmaya dayanamazki.

Teşekkür ederim, biz bu sakalı değirmende ağartmadık diycem :9::9:
İş kendinde bitiyor ama kendi kendine de olmuyor bu işler illa biriyle konuşmak paylaşmak gerekiyor.

Evet döner döner ama döndüğünde iş işten çoktan geçmiş olunca hakettiği cevabı alınca bir daha o kişi de bu hatayı tekrarlamaz. Ya zaten goles herkes agız birliği etmişçesine davransa şu erkek milleti ve de kadın milleti ne aldatır ne de karşısındakine boş yere acı çektirir. Ama biz duygularımıza söz geçiremezsek gelen üzer giden üzer. Gelen giden diyorum yanlış anlaşılmasın bu durum ama kalıcı insan zaten bellidir hassas davranır, kırmaya dayanamazki.

hakettigi cvbı alınca o hatayı tekrarlamaz belki ama sen degil bi başkasını mutlu eder..ortada ömür boyu kırık bi kalp kalırr..biz kadınların tek problemi duygularımıza söz geçirememek acımızı bazen içimizde bazen dışımızda yaşamak ama her şekilde bunu belli etmek...giden gidiyodur çogu zaman döndügünde seni bulucagından emin oldugu için gidiyodur..daha neler vs vs :)))

Kalbinin sesini dinle derim ben .Eğer ki unuttuysan yoluna devam et ama hala seviyorsan durumunu öğrenmeye çalış derim o kadar beklemissin 1 sene eskisi gibi olmayacak zaten hiç birşey

Kızlar öncelikle çok ama çok teşekkür ederim o içten cevaplarınız için, düşüncelerinizi söylediğiniz için.. Hemen son olayları anlatmak istiyorum. Ben ona bir hafta sonra mesaj attım. Yani yılbaşı gecesi. Sadece şunu sordum '' o gece neden mesaj attın..? '' cevap gelmedi.. ve neden cevap gelmediğini de birkaç gün sonra öğrendim. şöyle ki; ben yılbaşında evde değildim başka bir yerde girdim yeni yıla.. birkaç gün sonra eve döndüm. Ve annemin anlattıklarına göre yılbaşı gecesi onun annesi benim annemi aramış. Onlar çok eski arkadaşlar ve o beni terk ettikten sonraki bir sene boyunca hiç konuşmamışlardı ikisi. Daha doğrusu onun annesi hiç benim annemle konuşmaya cesaret edememişti. İlk kez o gece aramış. Ve çok ağlamış telefonda. Biz çok zor zamanlar geçirdik demiş, oğlunun şuanda sözlü olduğu kızı çok kötülemiş, benim oğlum serrayı çok seviyordu hiç dilinden düşürmezdi çok mutluydu onunla ne oldu birdenbire hiçbişey anlamadık, benim oğluma bişey yaptılar, benim gitmediğim hoca kalmadı, ama ben o kızdan kurtaramıyorum oğlumu demiş. ve bir hafta önce annesine ' anne ben serrayı özlüyorum ben çok mutsuzum' demiş. hastalanmış güya öyle demiş. ama babası da; artık serranın adını anma sen o şansını çoktan kaybettin bizi onlara karşı mahcup ettin sen bu işi çocuk oyuncağı mı sandın deyip beni artık aramamasını söylemiş. benim annem de telefonda '' lütfen artık o serranın kafasını karıştırmasın onu tekrar en başa döndürmesin, yeni yeni toparlandı önünde de bi sınav var ona hazırlanıyor şimdi , madem ki o bi başkasıyla yeni bi yola çıkmış, yolu açık olsun diyerek vetoyu koymuş. dolayısıyla artık bundan sonra bişey diyeceği varsa da mesaj atmaz. hiçbişey demez. yine sessizliğine bürünür. ama ben duyduklarım doğru mu değil mi onu düşünmekten kafayı yedim.. beni gerçekten özledi mi? gerçekten mutsuz mu? sadece gerçeği bilmek istiyorum.. o kadar. bişey olacağından değil. sadece ne hissettiğini neler yaşadığını merak ediyorum. sonra annesinin annemi arayıp bunları anlatma amacı ne onu da tam anlamış değilim. yani diğer kızı kötülemesi, beni çok sevdiklerini söylemesi falan filan.. vicdanlarını rahatlatmak için mi. başka bişey mi ne bilmiyorum. Sadece ben bunları duyunca mutlu mu oldum, hayır. ben o iyi olsun istiyorum. her ne kadar ben onun yüzünden çok üzülmüş olsam da, o benim yüzümden üzülsün istemiyorum. sağlıklı olsun,iyi olsun. işte son olanlar bunlar. devamı gelmedi, devamı yok. bu kadar işte :/

Back
X