- 2 Nisan 2023
- 298
- 484
- 18
- Konu Sahibi nezamandiraraftayim
-
Linc yemeye hazır olböyle bir durumum var gercekten cok helallik almak istiyorum lanetlendim resmen ama adam evli diye alamıyorum. benim amacım da görüşmek değil tek bir helallik
o hanımıyla halleşince sizinle helalleşmiştir bacım yorulmayın hiçböyle bir durumum var gercekten cok helallik almak istiyorum lanetlendim resmen ama adam evli diye alamıyorum. benim amacım da görüşmek değil tek bir helallik
ne alakası var yaw… Adamla gorusmek vs istemiyorum.o hanımıyla halleşince sizinle helalleşmiştir bacım yorulmayın hiç
İnsan gibi yorum yaptığınız için teşekkür ederim öncelikle. Asla amacım da niyetim de kötü değildi. Saçma oldugunun da farkındayım,kabul ediyorum. İnsan kaptirabiliyor bazen, niyeti kötü bir insan olsam buraya bunu mu yazarım giderim bir şekilde ulaşırım. Hayatta kimsenin huzurunu kacirmadim bu anlamda, şu saatten sonra da mümkün değil. Çok farklı şeyler düşündüm ama mantıklı düşününce saçmalık olduğunu anlayabiliyorumYahu neden? Sebep yokken adamdan ayrılmışsınız, yıllardır acı çekmiş, yıllar geçmiş adam evlenmiş barklanmış yuva kurmuş. Kardeşiyle konuşup ne yapacaksınız? Elinize ne geçecek? Sizi bu saatten sonra ilgilendirmiyor ki geçmişte adamın ne yaptığı. Çok mu dizi, film etkisinde kalıyorsunuz anlamadım ben. Gerçek hayat bu, bir film değil. Film de çevirmiyorsunuz siz.
Ne yapabilir sanki adam, üzülmüş aylarca acısını çekmiştir kimseye güvenememiştir bir süre ama sonra hayatına öyle iyi biri çıkmıştır ki o güven ve sevgiyi tekrar kazanıp mutlu bir hayat yaşamıştır. Sizi de hiç güzel anmamıştır bu sürede haklı olarak.
Kardeşiyle falan konuşmayın, hiç gerek yok. Boşluktasınız, ne yapacağınızı şaşırdınız muhtemelen ama yıllar önceki gibi kapatın sosyal medya hesaplarınızı o insanları stalklamayı bırakın.
ee o zamanne alakası var yaw… Adamla gorusmek vs istemiyorum.
Haklısınız. Biraz duygusal boşluğun da etkisiyle böyle düşündüm muhtemelen. Ama birilerinin huzurunu kaçıracak son insanım. İnsanlar burada birbirini tanımadığı için lincleyenlere de hak veriyorum. Belki bu başkasının konusu olsaydı ben de aynı şekilde tepki gösterirdimBu kadınlar da iyice deli etti kendini. Takıntılı mısınız saplantılı mısınız? Adamı terk etmişsiniz, sonra yıllarda gizlice takip etmişsiniz, sonra evlenince de onunla uzun uzun konuşasınız mı geldi? Bence siz duygusal bir boşluktasınız ve geçmişi deşiyorsunuz şu an. En sevmediğim şey biten bir ilişkinin böyle 3-4 sene sürdürülmesi saçma sapan hareketler.
Hayatımız ıssız adam filmi falan değil, adamdan kardeşinden ailesinden uzak durun. Bulaşmayın. Kardeşi ne yapacak o bilgiyi? Sizinle konuşup ne yapacak yani ne alaka? Çok anlatasınız varsa bir psikoloğa anlatın.
Bence basbaya kulağına gitmesini istediniz.Asla öyle bir amacim yok. Zaten onun kulağına gitmesinden cekindigim için böyle bir hamle yapamadim
Yok çok iyi ifade ettin kendini. Ya biz burada niye nicklerle yazıyoruz, gerçek kimlerimiz ortada değil. İçimizden geçeni yazabilelim diye. Siz kendinizi bilmem ama bizi kandırmaya çalışıyorsunuz.Hangi konudan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama o konu bana ait değil.
Hiçbir kötü niyetim yokken bu kadar linç yedim kendimi tam ifade edemedim sanırım. Ama her koşulda kötü bir fikir bunu kabul ediyorum.
Asla.Bence basbaya kulağına gitmesini istediniz.
Hatta bana kalırsa tek amacınız da bu,aklını bulandırmak için (inşallah değildir) sen evlenmişsin bak ben de burdaydım senelerce diye içten içe sizi düşünmesini istemiş gibisiniz.
