- 2 Nisan 2023
- 298
- 484
- 18
- Konu Sahibi nezamandiraraftayim
-
Asla su hayatta yapmayacagim şey evli barkli insanların huzurunu kaçırmak. İyi niyetle ve gizliden bunu yapabilir miyim diye düşündüm sadece. Ama zaten saçma bir düşünce bunu kabul ediyorum. Sizlerden de duymak iyi geldi.Adam ömür boyu acinizi çekecek yeni bir hayat kurmayacak falan diye kendinizi inandirmissiniz galiba. Şimdide bı sekilde varlığınızı gösterme çabasına girmissiniz. Kardeşinin abisine söyleme ihtimali her zaman vardır.. çok iyi niyetliyseniz uzak durmanız daha mantıklı olur.
istiyor ki abim çok acı çekti zor toparladık karşısına iyi bir kız çıktı. mantık evliliği yaptı. ama seni hala unutamadı. evde gizli bir odası var senin resimlerinle dolu. her gece oraya girip bu akşam resmini öptüm de yattım dinleyip höykürürcesine ağlıyor. karısı da biliyor ama sana olan aşkı öyle büyük öyle kocaman ki yengem de saygı duyuyor. onların evinde sen kutsalsınHi hi... Su an ikna oldum niyetinin temiz olduğuna. Ne alaka ya böyle saçma sapan düşüncelere kapılmak? Adam evlenmiş gitmiş, birde kardeşine yazsam mi diyorsun. Yazda al agzinin payını bence
Sizlerle paylaşmak istedim anlamında yazdım onuAdam evlenince mi paylaşmak istediniz o hisleri?
Merak ettiğim kısım bu değildi. Yapmak istediği çok şey vardı. Onları gerceklestirdi mi vs yaşantısına dair şeyler. Küçük bir sohbet edip sonsuza dek kapatma düşüncesi oluştu sadece. Ama düşününce sizlere de hak veriyorum, küçük bir ihtmal bile olsa kulağına gitmesini asla istemem. Hoşuma da gitmez. Kendimi de affetmemistiyor ki abim çok acı çekti zor toparladık karşısına iyi bir kız çıktı. mantık evliliği yaptı. ama seni hala unutamadı. evde gizli bir odası var senin resimlerinle dolu. her gece oraya girip bu akşam resmini öptüm de yattım dinleyip höykürürcesine ağlıyor. karısı da biliyor ama sana olan aşkı öyle büyük öyle kocaman ki yengem de saygı duyuyor. onların evinde sen kutsalsın
geçen böyle saçma bir konu vardı. ondan mı esinlendi zaar
Egonuz büzüşmüş sadece, geçer. Gizem yapmaya gerek yok. Olanı bu.Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorum inanin ben de bilmiyorum.
Böyle bir adım atmak sizide ikilemde bırakır o yüzden uzak durmak en iyisi emin olun. Sizle olan bir anısını düşünüp keşke demesi bile eşine haksizlik olur öyle düşününAsla su hayatta yapmayacagim şey evli barkli insanların huzurunu kaçırmak. İyi niyetle ve gizliden bunu yapabilir miyim diye düşündüm sadece. Ama zaten saçma bir düşünce bunu kabul ediyorum. Sizlerden de duymak iyi geldi.
Ordan bakınca saftirik gibi mi görünüyoruz? Siz adamı terketmissiniz hem de usulsüz şekilde. Yetmemiş hala yedek klübesinde bekliyor mu diye Twitter'a bakmissiniz.Adam paylaşım yapınca eminim gizli bir haz da duymussunuzdur. Adam yedek klübesinden çıkıp kendine bir hayat kurunca vayyy efendim etegimizdeki taşları dokseydik, bir iki resmine baksaydim ayağı. Sizin nicki çok sık konu acmanizdan görüyordum ama bu postla eksik kare tamamlandı. Siz ilgi arsizi olmuşsunuz.Kizlar disardan bakinca evet konu hos durmuyor olabilir. Ama beni ve niyetimi bilmiyorsunuz. Amacim aslaaaa huzur kaçırmak olamaz hatta bunun en küçük ihtimalini düşününce zaten vazgeciyorum bu dusunceden. Amacım kendimi hatirlatmak olsaydı,huzur kaçırmak olsaydı gider kendisine yazardım. Bu iğrenç bir şey.
Sadece hislerimi paylaşmak istedim
Hayaller hayatlar. Adam ismini cismini zor hatırlıyordur. Geçen ki konuda da eğer fake değilse kendini kandırıyordu. Aşkları öyle büyükmüş ki karısı bile saygı duyacakmış hatıralar Bi odada duracakmış. O hatıraların olduğu kutuyu yediririm adama.istiyor ki abim çok acı çekti zor toparladık karşısına iyi bir kız çıktı. mantık evliliği yaptı. ama seni hala unutamadı. evde gizli bir odası var senin resimlerinle dolu. her gece oraya girip bu akşam resmini öptüm de yattım dinleyip höykürürcesine ağlıyor. karısı da biliyor ama sana olan aşkı öyle büyük öyle kocaman ki yengem de saygı duyuyor. onların evinde sen kutsalsın
geçen böyle saçma bir konu vardı. ondan mı esinlendi zaar
ben g.tüne sokarım müdürüm afedersinHayaller hayatlar. Adam ismini cismini zor hatırlıyordur. Geçen ki konuda da eğer fake değilse kendini kandırıyordu. Aşkları öyle büyükmüş ki karısı bile saygı duyacakmış hatıralar Bi odada duracakmış. O hatıraların olduğu kutuyu yediririm adama.
Hangi konudan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama o konu bana ait değil.Hayaller hayatlar. Adam ismini cismini zor hatırlıyordur. Geçen ki konuda da eğer fake değilse kendini kandırıyordu. Aşkları öyle büyükmüş ki karısı bile saygı duyacakmış hatıralar Bi odada duracakmış. O hatıraların olduğu kutuyu yediririm adama.
Biz de çok merak ediyorduk. diyorduk ki araftaki kız evli eski sevgilisi evlenince neler hissetti acaba bizi Bi aydınlatsa. Kendi adıma çok teşekkür ederim. Uykusuz Bi geceden kurtardın beni.Sizlerle paylaşmak istedim anlamında yazdım onu
Sa-na-neMerak ettiğim kısım bu değildi. Yapmak istediği çok şey vardı. Onları gerceklestirdi mi vs yaşantısına dair şeyler. Küçük bir sohbet edip sonsuza dek kapatma düşüncesi oluştu sadece. Ama düşününce sizlere de hak veriyorum, küçük bir ihtmal bile olsa kulağına gitmesini asla istemem. Hoşuma da gitmez. Kendimi de affetmem
O da olur o da olur.ben g.tüne sokarım müdürüm afedersin
ay manyak mıdır nedir bu insanlar valla anlamadım. unutamadın madem benle işin ne zırtapoz. bir de 3 çocuğu vardı o konudaki hanım kızımızın hippisininO da olur o da olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?