terk mi edildim ??:'(

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Günaydın kızlar,
Yine ben :)
Biz sevgilimle 1 ay konuştuk askere gitti 12 ekimde tezkeresini aldı.Arada bir ayrılıklar oluyordu,fakat sonra yine barışıyorduk ve en büyük sorunumzda Benim evden çıkamamamdı.2 hafta önce anlayışla karşılıcağını söyledi bana.fakat sadece o hafta için geçerli oldu yine başladı buluşucak mıyız çıkabilcen mi çık demeye.
Bu benden yapamıcağım bir şey istedi olmaması gereken bu konu yüzünden çok tartıştık bana benimle birlikte olur muusn dedi ?:53:(anal ilişki ve zararı olmucağını söyledi:53:)bende hayır cevabını ve ancak ben gelinliğimle bu evden çıktıktan sonra olur dedi bu konu üüzerinde baya tartıştık sadece o güne kaldı.konu kapansa bile ertesi günü yine konuyu bu noktaya getiriyordu ve sonrasından tamam senden bişey istemedim farzet demeye başlamıştı ona nasıl inanabilirdimki belki zorla olucaktı bu bilemezdimki.ben eğerki sen bir daha konuyu açarsan benim cevabımın hayır olduğunu bile bile yine ısrar edersen bu ilişkiyi bitireceğimi söyledim.neyse konuyu kapattık ve eskisi gibi bu konuşulmamış gibi farzedip başladık.
Geçen hafta cuma işyerinde kokteyl vardı ben gitmedim bununla buluştum.Gayet güzel ileriyr dönüük konuşmaya başladı işte işe girdiğinde hemen söz olucağını söyledi ..Sonra cumartesi gecesi saat 1.30 da uyuyup kalmıştım ve telin şarjı bitmişti pazar sabahı koydum öğlen 2 de açtım.Baya bir mesaj atmış ve aramış
Ben napıyosun canım dedim tabi bu aşladı ben salağım seviyorum,bağlandım dedi sen sevdiğiğin bende seviyorum dedim.Tek taraflı değil bu ilişki dedim.Madem buluşalım diyorsun 2 saat için buluşalım dedim oda sen beni mi kandırıyorsun saat olmuş 2 ve sen 2 saat için görüşmek istediğini sölüyorsun ne de olsa çıkamıcaksınki evden öğleden sonra bu çocuk gelmez diye düşündün felan ,sen ne istediklerimi yapyrsun,nede bluşmaya geliyorsun bu aralar işlerin içine etmiyi çok seviyorsun anlamıyorumki ben dedi.bu sefer bende nankör olduğunu ve her fırsatı değerlendirip onunla buluştuğumu ve buluşmak istemesem cuma günü senin yanında değil kokteylde olucağımı söledim.Bu sefer o zaman gitseydin nankörüm dimi seni sevdiğim için sana bağlandığım için dedi.
Zaten bundan sonra bu fırsatları değerlendirmek yerine gidicem dedim.Güselim günü heba ettin ama eskisi gibi olmucam merak etme dedi bu son mesajıydı ve birdahada ne mesaj attı ne de aradı
artık üzülmüyorum ve sildim hayatımdan

Son düzenleyen: Moderatör:
Size böyle aşağılık bir teklifte bulunan adam "beni terk mi etti" diye üzülüyor musunuz bir de?:47:
Şaşırdım doğrusu..

Üstelik yaşınız henüz 20 öyle mi:53:
Ciddi bir ilişki yaşadığınızı söylüyorsunuz.
Ciddi yaşanılan bir ilişkide erkeğin sevgilisine böyle bir teklifte bulunması
bence hiç affedilemeyecek bir şey..
İyisi mi siz yol yakınken vazgeçin bu işten..

Üstelik yaşınız henüz 20 öyle mi:53:
Ciddi bir ilişki yaşadığınızı söylüyorsunuz.
Ciddi yaşanılan bir ilişkide erkeğin sevgilisine böyle bir teklifte bulunması
bence hiç affedilemeyecek bir şey..
İyisi mi siz yol yakınken vazgeçin bu işten..

tabiki öle bende kabul edemedim ama vazgeçemiyorum ki ondan böle birşey var işte kahetsinkİ:(

tabiki öle bende kabul edemedim ama vazgeçemiyorum ki ondan böle birşey var işte kahetsinkİ:(

Vazgeçemiyorum diye bir şey olamaz arkadaşım..
Henüz 20 yaşındasın.
1 ay görüşmüşsün,askere gitmiş.
15 ay beklemişsin,gelmiş ve bir sürü sorun..
Neden katlanmak zorunda hissediyorsun ki kendini?
Çok gençsin henüz,lütfen mantıklı davran.

