Terk ettiğim eski sevgilim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asla su hayatta yapmayacagim şey evli barkli insanların huzurunu kaçırmak. İyi niyetle ve gizliden bunu yapabilir miyim diye düşündüm sadece. Ama zaten saçma bir düşünce bunu kabul ediyorum. Sizlerden de duymak iyi geldi.

Hi hi... Su an ikna oldum niyetinin temiz olduğuna. Ne alaka ya böyle saçma sapan düşüncelere kapılmak? Adam evlenmiş gitmiş, birde kardeşine yazsam mi diyorsun. Yazda al agzinin payını bence
istiyor ki abim çok acı çekti zor toparladık karşısına iyi bir kız çıktı. mantık evliliği yaptı. ama seni hala unutamadı. evde gizli bir odası var senin resimlerinle dolu. her gece oraya girip bu akşam resmini öptüm de yattım dinleyip höykürürcesine ağlıyor. karısı da biliyor ama sana olan aşkı öyle büyük öyle kocaman ki yengem de saygı duyuyor. onların evinde sen kutsalsın
geçen böyle saçma bir konu vardı. ondan mı esinlendi zaar

Merak ettiğim kısım bu değildi. Yapmak istediği çok şey vardı. Onları gerceklestirdi mi vs yaşantısına dair şeyler. Küçük bir sohbet edip sonsuza dek kapatma düşüncesi oluştu sadece. Ama düşününce sizlere de hak veriyorum, küçük bir ihtmal bile olsa kulağına gitmesini asla istemem. Hoşuma da gitmez. Kendimi de affetmem

Böyle bir adım atmak sizide ikilemde bırakır o yüzden uzak durmak en iyisi emin olun. Sizle olan bir anısını düşünüp keşke demesi bile eşine haksizlik olur öyle düşünün

Ordan bakınca saftirik gibi mi görünüyoruz? Siz adamı terketmissiniz hem de usulsüz şekilde. Yetmemiş hala yedek klübesinde bekliyor mu diye Twitter'a bakmissiniz.Adam paylaşım yapınca eminim gizli bir haz da duymussunuzdur. Adam yedek klübesinden çıkıp kendine bir hayat kurunca vayyy efendim etegimizdeki taşları dokseydik, bir iki resmine baksaydim ayağı. Sizin nicki çok sık konu acmanizdan görüyordum ama bu postla eksik kare tamamlandı. Siz ilgi arsizi olmuşsunuz.

Hayaller hayatlar. Adam ismini cismini zor hatırlıyordur. Geçen ki konuda da eğer fake değilse kendini kandırıyordu. Aşkları öyle büyükmüş ki karısı bile saygı duyacakmış hatıralar Bi odada duracakmış. O hatıraların olduğu kutuyu yediririm adama.

ben g.tüne sokarım müdürüm afedersin

Hangi konudan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama o konu bana ait değil.

Hiçbir kötü niyetim yokken bu kadar linç yedim kendimi tam ifade edemedim sanırım. Ama her koşulda kötü bir fikir bunu kabul ediyorum.

böyle bir durumum var gercekten cok helallik almak istiyorum lanetlendim resmen ama adam evli diye alamıyorum. benim amacım da görüşmek değil tek bir helallik

Yahu neden? Sebep yokken adamdan ayrılmışsınız, yıllardır acı çekmiş, yıllar geçmiş adam evlenmiş barklanmış yuva kurmuş. Kardeşiyle konuşup ne yapacaksınız? Elinize ne geçecek? Sizi bu saatten sonra ilgilendirmiyor ki geçmişte adamın ne yaptığı. Çok mu dizi, film etkisinde kalıyorsunuz anlamadım ben. Gerçek hayat bu, bir film değil. Film de çevirmiyorsunuz siz.
Ne yapabilir sanki adam, üzülmüş aylarca acısını çekmiştir kimseye güvenememiştir bir süre ama sonra hayatına öyle iyi biri çıkmıştır ki o güven ve sevgiyi tekrar kazanıp mutlu bir hayat yaşamıştır. Sizi de hiç güzel anmamıştır bu sürede haklı olarak.
Kardeşiyle falan konuşmayın, hiç gerek yok. Boşluktasınız, ne yapacağınızı şaşırdınız muhtemelen ama yıllar önceki gibi kapatın sosyal medya hesaplarınızı o insanları stalklamayı bırakın.

Sa-na-ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…