Terk ettiğim eski sevgilim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nezamandiraraftayim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
298
484
18
Kizlar selam. Ben zamanında çok büyük bir aşk yaşadim. İlk askimdi. Birbirimizi çok seviyorduk bir de o küçük yaslarin vermiş olduğu coşku. Tam filmlerden fırlamış gibiydik. 3 sene kadar da sürdü. Bir gün onu aniden terk ettim. Hattımı kırdım attim. Zaten taşiniyorduk da izimi kaybettirdim. Sosyal medya zaten kullanmıyordum. Bana hiçbir şekilde ulasamazdi. Ortak birkaç arkadaşimiz vardı onlarla da bağlantımı koparmistim. O zamanlar o kafayla bunu yapmam gerektigini dusunmustum çok zor da olsa yapmıştım. Terk eden bendim, ama en az onun kadar acı cekmisimdir. Tabi sonrasinda ben yoluma baktım yeni bir hayat kurdum ama ara ara bir Twitter hesabı vardı hep oradan takip ettim onu sessizce. Yıllarca acisini paylaştı. Doğum günlerimi kutladi. Son birkaç yıldır Twitterini kullanmayı bırakmisti. Öğrendim ki evlenmiş aniden, daha yeni. Tam da yıllar sonra onunla konuşmak için cesaretimi anca toplamisken. İçimde o kadar çok birikmiş şey var ki sadece dostane bir şekilde uzun uzun konuşalım ben anlatayım o dinlesin, o anlatsın ben dinliyim, etegimizdeki taşları dokelim sonra tekrar çıkalım birbirimizin hayatından sadece bunu istiyordum. Şimdi artık bunu yapamam evli sonuçta. Ama bir erkek kardeşi var onunla konuşmak istiyorum, kardeşi beni ismen biliyor ama tanişmiyoruz. Kardeşinden onu dinlemek istiyorum, bunca yıldır ne yaptı, neler yaşadı, birkaç da fotoğrafina bakıp sessizce gitmek istiyorum. Sizce aramızda kalmasi için söz alsam ve böyle bir şey yapsam, onun ve eşinin kulağına gitme ihtimali var mıdır kardeşi nasıl biri tanımıyorum soncuta. Kimsenin huzurunu kaçırmak istemem. Ama bir yanımda diyor ki bunu neden soylesin ki kimse abisinin huzurunun kacmasini kafasının bulanmasini istemez aramızda konuşuruz ve sonsuza dek kapatırız..
Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorum inanin ben de bilmiyorum. Bunu yaptığımda çok rahatlayacakmis gibi hissediyorum..

Kendin ayrılmışsın zaten. Adam evlendikten sonra kardeşiyle iletişime geçip neyin sohbetini yapacaksın ki?kaldı ki kardeşi seninle o sohbeti yapmak isteyecek mi? Kimsenin huzurunu bozmamalısın...

Adamı durup dururken terk etmişsiniz şimdi yeni bir sayfa açtı hayatında, mutlu giden ilişkisini evliliğe dönüştürmüş şimdi mi aklınıza geldi?

Asla öyle bir amacim yok. Zaten onun kulağına gitmesinden cekindigim için böyle bir hamle yapamadim

Adam evlenince kıymete bindi herhalde...milletin huzurunu kaçırmaya hakkınız yok, yok!!!

Adamı rahat bırakın.

Adam evlenince kıymete bindi herhalde...milletin huzurunu kaçırmaya hakkınız yok, yok!!!
Kimsenin huzurunu kaçırmak gibi bir niyetim yok öyle bir şey olmasini asla istemem. İstemedigim için emin olamadim zaten

adamı sebepsiz terk etmişsin. yıllarca acı çekişini izlemişsin.adam neden neden diye kafayı yemiştir. sonrasında birine güvenmesi yıllarını almıştır. şimdi adam evli ve kafasını yine bulandıracaksın. hakkın yok. sen onu sebepsiz terk ettiğin gün konu kapandı. gerçi biz ne desek boş. iletişime geçersen buraya yazmayacaksın sonuçta.allah ıslah etsin.

Kimsenin huzurunu kaçırmak gibi bir niyetim yok öyle bir şey olmasini asla istemem. İstemedigim için emin olamadim zaten
Hi hi... Su an ikna oldum niyetinin temiz olduğuna. Ne alaka ya böyle saçma sapan düşüncelere kapılmak? Adam evlenmiş gitmiş, birde kardeşine yazsam mi diyorsun. Yazda al agzinin payını bence

Adam ömür boyu acinizi çekecek yeni bir hayat kurmayacak falan diye kendinizi inandirmissiniz galiba. Şimdide bı sekilde varlığınızı gösterme çabasına girmissiniz. Kardeşinin abisine söyleme ihtimali her zaman vardır.. çok iyi niyetliyseniz uzak durmanız daha mantıklı olur.

Kizlar disardan bakinca evet konu hos durmuyor olabilir. Ama beni ve niyetimi bilmiyorsunuz. Amacim aslaaaa huzur kaçırmak olamaz hatta bunun en küçük ihtimalini düşününce zaten vazgeciyorum bu dusunceden. Amacım kendimi hatirlatmak olsaydı,huzur kaçırmak olsaydı gider kendisine yazardım. Bu iğrenç bir şey.

Sadece hislerimi paylaşmak istedim

Adam evlenince mi paylaşmak istediniz o hisleri?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…