Vazgeçemiyorum diye bir şey olamaz arkadaşım..
Henüz 20 yaşındasın.
1 ay görüşmüşsün,askere gitmiş.
15 ay beklemişsin,gelmiş ve bir sürü sorun..
Neden katlanmak zorunda hissediyorsun ki kendini?
Çok gençsin henüz,lütfen mantıklı davran.

Bilmiyorum gerçekten onunlaykende çk üzülüyorum fakat neden bunu kendime yapıyorum bilmiyorum.

Ailen izin vermediği halde seni dışarıya çıkmaya zorlayan adamın seni sevmediğini söylemiştim...
Anal seks konusunda susayım mı?
Ne dersin?

Uwww.. anal seks isteyen adama hayır demiş bir kızın , terk edildimmi diye üzülmesi...
İnsan ister istemez soruyor bunu kendine "nereye gidiyoruz biz , nasıl bir dejenere toplum olduk.." Çocuk doğurmaya korkar oldum..

Terk edildim mi gerçekten mantıksız bir düşünce ama bunu konduranıyorum kendime bir anda aramaması,sormaması ne bilim.
Anal seks konusuna gelince gerçekten bu beni şokk etti böle bişey istemesi .ama sonrasından konuyu kapatıp istemediğimi farzet demesinden sonra dedim askerliğinden kaynaklanan bişeydir gelip geçicidir diye düşünmüşken konunun yine açılması beni üzdü beklemiyordum sonuçta ve ona bu çok normal geliyordu.

Bilmiyorum niye böyle düşünüyorum
kimileri vardır brlikte olurlar normal gelir herkesin kendi görüşü kendine
ama bana çk anormal geldiğinide dile getrdim bitirceğimi söleyip niye ayrılamadım bilmiyorum
her zaman olmucağını söyledim o napcam ben dedi bunun yolu yok dedim bunda kötü bişey yok dedi
ya bunlar aklıma geldikçe sinir oluyorum ne dşye ayrılmamışım diyrum.neden neden :43:

Canım benim...
Bu zmana kadar hep söyledim boşuna üzülüyorsun.. Erkekleri anlamak zor belki gerçek belki deneme amaçlı sendne böyle birşey talep etti.. Her ne sebeple olursa olsun sana bunu sorması çok saçma.. Sakın üzülme.. Bugüne kadar fazlasıyla üzüldün zaten.. Senden talepte bulunuyorsa bişeyler istiyorsa onun ciddi adımlar atması gerekir.. Bak hala işe girmiş değil.. sen çalışıyorsun anlaması gerekir.. Her fırsatta zmanını ona ayıramazsın neticede sende insansın...Seninde işlerin olabilir öyle değilmi..Seven adam 1 dk bile olsa ona rağzı olur.. Kuru laflar etmez :68:

Böyle adam terk etse ne olur yahu... Ne büyük terbiyesizlik sunduğu teklif. :19::19:
Senin bulunduğun koşulları düşünüp de ona göre hareket ederdi seven bir erkek.
Bu resmen zorlama yürütmek istiyor işleri herhalde.
Daha 20 yaşındaymışsın hiç uğraşmaya değmez böyle bir insanla. :19::19:
Terk edilmek gururunu inciten bir mevzu olmuş burada, yoksa sen de yanlış bir adamla olduğunun
bilincindesin belli ki. Hiç üzülmeye değmez.

