Terk ettiğim eski sevgilim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
böyle bir durumum var gercekten cok helallik almak istiyorum lanetlendim resmen ama adam evli diye alamıyorum. benim amacım da görüşmek değil tek bir helallik
o hanımıyla halleşince sizinle helalleşmiştir bacım yorulmayın hiç

Bu kadınlar da iyice deli etti kendini. Takıntılı mısınız saplantılı mısınız? Adamı terk etmişsiniz, sonra yıllarda gizlice takip etmişsiniz, sonra evlenince de onunla uzun uzun konuşasınız mı geldi? Bence siz duygusal bir boşluktasınız ve geçmişi deşiyorsunuz şu an. En sevmediğim şey biten bir ilişkinin böyle 3-4 sene sürdürülmesi saçma sapan hareketler.

Hayatımız ıssız adam filmi falan değil, adamdan kardeşinden ailesinden uzak durun. Bulaşmayın. Kardeşi ne yapacak o bilgiyi? Sizinle konuşup ne yapacak yani ne alaka? Çok anlatasınız varsa bir psikoloğa anlatın.

İnsan gibi yorum yaptığınız için teşekkür ederim öncelikle. Asla amacım da niyetim de kötü değildi. Saçma oldugunun da farkındayım,kabul ediyorum. İnsan kaptirabiliyor bazen, niyeti kötü bir insan olsam buraya bunu mu yazarım giderim bir şekilde ulaşırım. Hayatta kimsenin huzurunu kacirmadim bu anlamda, şu saatten sonra da mümkün değil. Çok farklı şeyler düşündüm ama mantıklı düşününce saçmalık olduğunu anlayabiliyorum

Haklısınız. Biraz duygusal boşluğun da etkisiyle böyle düşündüm muhtemelen. Ama birilerinin huzurunu kaçıracak son insanım. İnsanlar burada birbirini tanımadığı için lincleyenlere de hak veriyorum. Belki bu başkasının konusu olsaydı ben de aynı şekilde tepki gösterirdim

Asla öyle bir amacim yok. Zaten onun kulağına gitmesinden cekindigim için böyle bir hamle yapamadim
Bence basbaya kulağına gitmesini istediniz.
Hatta bana kalırsa tek amacınız da bu,aklını bulandırmak için (inşallah değildir) sen evlenmişsin bak ben de burdaydım senelerce diye içten içe sizi düşünmesini istemiş gibisiniz.

Hangi konudan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama o konu bana ait değil.

Hiçbir kötü niyetim yokken bu kadar linç yedim kendimi tam ifade edemedim sanırım. Ama her koşulda kötü bir fikir bunu kabul ediyorum.
Yok çok iyi ifade ettin kendini. Ya biz burada niye nicklerle yazıyoruz, gerçek kimlerimiz ortada değil. İçimizden geçeni yazabilelim diye. Siz kendinizi bilmem ama bizi kandırmaya çalışıyorsunuz.
"Ben yetersiz gördüğüm sevgilimden hodukce ayrıldım, ara ara yokladım yerinde duruyor mu diye, durduğu onayladım sonra bir öğrendim ki artık yedek listemde değil. Evlenmis. Bundan dolayı kocaman egom hasar gördü. Adamı karısından ayirsam ( ki buna pek gücünüz yetmez, erkek için biten biter) işime yaramaz ama hala o ilgiyi istiyorum ve acaba iyi bir kısmeti mi kaçırdım bunu da merak ediyorum. Ne yapayim? " yazsaniz emin olun daha dürüst olurdunuz. Kim yiyecek sizin sadece Türk dizilerindeki takıntılı aşk hikayenizi. Kendimi affetmem demişsiniz de o adam birgün sizinle takılsa en fazla seks için gelir bunu da bilin.

Asla.

Neden bu kadar gereksiz ajitasyon drama yaratıyorsunuz anlamadım bunca sene sonra adam bekar olsa bile konuşmak istemeniz hiç sağlıklı değil çoktan aşmış olmanız gerekirdi. Üstelik terk eden sizsiniz. Hala aşk acısı çektiğini görüp egonuzu mu tatmin etmek istiyorsunuz? İnsanları rahat bırakın. Konuşmayı geçtim kaç sene önceki mevzu için buraya konu açıp fikir almanız bile normal değil bence geçmişe çok takıntılı birisiniz.

Sen bile düşündüğünün saçmalık olduğunu anladığına göre burdaki linci de anlamlı ve hak vermelisin.

Kendinizin evli olduğunu, ve kocanızın eski sevgilisinin kocanızın kardeşiyle “konuşmak ve anlatmak” istediğini düşünün. Zaten o zaman bu fikir direkt aklınızdan çıkar ve burda durup dururken linç yememiş olursunuz.

Komsonon hozorono bozmok ostomoyorom demiş bi de, yav he he. Kendini hatırlatıp aklınca şu ucuz romantik filmlerden birini oynayacak.
Arabesk arabesk tripler; yok kardeşinden onu dinlemek istiyormuş da, fotosuna bakıp sessizce gidecekmiş de, bal gibi aranmak bu.
Sinirlendim gece gece.

Kimseyi kandırmaya çalıştığım yok. Öyle düşünmek istiyorsanız dusunun. Takıntılı aşk hikayesine inanmazsınız ama kötü niyetli senaryolara inanırsınız. Karsinizdaki mutlaka pisliğin tekidir. Diyecek bir şeyim yok.

Ban yedim o konu yüzünden, hiç açma lafını
Cidden bunları duymak istiyor; seni unutamadı, severek evlenmedi falan filan, aksiyon arıyor.

bu arada konu sahibinden benim farkım ben eski sevgilimi takip fln etmedim. ama ondan sonra her ilişkim boktan gitti. sonra düşündüm ben beddua aldım herhalde dedim adamı aradım sosyal medyadan baktım evlenmiş. benim helallik yalan oldu. :/ Bana mesaj atmak dahi doğru gelmiyor. gelseydi atardım.

Böyle saçma fikirlerinizi ailenizden, arkadaşlarınızdan biriyle paylaştığınızda kimse sizi şöyle bir kolunuzdsn tutup kendine gel diye sallamıyor mu? Bir arkadaşım bana bu şekilde bir konuyla gelse gerçekten arkadaşımı btiririm.

O kadar sağlıksız bir ruh hali ve düşüncelerki. Takıntı, saplantı, bencillik her şey var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…