Terk edilmiyorum onsuz yasayamamki

Caresizyildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
25
3
1
37
Derdim Cok büyük kafayi yemek üzereyim. Kocamla 10 yildir Beraber 6 yilini evliyiz aslinda Cok iyi biri ama seneler gectikce aramizda Mesafe girmeye basladi cinsellik azaldi hep sordugumda bisey yok deyip gecirdi. Nezaman kavga etsek kapati konuyu herseyi halinin Altina süpürmeyi Cok sever. Artik beni sanki duymuyor gibiydi. Artik Ben kavgalarda cilgina dönüyordum bagirarak kavga ediyor herseyinden süpheleniyor ve dile getiriyordum. Benimle Artik yalniz Bile kalkmak istemiyor bis vakitlerimizde hep arkadaslarimizla olmak istiyor du. Cinsellik Te Ben söyledigim zaman oluyor du. O yine her kavgada üsten almasina Rahmen Ben hep üstüne gidiyordum cekilmez hale geldim son kavgadan sonra benden ayrilmak istedigini söyleyip beni azarladi aglama deyip bagirdi o sakin insan sanki yok oldu. Üstüne Önceden hasta ziyareti Icin annesi yle Önceden ayarladigi yurtdisina gitti bi hafta ne aradi ne sordu. Ailesi benim hatali oldugum Halde ona karsi cikti lar ayrilikt Böyle kolay mi diye. Simdi aile baskisi var o yüzden evde bi hafta misafir odasinda yati. Yalvardim hatami anladim özür diledim bi sans vermesi Icin. Zar zor verdi ama zorla yatagin da yatiyor sende sogudum diyor icime atmaktan biktim, annemin hatrina bi sans veriyorum diyor. Ama ayni bi yabanci ne konusuyor ne öpüyor, eve geldigimde slm bile vermiyor.öyle 2 haftadir yabanci gibiyiz. Ne yapabilirim esksi gibi olmasi Icin hatami gercekten anladim ve bunun icin ugrasiyorum. Ama Böyle sans olmazki.

Kendinizi bitirmek yerine evliligi bitirmeniz daha hayirli olmaz mi sizin icin? Lutfen kendinizi toplayin, gucsuz olmayin.

Sevgiler nasil basliyorsa oyle de bitebilir. Kimse sizden degerli degil. Esinizle var olmadiniz ki ona bundan sonra muhtac olasiniz.

Evliligin neresinden tutarsan elinde kalacakmis bir hava var suan. Iliskilerde biraz taktik gitmek gerekiyor. Kacan kovalanir bu her zaman boyledir.

Bence kendinizi toparlamaya bakin, zamana birakin. Biraz dusunun, ayri ayri nefes alin. Hic kimse mutsuz bir evliligi surdurmek zorunda degil. Diler toparlanirsiniz.

Onsuz yasayamam kendime zarar vermek tenlik Bile korkuyorum belki ozaman hatasini anlar beyefendi... bi sans ya. Hem nasil davranicam onu Bile bilmiyorum. Oturuyoz iki yabanci gibi

Onsuz yasayamam kendime zarar vermek tenlik Bile korkuyorum belki ozaman hatasini anlar beyefendi... bi sans ya. Hem nasil davranicam onu Bile bilmiyorum. Oturuyoz iki yabanci gibi
Böyle büyük konuşmamanı tavsiye ediyorum, genelde büyük konuştuğumuz yerden sınanıyoruz. Hem onla dünyaya gelmedin ki onsuz yaşayamayasın. Hayat bu şekilde daha mı çekilir senin için? Adam yüzüne bakmıyor, eş yerine koymuyor, sana nefes aldırmıyor, böyle mutlu musun?

Degilim ama aslinda birbirimizi Cok seviyoruz ya da seviyorduk... sevmeyen bi insan 6 ay önce Ev alirmi karisina? Baska bi kadinda olamaz diye düsünüyorum cünkü isten eve evden Ise... neden bilmiyorum ama Cok asigim

Evliliğin bu yılları genelde tehlikeli yıl olarak anılır.
Birkaç gün önceden dışarıda bir yemek ayarlayın, rahat konuşabileceğiniz sessiz, ancak hararetli tartışamayacağınız kadar kalabalık bir yer olsun.
Sonra sıkıntılarınızı tatlı tatlı konuşmaya açın, onun sakinliğinin sizi öfkeli bir insan haline getirdiğini, evliliğinizin yıpranmakta olduğunu, ayrılık lafının telaffuzunun nasıl canınızı sıktığını, paylaştığınız şeylerin nasıl tükenmekte olduğunu vb. anlatın. "Sen neler hissediyorsun? Ne düşünüyorsun bu konuda?" diye sorun. Bu kadar zaman bir takım olduk, aile olduk, neleri onarabilir neleri onaramayız bunu profesyonel birilerinin de değerlendirmesini istiyorum filan deyin ve birlikte çift terapisine gitmeyi önerin.