Canım benim...
Bu zmana kadar hep söyledim boşuna üzülüyorsun.. Erkekleri anlamak zor belki gerçek belki deneme amaçlı sendne böyle birşey talep etti.. Her ne sebeple olursa olsun sana bunu sorması çok saçma.. Sakın üzülme.. Bugüne kadar fazlasıyla üzüldün zaten.. Senden talepte bulunuyorsa bişeyler istiyorsa onun ciddi adımlar atması gerekir.. Bak hala işe girmiş değil.. sen çalışıyorsun anlaması gerekir.. Her fırsatta zmanını ona ayıramazsın neticede sende insansın...Seninde işlerin olabilir öyle değilmi..Seven adam 1 dk bile olsa ona rağzı olur.. Kuru laflar etmez :68:

En iyi sen beni biliyorsun nelerle mücadele ettim.ya bak nişan olurdu ama gitmiyim bununla buluşim derdim hep fedakarlığı ben yaptım o bişey yapmadı ki sadece emir verdi buluşalım,görüşelim dedi .bana yetmnez diyrdu zehram bende seven insan ne olursa olsun görür 10 dak.bile olsa dediğimde ben sen çk seviyorum ben seni sürekli görmek istiyorum derdi.bilmiyorum o zaman böle sölediğinde bu benim aklıma gelmemişti.bana bu teklifle geldiğinde sölediğine ,sölüceğine pişman ettiydim ama nafile.

Böyle adam terk etse ne olur yahu... Ne büyük terbiyesizlik sunduğu teklif. :19::19:
Senin bulunduğun koşulları düşünüp de ona göre hareket ederdi seven bir erkek.
Bu resmen zorlama yürütmek istiyor işleri herhalde.
Daha 20 yaşındaymışsın hiç uğraşmaya değmez böyle bir insanla. :19::19:
Terk edilmek gururunu inciten bir mevzu olmuş burada, yoksa sen de yanlış bir adamla olduğunun
bilincindesin belli ki. Hiç üzülmeye değmez.

bana ne diyordu biliyor muusn?sana ancak baskı yapınca dediğimi yapıyorsun derdi bende lanet olsun deyip evden çıkıyordum ayy aşkımla buluşuyorum mutluluktan hacvalara uçarak geldiğimimi gördün hep asık suratla gelirdim yanına dedim
ailem hep böle diyor seven insan 10 dakika bile olsa gelir görür derdi.
kesinlikle şu TERK ETTİ kelimesi benim canımı yakıyor ya.
ama gerçekten ona karşı bir sevgi hissetmiyorum o teklifi sunduktan sonra soğudum ondan
alışılmışlıklarıda hayatımdan çıkarırsam eğer rahatlıcam.sonuçta 24 saat mesajlaşırdık elimden telefon düşmezdi ama şimdi boşum yani.
üzülürüm sonuçta yaşanmışlıklar var ama bikaç sefer üzülürüm sonrasında geçer diye umuyorum inşallah
rabbimden hep hayırlısını istedim hayırsızsa önüme öle bir sebeb çıkarki soğuyim nefret edim dedim rabbim duamı kabul eyledi

En iyi sen beni biliyorsun nelerle mücadele ettim.ya bak nişan olurdu ama gitmiyim bununla buluşim derdim hep fedakarlığı ben yaptım o bişey yapmadı ki sadece emir verdi buluşalım,görüşelim dedi .bana yetmnez diyrdu zehram bende seven insan ne olursa olsun görür 10 dak.bile olsa dediğimde ben sen çk seviyorum ben seni sürekli görmek istiyorum derdi.bilmiyorum o zaman böle sölediğinde bu benim aklıma gelmemişti.bana bu teklifle geldiğinde sölediğine ,sölüceğine pişman ettiydim ama nafile.

Tatlım düşün bak siz birde aynı şehirdesiniz.. Ne varki gelsin işi gücü yok zaten 10 dk da olsa rağzı olsun.. Biz farklı şehirlerdeyiz buna rağmen aşkım askere gitmeden önce cebide parası olmadığını bildiğim halde o kadar yolu geldi yarım saat görüşebildik sadece ve gitti... Bende çok isterim elbette uzun uzun görüşmeyi ama olmayınca da olmuyor.. Hakkınızda hayırlısı Burcum.. Takma kafana onun seni haketmediğini her zaman söyledim.. Düşüncelerimde haklı olduğumu bir kere daha öğrendim :50:

