Terk edilmiş çocuklar..

Valla cesaret varsa anlat derdini biz dinleriz böyle yaparak daha çok dikkat çekiyorsun.Vicdan yok terk edilmiş çocuklar kişilik bölünmesi.Siz derdimden ne anlarsınız beee dersen terapi en uygun olur bizim elimizden ne gelsin?
Ben kendi terapimi bulmak ıcın yazmıstım tek bi yerden devam edebilmek insanlarda içinden gecenlerinyazabilsinler istemiştim ama maalsed olmadı belki bırdada susmak en ıyısıdır kımsenın kalbını kırmadan sonucta dert platformu

Ben kendi terapimi bulmak ıcın yazmıstım tek bi yerden devam edebilmek insanlarda içinden gecenlerinyazabilsinler istemiştim ama maalsed olmadı belki bırdada susmak en ıyısıdır kımsenın kalbını kırmadan sonucta dert platformu
Sana tavsiye bir daha kuralları bilmeden forumlarda açılan konuları incelemeden üye olma bir yere...

Bende oyle istemiştim tek bi yerden içimden geceni bugun yarın aksam sabah yazıyım rahatlıyım istmistim siteye bakıncada baya buyuk hayaller kurup rahatlıcagıma ınanmıstım ama onsanşar ya farklı yere cekti yada böldü bende baska yerden baslarsam duzelir sandım ama öylede olmuyomus dersimi aldım
E öyle olmaz ama arkadaşım tek kendi açından bakma olaya. Merak ediyoruz yardımcı olmaya paylaşmaya çalışıyoruz sorununu. Ama puzzle'ı biz birleştiremeyiz yani kusura bakma

Sizin konu açma tarzınızı sevemedim bi türlü. Konuyu anlatmıyorsunuz illa bizim ''eee ne oldu açıkla vs'' dememiz gerekiyor. Burası bir derdim var bölümü. Siz gelir anlatırsınız, bizimle paylaşırsınız, biz de elimizden geldiğince yorum yapar, akıl verir, yol gösteririz. Sonra siz onları akıl süzgecinizden geçirir, doğru bulduklarınızı uygularsınız.

İçinizi dökebilirsiniz elbette ama bu şekilde olmaz. Yönetim de bir süre sonra el atar zaten bu olaya. Siz doğru düzgün uzun uzun anlatın ki bi faydamız olabilsin. Korkmayın burda uzun yazılar okunuyor, önemseniyor. İki üç satır edebiyatla geçiştirmenize hiç lüzum yok.

Sizin konu açma tarzınızı sevemedim bi türlü. Konuyu anlatmıyorsunuz illa bizim ''eee ne oldu açıkla vs'' dememiz gerekiyor. Burası bir derdim var bölümü. Siz gelir anlatırsınız, bizimle paylaşırsınız, biz de elimizden geldiğince yorum yapar, akıl verir, yol gösteririz. Sonra siz onları akıl süzgecinizden geçirir, doğru bulduklarınızı uygularsınız.

İçinizi dökebilirsiniz elbette ama bu şekilde olmaz. Yönetim de bir süre sonra el atar zaten bu olaya. Siz doğru düzgün uzun uzun anlatın ki bi faydamız olabilsin. Korkmayın burda uzun yazılar okunuyor, önemseniyor. İki üç satır edebiyatla geçiştirmenize hiç lüzum yok.
Ben sadece hissettiklerimi yazmak istemiştim zaten fark ettim bura bana iyi gelmicek sanırım o yuzden konuları kapatmakta fayda var

Ben sadece hissettiklerimi yazmak istemiştim zaten fark ettim bura bana iyi gelmicek sanırım o yuzden konuları kapatmakta fayda var
Bide ben kimse ee desin diye yazmadım ben bu kadar kişinin yorum yapıcagını bile düşünmedim yazdıgım kenarda kalsın istedim sadecw bişeyler yazmak istedim kaleme kagıda değilde benimle aynı hissi paylasan biri vardır belki diye

Elbette konu açarsınız, elbette yazarsınız ama çeşitli kurallar var. Mesela birbirinin devamı kıvamında ayrı ayrı konu açmak yasak. Sonuçta burası kişisel günlüğümüz değil.

Ama sadece hisleri yazmak için bir derdim var bölümü uygun bi bölüm değil ki canım. Sen gel bir derdim var'a, uzun uzun anlat neler yaşadıysan, sonra ''bundan sonra ne yapmalıyım, bu yaşadıklarımı üzerimden nasıl atarım vs'' diye bize sor, biz de yaşadığın her şeyi baştan sona okuyup yorum yapalım yardımcı olalım.

Ama sadece hisleri yazmak için bir derdim var bölümü uygun bi bölüm değil ki canım. Sen gel bir derdim var'a, uzun uzun anlat neler yaşadıysan, sonra ''bundan sonra ne yapmalıyım, bu yaşadıklarımı üzerimden nasıl atarım vs'' diye bize sor, biz de yaşadığın her şeyi baştan sona okuyup yorum yapalım yardımcı olalım.
Kapatmak için denileni yaptı bekliyorum konular kapansın diye yine yanlıs bi giriş yaptım belli ki

Back
X