Sen bile düşündüğünün saçmalık olduğunu anladığına göre burdaki linci de anlamlı ve hak vermelisin.İnsan gibi yorum yaptığınız için teşekkür ederim öncelikle. Asla amacım da niyetim de kötü değildi. Saçma oldugunun da farkındayım,kabul ediyorum. İnsan kaptirabiliyor bazen, niyeti kötü bir insan olsam buraya bunu mu yazarım giderim bir şekilde ulaşırım. Hayatta kimsenin huzurunu kacirmadim bu anlamda, şu saatten sonra da mümkün değil. Çok farklı şeyler düşündüm ama mantıklı düşününce saçmalık olduğunu anlayabiliyorum
Haklısınız. Biraz duygusal boşluğun da etkisiyle böyle düşündüm muhtemelen. Ama birilerinin huzurunu kaçıracak son insanım. İnsanlar burada birbirini tanımadığı için lincleyenlere de hak veriyorum. Belki bu başkasının konusu olsaydı ben de aynı şekilde tepki gösterirdim
Çıksaydınız karşısına o zaman.
sosyal medyadan yazıp tek helallik almaya bile cekiniyorum evli oldugu için bunu anlamak neden bu kadar zor…ee o zaman
Komsonon hozorono bozmok ostomoyorom demiş bi de, yav he he. Kendini hatırlatıp aklınca şu ucuz romantik filmlerden birini oynayacak.Ne bu erken final yapan dizi senaryosu gibi. Niye terkettin durduk yere? Niye böyle arabesk bi ayrılık seçtin? Evli barklı adama kendini hatırlatma çabanın sebebi ne? Ölene kadar seni unutamadığından emin olarak ego tatmini mi yapmak hayalindeydin?
Kimseyi kandırmaya çalıştığım yok. Öyle düşünmek istiyorsanız dusunun. Takıntılı aşk hikayesine inanmazsınız ama kötü niyetli senaryolara inanırsınız. Karsinizdaki mutlaka pisliğin tekidir. Diyecek bir şeyim yok.Yok çok iyi ifade ettin kendini. Ya biz burada niye nicklerle yazıyoruz, gerçek kimlerimiz ortada değil. İçimizden geçeni yazabilelim diye. Siz kendinizi bilmem ama bizi kandırmaya çalışıyorsunuz.
"Ben yetersiz gördüğüm sevgilimden hodukce ayrıldım, ara ara yokladım yerinde duruyor mu diye, durduğu onayladım sonra bir öğrendim ki artık yedek listemde değil. Evlenmis. Bundan dolayı kocaman egom hasar gördü. Adamı karısından ayirsam ( ki buna pek gücünüz yetmez, erkek için biten biter) işime yaramaz ama hala o ilgiyi istiyorum ve acaba iyi bir kısmeti mi kaçırdım bunu da merak ediyorum. Ne yapayim? " yazsaniz emin olun daha dürüst olurdunuz. Kim yiyecek sizin sadece Türk dizilerindeki takıntılı aşk hikayenizi. Kendimi affetmem demişsiniz de o adam birgün sizinle takılsa en fazla seks için gelir bunu da bilin.
Ban yedim o konu yüzünden, hiç açma lafınıistiyor ki abim çok acı çekti zor toparladık karşısına iyi bir kız çıktı. mantık evliliği yaptı. ama seni hala unutamadı. evde gizli bir odası var senin resimlerinle dolu. her gece oraya girip bu akşam resmini öptüm de yattım dinleyip höykürürcesine ağlıyor. karısı da biliyor ama sana olan aşkı öyle büyük öyle kocaman ki yengem de saygı duyuyor. onların evinde sen kutsalsın
geçen böyle saçma bir konu vardı. ondan mı esinlendi zaar
Kizlar selam. Ben zamanında çok büyük bir aşk yaşadim. İlk askimdi. Birbirimizi çok seviyorduk bir de o küçük yaslarin vermiş olduğu coşku. Tam filmlerden fırlamış gibiydik. 3 sene kadar da sürdü. Bir gün onu aniden terk ettim. Hattımı kırdım attim. Zaten taşiniyorduk da izimi kaybettirdim. Sosyal medya zaten kullanmıyordum. Bana hiçbir şekilde ulasamazdi. Ortak birkaç arkadaşimiz vardı onlarla da bağlantımı koparmistim. O zamanlar o kafayla bunu yapmam gerektigini dusunmustum çok zor da olsa yapmıştım. Terk eden bendim, ama en az onun kadar acı cekmisimdir. Tabi sonrasinda ben yoluma baktım yeni bir hayat kurdum ama ara ara bir Twitter hesabı vardı hep oradan takip ettim onu sessizce. Yıllarca acisini paylaştı. Doğum günlerimi kutladi. Son birkaç yıldır Twitterini kullanmayı bırakmisti. Öğrendim ki evlenmiş aniden, daha yeni. Tam da yıllar sonra onunla konuşmak için cesaretimi anca toplamisken. İçimde o kadar çok birikmiş şey var ki sadece dostane bir şekilde uzun uzun konuşalım ben anlatayım o dinlesin, o anlatsın ben dinliyim, etegimizdeki taşları dokelim sonra tekrar çıkalım birbirimizin hayatından sadece bunu istiyordum. Şimdi artık bunu yapamam evli sonuçta. Ama bir erkek kardeşi var onunla konuşmak istiyorum, kardeşi beni ismen biliyor ama tanişmiyoruz. Kardeşinden onu dinlemek istiyorum, bunca yıldır ne yaptı, neler yaşadı, birkaç da fotoğrafina bakıp sessizce gitmek istiyorum. Sizce aramızda kalmasi için söz alsam ve böyle bir şey yapsam, onun ve eşinin kulağına gitme ihtimali var mıdır kardeşi nasıl biri tanımıyorum soncuta. Kimsenin huzurunu kaçırmak istemem. Ama bir yanımda diyor ki bunu neden soylesin ki kimse abisinin huzurunun kacmasini kafasının bulanmasini istemez aramızda konuşuruz ve sonsuza dek kapatırız..
Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorum inanin ben de bilmiyorum. Bunu yaptığımda çok rahatlayacakmis gibi hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?