Günaydın kızlar,
Yine ben :)
Biz sevgilimle 1 ay konuştuk askere gitti 12 ekimde tezkeresini aldı.Arada bir ayrılıklar oluyordu,fakat sonra yine barışıyorduk ve en büyük sorunumzda Benim evden çıkamamamdı.2 hafta önce anlayışla karşılıcağını söyledi bana.fakat sadece o hafta için geçerli oldu yine başladı buluşucak mıyız çıkabilcen mi çık demeye.
Bu benden yapamıcağım bir şey istedi olmaması gereken bu konu yüzünden çok tartıştık bana benimle birlikte olur muusn dedi ?:53:(anal ilişki ve zararı olmucağını söyledi:53:)bende hayır cevabını ve ancak ben gelinliğimle bu evden çıktıktan sonra olur dedi bu konu üüzerinde baya tartıştık sadece o güne kaldı.konu kapansa bile ertesi günü yine konuyu bu noktaya getiriyordu ve sonrasından tamam senden bişey istemedim farzet demeye başlamıştı ona nasıl inanabilirdimki belki zorla olucaktı bu bilemezdimki.ben eğerki sen bir daha konuyu açarsan benim cevabımın hayır olduğunu bile bile yine ısrar edersen bu ilişkiyi bitireceğimi söyledim.neyse konuyu kapattık ve eskisi gibi bu konuşulmamış gibi farzedip başladık.
Geçen hafta cuma işyerinde kokteyl vardı ben gitmedim bununla buluştum.Gayet güzel ileriyr dönüük konuşmaya başladı işte işe girdiğinde hemen söz olucağını söyledi ..Sonra cumartesi gecesi saat 1.30 da uyuyup kalmıştım ve telin şarjı bitmişti pazar sabahı koydum öğlen 2 de açtım.Baya bir mesaj atmış ve aramış
Ben napıyosun canım dedim tabi bu aşladı ben salağım seviyorum,bağlandım dedi sen sevdiğiğin bende seviyorum dedim.Tek taraflı değil bu ilişki dedim.Madem buluşalım diyorsun 2 saat için buluşalım dedim oda sen beni mi kandırıyorsun saat olmuş 2 ve sen 2 saat için görüşmek istediğini sölüyorsun ne de olsa çıkamıcaksınki evden öğleden sonra bu çocuk gelmez diye düşündün felan ,sen ne istediklerimi yapyrsun,nede bluşmaya geliyorsun bu aralar işlerin içine etmiyi çok seviyorsun anlamıyorumki ben dedi.bu sefer bende nankör olduğunu ve her fırsatı değerlendirip onunla buluştuğumu ve buluşmak istemesem cuma günü senin yanında değil kokteylde olucağımı söledim.Bu sefer o zaman gitseydin nankörüm dimi seni sevdiğim için sana bağlandığım için dedi.
Zaten bundan sonra bu fırsatları değerlendirmek yerine gidicem dedim.Güselim günü heba ettin ama eskisi gibi olmucam merak etme dedi bu son mesajıydı ve birdahada ne mesaj attı ne de aradı
ben o kadar mesajlar çektim aradım açmadı :(
sizce bu beni terk mi etti bu kelime öle gücüme gidiyorki yardımınıza ihtiyacım var

Bu konuya "destan" yazılır... Ne büyük toplumsal yaralar, hayatı zehretmenin ne çok yolu sıralanmış bu satırlarda...

Sizden istediği şeyi kabul etmemişsiniz ama doğru dürüst reddetmemişsiniz de... Bu nedenle"kapı açık" kalmış ve o da sizinle birlikte olacağını ümit etmeye devam etmiş...