Sonra bakarsınız duruma göre.
Ve başlığa istinaden söylüyorum: Onsuz da yaşarsınız, bilemezsiniz, belki çok daha güzel yaşarsınız.

Birşeyler yolunda gitmiyormuş ve o yüzden kavga ediyormuşsunuz sonuçta. Size ilgi göstermeyen, sizinle vakit geçirmeyen bir eşin kavgalarda alttan alması bir telafi yolu değildir. Keşke siz ondan daha kararlı davransaydınız ve zamanında eşinizin bu tavrını siz alsaydınız. Haklıyken haksız konuma düşmüşsünüz. "Onsuz yaşayamam" demeniz zaten eşinize olan bağımlılığınızı gösteriyor. Bence ilişkiden önce sizin kendinizde değiştirmeniz gereken şeyler var.

Sanmiyorum benimle disari ya ciksin. Aslinda Cok mutlu bi ciktik biz. Ama Ben hic bi zaman hatami anlamamisim. Böyle kestirip almasi Cok zoruma gidiyor. Beni Fark etmesi lagzim nasil asik oldugunu belki anlamasini isterdim.

Biraz sakin durun, içinizdeki fırtınaları bastırın göstermeyin. Zamanla düzeleceğini düşündüm ben.

Simdi düsünüyorum da kavgalarin cogu benim hatamdi yani Ben bu duruma gelirdim ne yazikki. Kendimi Cok sucluyorum Buda beni cildirtiyor.

Ama soguk davranirken Ben nasil olmaliyim? Hic haytimda Böyle bisey basina gelmedigi Icin bilmiyorum.

Fakat siz bu noktaya onun ilgisizliğinden ötürü gelmişsiniz. Neden sadece kendinizi suçluyorsunuz? Bu suçluluk psikolojisiyle işin içinden çıkamazsınız. Önce biraz toparlanın.

Mesela asık suratlı olmayın ama hüzünlü görünün. Yemek hazır buyur deyin, gelmezse sessizce yiyip kaldırın. Ortalıkta görünmeyin, ev görevlerinizi yapıp çekilin. Sakın üzerine varmayın, konu açmayın, konuşmaya zorlamayın. Sanki bir damla daha eklerseniz taşacak gibi. Eklemeyin o damlayı, bilmem anlatabildim mi

Fakat siz bu noktaya onun ilgisizliğinden ötürü gelmişsiniz. Neden sadece kendinizi suçluyorsunuz? Bu suçluluk psikolojisiyle işin içinden çıkamazsınız. Önce biraz toparlanın.
Cünkü Böyle düsününce gercekten Cok uzati yordum herseyi... piskolojim zaten suan yerle bi. Ama yinede kavga konusun da hata gercekten bende. Önce bunlari göreniyordum her yaptigina bi Hata buluyordum. Bazen gittigi yere inanmayip ariyor Resim yolla diyordum.

Öyle yapiyor um zaten, yaptigim yemegi yiyor allahtan. Ama beni bu hal kahrediyor 3 güne dogum günü var o gün ne yaparim diye kafayi yiyorum.

Bu noktada tabiki siz kendinizi daha iyi tartarsınız ancak "onsuz yaşayamam" gibi keskin ifadeleriniz bana haklı da olsanız suçluluk hissedeceğinizi düşündürdü. Sanırım çok aşıksınız ve umduğunuz ilgiyi göremeyince bunaltıyorsunuz biraz. Bu noktanızı biraz törpüleyin, daha sakin daha kontrollü yaklaşın.

Ilgisiz koca ilgi isteyip usteleyince bosanmak istemiş.bence kocaniz fazla ilgiden ustelenmekten kendini bişey sanmış.o ilgiyi kesin.sensiz yaşayamam arabeskini kenara bırakın.Güçlü olun.degilsenizde öyle görünün.ilginizi bir kursa bir hobiye yönlendirin.Sizin koca bir sasirsin.ilgisiz kalsin.Bu arada bakiminizi özenli yapin.guzel giyinin ve arkadaslarla disari cikin bikac saatligine de olsa.o sizi kiskansin.o sizi ozlesin.Erkeklerin erkeklik hormonu azaldi kadon gibi naza cekiyorlar kendilerini

Bunu bende düsündüm ama bu sefer Buda dün den raziymis düsünür diye cekiliyorum. Süsüm püsüm yerinde yani kendimi sal vermedim.

Önce güzelce konuş öyleyse bekle.bir hafta filan.oda düşünsün kendince.sonra baktın degismiyor sende takma onu.gez toz bak kendine.onun gözünün icine bakma yeter.o kossun peşinde.galiba erkekler peşte koşmayı surunmeyi seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…