- 18 Nisan 2017
- 25
- 3
- 1
- 37
- Konu Sahibi Caresizyildiz
-
Böyle büyük konuşmamanı tavsiye ediyorum, genelde büyük konuştuğumuz yerden sınanıyoruz. Hem onla dünyaya gelmedin ki onsuz yaşayamayasın. Hayat bu şekilde daha mı çekilir senin için? Adam yüzüne bakmıyor, eş yerine koymuyor, sana nefes aldırmıyor, böyle mutlu musun?Onsuz yasayamam kendime zarar vermek tenlik Bile korkuyorum belki ozaman hatasini anlar beyefendi... bi sans ya. Hem nasil davranicam onu Bile bilmiyorum. Oturuyoz iki yabanci gibi
Onsuz yasayamam kendime zarar vermek tenlik Bile korkuyorum belki ozaman hatasini anlar beyefendi... bi sans ya. Hem nasil davranicam onu Bile bilmiyorum. Oturuyoz iki yabanci gibi
Ama soguk davranirken Ben nasil olmaliyim? Hic haytimda Böyle bisey basina gelmedigi Icin bilmiyorum.
Cünkü Böyle düsününce gercekten Cok uzati yordum herseyi... piskolojim zaten suan yerle bi. Ama yinede kavga konusun da hata gercekten bende. Önce bunlari göreniyordum her yaptigina bi Hata buluyordum. Bazen gittigi yere inanmayip ariyor Resim yolla diyordum.Fakat siz bu noktaya onun ilgisizliğinden ötürü gelmişsiniz. Neden sadece kendinizi suçluyorsunuz? Bu suçluluk psikolojisiyle işin içinden çıkamazsınız. Önce biraz toparlanın.
Mesela asık suratlı olmayın ama hüzünlü görünün. Yemek hazır buyur deyin, gelmezse sessizce yiyip kaldırın. Ortalıkta görünmeyin, ev görevlerinizi yapıp çekilin. Sakın üzerine varmayın, konu açmayın, konuşmaya zorlamayın. Sanki bir damla daha eklerseniz taşacak gibi. Eklemeyin o damlayı, bilmem anlatabildim mi
Cünkü Böyle düsününce gercekten Cok uzati yordum herseyi... piskolojim zaten suan yerle bi. Ama yinede kavga konusun da hata gercekten bende. Önce bunlari göreniyordum her yaptigina bi Hata buluyordum. Bazen gittigi yere inanmayip ariyor Resim yolla diyordum.
Bunu bende düsündüm ama bu sefer Buda dün den raziymis düsünür diye cekiliyorum. Süsüm püsüm yerinde yani kendimi sal vermedim.Ilgisiz koca ilgi isteyip usteleyince bosanmak istemiş.bence kocaniz fazla ilgiden ustelenmekten kendini bişey sanmış.o ilgiyi kesin.sensiz yaşayamam arabeskini kenara bırakın.Güçlü olun.degilsenizde öyle görünün.ilginizi bir kursa bir hobiye yönlendirin.Sizin koca bir sasirsin.ilgisiz kalsin.Bu arada bakiminizi özenli yapin.guzel giyinin ve arkadaslarla disari cikin bikac saatligine de olsa.o sizi kiskansin.o sizi ozlesin.Erkeklerin erkeklik hormonu azaldi kadon gibi naza cekiyorlar kendilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?