Hakikaten anlayamıyorum sizleri, madem evlilik dışı cinsellik size göre çirkin "size zarar vermeden" (Namusu bacak arasında arayan namusu, bacağından yukarısının işlevi şüpheli adam... Adam "zararı olmayacak" diyerek sizinle ciddi bir şey düşünmediğini, evlenmeyeceğini söylemiş zaten, sizinle birlikte olup ileride sizinle evlenecek adamın haberi olmayacağı şekilde cinselliği teklif etmiş... Sokakta gördüğü herhangi bir kadına teklif edeceği gibi, önüne gelenle yatmayı düşünen her adam gibi...) teklif ettiği ilişkiyi öyle bir reddecektiniz ki "Sert kayaya çarpmışım" diyecekti ve şu anda yaptığı gibi hatalı olduğu halde size tavır yapıp sizi ortada bırakmayacaktı... Böylelikle hem bu bakış açısındaki birine ders vermiş olacaktınız hem de şu anki "terk edilmişlik" hissinden rahatsız olmayacaktınız... Ciddi düşünüyor olsaydı da kararlı tavrınız karşısında size hayran kalırdı, her erkeği cezbeder prensiplerine bağlı hanımlar... Fakat siz teklifin rezilliğine bakmadan "nezaketle" kibarca reddetmişsiniz adamı, haliyle o sizin kadar nazik davranmamış "Canın isterse" demiş... Bunun adı terk edilmekse en azından sizi kullanamadan terk etmiş... (Ki bu bile umrumda görünmüyor adamın, "Bana kız mı yok" fikrinde ve haklı...Adam teklifinden utanacağı yerde tavır yaptığına göre sizinle cinselliği yaşamak için bile çaba sarf etmeye gerek görmüyor....) Fakat terk edilme olması için ortada bir ilişki olması lazım... "Sevgilim" dediğiniz adam sokakta yanınıza yaklaşıp cinsel organını gösteren yahut en iğrenç tabirlerle size sarkan, laf atan bir meczuptan farklı yaklaşmamış size... Saygı duymamış, sevmemiş, seven adam ne sağlığa ne ahlaka uyan yöntemleri ileride eşiniz olacak kişiye "renk vermemek" için teklif etmez... Kaldı ki bu teklif de sözdedir... Yola çıkan yolculuğu tamamlar... İğrenç...

Bilmiyorum gerçekten onunlaykende çk üzülüyorum fakat neden bunu kendime yapıyorum bilmiyorum.

Sizin şahsınızda şu hisleri daha bu yaşta "sevgilim olmazsa ölürüm" sendromu olarak adlandırıyorum. Kolay etki altında kalan, yeterince sevmemiş, sevilmemiş genç kızların her şeyi bir kenara koyup daha evlenmeden "aşkııooom, kocacım, bebeğim" dedikleri adamlar vesilesiyle Allahın "kendine gel" ikazıyla tokatlanması bir nevi... Bu tokadı bari doğru yorumlayıp "Ben ne yapıyorum" diyen de var, "şok"la kendini tamamen kaybeden de... "Ayşe'nin de Fatma'nın da sevgilisi var benim de olsun" deme psikolojisi... Bunu kendinize konduramazsınız ama bir düşünün "Ayşe araba almış ben de çalışıp alayım" diyen kaç kadın var? Bir elin parmağı, neden? Çalışıp azmetmek, kazanmak zor ama boşta gezen adam bol... Kendini kalabalığa ait hissetmenin en kolay yolu sevgili bulmak... Kişi "herkes gibi" olmayı neden bu kadar ister ki? Böyle davranırsanız "sıradanlaşırsınız" ve asla birisi için "özel" olmaz onunla özel şeyler yaşayamazsınız...

Terk edildim mi gerçekten mantıksız bir düşünce ama bunu konduranıyorum kendime bir anda aramaması,sormaması ne bilim.
Anal seks konusuna gelince gerçekten bu beni şokk etti böle bişey istemesi .ama sonrasından konuyu kapatıp istemediğimi farzet demesinden sonra dedim askerliğinden kaynaklanan bişeydir gelip geçicidir diye düşünmüşken konunun yine açılması beni üzdü beklemiyordum sonuçta ve ona bu çok normal geliyordu.

Öfff...

Adam birini öldürse asker psikolojisi...

Bunu ilk "uyduran" sevdiğine konduramamış bir hareketi o gün bugündür kim bir askere yanaşsa adam ne yapsa manasız bir hoşgörü... Erkeklere de bunu empoze ediyorsunuz size yaptıkları gibi aptalca teklif ve fikirlerle geliyorlar "asker psikolojilerine" anlayış gösterilmesi umuduyla... Kafanızı kuma gömerseniz başı dik gezemezsiniz... Böyle bir tavrı asker psikolojisine bağlarsanız hayatınız tavizlere katlanmakla geçer... Adını doğru koyalım size teklif ettiği iğrençliğe tepki göstermeyişinizin: "Bu zamanda sevgili bulmak kolay mı, birkaç aylık da olsa boşta kalmaktan iyidir, her gün arayıp soran/arayıp soracağım biri olsun, ay aman herkesin var benim de sevgilim olsun!"... Adam "oyuna" devam etse birkaç öpücük kondurmayı kar sayacaktı bir süre sonra, bunu siz de biliyorsunuz... Sonra da "gidebildiği yere kadar" diyecekti... Satıraralarında bunlar yazıyor sözlerinizin, teşhisi doğru koyun kendinize kurtulmak isterseniz...

