Terkeden de aci ceker hemde bal gibi

Eski eşimden önce geldi böyle bir şey başıma..
Ne tür boşluktaysam aşık olmadan ilişkiye başladım biriyle..Dünya iyisi de bir insan..
Allahım zaman geçiyor, adam evlilik hayalleri kuruyor, ben nasıl ayrılıcam derdindeyim..Delirecektim.
En sonunda yapamıyorum dedim..Neden diye sordu, sevmiyorum denir mi, zaten iki büklüm olmuşum aylardır..Babam dedim, danam dedim, yok dedim, olmuyor dedim bitti..

Ama nasıl bir vicdan azabı, nasıl bir acıysa beni öldürdü aylarca..Yıkıldı çünkü..Hayattan koptu v.s..

Her neyse bende aşk falan yoktu, vicdan azabı çektim..Ama sen özlüyorum diyorsun..Boşluktandır o özlem..Soğumuşsun bir kere..Aşk falan olmaz..Yiyip bitirme o yüzden kendini.
Karşına adam akıllı biri çıktığında , peheyyy be ne deliymişim dersin.

Ben de 3buçuk yıllık ilişkimi 2 hafta önce bitirdim.ben terk ettim.ama o da gık bile demeden kabul etti.aynı senin gibi ben de bazı şeylerinden dolayı ondan soğumuştum.onunla bir ömür geçmeyeceğini biliyordum.o seviyordu ama evlilik işimiz neredeyse imkansız olduğu için o da bitirdi kafasında, ben de. Kafam rahattı önceleri.hatta keşke daha önce ayrılsaydım felan dedim.ama iki gündür bir özlem bastı ki içimi...ama sanırım bu özlem ona karşı olan özlemim değil.karşıma başka biri çıksa düzelirim belki.kendimi boşkukta hissettiğim için böyleyim.inşallah Allah senin, benim ve bizim gibilerin karşısına çok daha iyi insanlar çıkarır ve öncekiler için "ohh be iyi ki bitmiş!!" deriz! Kendine iyi bak arkadaşım :) klasik olacak ama hayat böyle şeylere üzülmek için gerçekten kısa

insallahh cikar sevip.sevildigim.biri..

geçer,geçer,geçer,geçer bunlar da geçer.üzme tatlı canını bunlarda geçer.
gerçekten zamanla geçecek herşey.kabuk bağlayacak yaralar.daha herşey yeni.bu halde olman normal.

Boşluktasın. Boşluk zaten depresyonun bir parçası. O yüzden bunu o çocuğa bağlama. Onunla olmayacağı net artık kafanda. Soğumuşsan olay bitmiştir.
Olmayacak şeyi oldurmaya çalışmamakla da iyi bir karar vermişsin.
Zamana bırak. Depresyonun da geçecektir.
Sabırlı ol.

Ne cok abartiyorsunuz bunlari pskololuk pskiyatr ilac filan bu bence tamamen senin gucsuzlugun boyle insanlara tahammul edemiyorum gercek hayattada

Soğumuşsun bitirmişsin bu doğal ha nasıl bitirdin konuştunmu onla bunları bilemem kalp kırmak iyi değil

Silkelen kendine gel zaten boşluktasın geçecek zamanla ama bu zaman sana bağlı

Ne cok abartiyorsunuz bunlari pskololuk pskiyatr ilac filan bu bence tamamen senin gucsuzlugun boyle insanlara tahammul edemiyorum gercek hayattada

Ne tesaduf hanfendiii !!! bnde sizin gibi derdini anlatana amann seninkide dert mi diyip kendi derdinden baska dert bilmeyen insanlara katlanamiyorum! yasiniz kac bilmiyorum ama her yasa gore insanin derdi degisir sen gdip yasli bir insanla genc insanin derdini kiyaslayamazsin mesela..Kaldi ki bnm.aile hayatimi bilmiyorsun bile oturdugun yerden atip tutmak icin yorum yapiyorsun resmen. Gercek hayatta Allah sizin gibilerden korusun herkesi

Bence senin gibilerden korusun yaninda duranin bile pskolojisi bozulur bende gercek hayatta boylesine tahammulum yok ziiir ziir her erkek icin bunalima giren tipler ... boyle omur gecmmmezz bence hayatinda sevgiliden baska birseylerde olsun ki gidince pskoloklara dusme sonra

Bnm derdim sdece erkek degil onceki.konularimi bilmeden bos konusuyorsun tatlim bu bir ayrica snde bir psikologa gorunmelisin hatta hemen yarin hic durma git zira seni hic normal gormedim psikologuna cok saldirganim dersen o seni egitir :))

Bnm derdim sdece erkek degil onceki.konularimi bilmeden bos konusuyorsun tatlim bu bir ayrica snde bir psikologa gorunmelisin hatta hemen yarin hic durma git zira seni hic normal gormedim psikologuna cok saldirganim dersen o seni egitir :))
Iyiki saldirganim ve egitime ihtiyacim var 2 aylik sevgilimle bitti diye ardarda konular acip doktorluk olup ayilip bayilmaktan iyidir terk edip umdugunu bulamayinca hangi pacaya sarilacagini bilemeyince demek bosluga dusup bu seferde kafayi onunla bozuyorsun bol sans bekle belki acir halinede doner bunlari onada yaz gorsun bence

Vicdanı olan acı çeker olmayan her daim sırf terk etti diye acı çekmez üstüne bir güzel keyif yapar.

Benim derdim seni niye bu kadar gerdi anlamadım. Hoşuna gitmiyorsa okuma terket hayır yani çekemediğin birşeyler var heralde ya da yaran var gocunuyorsun zamanında terkedilmişsindir de sen kesin o yüzden böyle bir saldırmalar filan acıdım sana.. yazıkk sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…