Yukarıdakiler konu sahibine aşağıdakiler genel:

Uzun zamandır bu forumdayım ve üç günlük sevgilisine methiyeler düzen kızların birkaç haftayı bulmadan "Beni aldatıyor mu, sevmiyor mu, ilgisiz mi...." tarzı konularını görüyorum... Hele biri erkek arkadaşından "aşkım" diye bahsetmeyegörsün üç beş kişi kendi sevgilisini "Benimki de beni böyle böyle seviyor..." diye tarife başlıyor. Bu "gösterileri" yapan kızların ilişkisi üç gün sürmezken köklü sağlam ilişkileri olanlar bu tarz üslupla sevgililerini övmüyorlar ve onların ilişkilerine, yazdıklarına, yaşadıklarına hiç tanımasam da fazlasıyla saygı duyuyorum... Çok anlamsız hayatınızda birini "1 numara" yapmak, buraya taşıyıp övüp yüceltmek... Elbette sorun yaşarsanız fikir danışırsınız ama girip sırf sevgilisinden bahseden cümleler yazanlar var alakasız bir konuda... Bana bu denli hastalıklı sevgiyi hak eden adam gösterin yahut bu sağlıksız ve dengesiz değer verişle dengeli yürüyen bir ilişki?.. Ömür geçiyor, evcilik oynayanlara yazık oluyor... Neyin ne olduğunu bilen, yerinde davranabilen, hayatını genç bir hanıma yakışır şekilde yaşayıp öz benliğine duyduğu saygıyı merkeze koyan hanımlara hürmetler... :68:

aman tanrım burcu neler okuyorum böyle ben şok oldum şuan kitlendim hiç birşey diyemiyorum bu nasıl bir ahlaksızlıktır :47: ve sen hala ona msj atıyosun arıyosun öylemi hiç mi gururun yok senin burcu neden bu aşşağılık şeyi kendine yapıyosun inanamıyorum sana :44:

aman tanrım burcu neler okuyorum böyle ben şok oldum şuan kitlendim hiç birşey diyemiyorum bu nasıl bir ahlaksızlıktır :47: ve sen hala ona msj atıyosun arıyosun öylemi hiç mi gururun yok senin burcu neden bu aşşağılık şeyi kendine yapıyosun inanamıyorum sana :44:

malesef öle ama gerçekten mantıklı hiçbir şekilde düşünemiyordum bile o yüzden mesaj attım ama son oldu mesajım hayatımdan sildim bana büyük bir ders oldu ben bunun etkisinden nasıl kurtulurum onu düşünüyorum.
şu 2 haftada çk zor günler geçirdim haklıısın aramamak,mesaj atmamam gerekiyordu ama işte nasl olduysa attım ben o mesajı ona
kendime bile inanmıyorumki canım ben.

Tatlım düşün bak siz birde aynı şehirdesiniz.. Ne varki gelsin işi gücü yok zaten 10 dk da olsa rağzı olsun.. Biz farklı şehirlerdeyiz buna rağmen aşkım askere gitmeden önce cebide parası olmadığını bildiğim halde o kadar yolu geldi yarım saat görüşebildik sadece ve gitti... Bende çok isterim elbette uzun uzun görüşmeyi ama olmayınca da olmuyor.. Hakkınızda hayırlısı Burcum.. Takma kafana onun seni haketmediğini her zaman söyledim.. Düşüncelerimde haklı olduğumu bir kere daha öğrendim :50:

seven insan yapar ancak bunu.
gerçekten sevgilinin kıymetini bil canım
inanki şurda yazdıklarımı tekrardan okuyorum o kadar kötü hiissediyorumki kendimi

özellikle umutlu_ol yazdıkları beni mahvettii

Back
X