Terkeden de aci ceker hemde bal gibi

Lütfen hanımlar, polemiğe girmeyelim ve üsluplarımızı bozmayalım

çok çoookk benzer bir durum bende yaşadım. Üniversite 2. sınıfta biriyle beraberdim çok seviyor seviliyordum belki o anki toz pembelik görmek gerekenleri gördürememişti bana çok benzer sorunlar bizdede vardı ama hep bir şekilde idare eden taraf ben oluyordum. son 1 yıl artık soğumaya başlamıştım ama yaşanmışlıklardan dolayı bir türlü ayrılamadım en sonunda okul bitip herkes kendi memlekite döndüğünde bir konu içerisinde ayrılmak istediğimi söyledim. çok zor bir süreçti ayrıldık inanırmısın telefonumdaki , bilgisayarımdaki resimleri mesajları silerken kalbim patlayacak kadar acıyordu kaç ay sonra hiç kullanmadığım bir ceketimin cebinde onun aldığı ufak bir hediyeyi veya notu buluyordum içim acıyrdu ama böyle olmasının herkes için çok daha iyi olacağı çok açıktı ha noldu arada sırada mesajlaştık o halimi hatrımı sordu asla kanlı bıçaklı olmadık hatta o evlendi şimdi çocuğu bile var benim zamanında eksiklik olarak gördüğüm herşeyi duyduğuma göre yapmış. ve sonra dedimki ışık gördüğün kimseyi yarı yolda bırakma herşey mantık değil. şu anki nişanlımlada benzer sorunlarla başlamıştık Allahım dedim bu sefer kalbimi dinleyeceğim aynı hatayı yapmayacağım iyikide yapmamışım nasipse 5 ay sonra evleniyoruz ve herşey tamda olması gerektiği gibi oluyor. her şerde bir hayır vardır bu şekilde düşün inan bir karar verdiysen asla sorgulama ve pişman olma. daha iyileri mutlaka karşına çıkar.

canim sen boyle soleyince daha da icimi tedirginlik sardi bu durumda insan degisebilir ama yari yolda mi biraktik biz yani.. bunu dusunmk bni daha da kotu yapar. Evet belkide o degisecek ve bn onu birakmis oldum oyle mi ? psikologum insan karakterinin degismeyecegini soledi :/

bu tamamen onunla alakalı bir durum sonuçta demek sen o kişide ışık görememişsin ki olmamış. bende eski sevgilimde ışık görmüyordum ha değişmiş diye duydum ama belkide sadece ben vicdan yapiyim diye bana öyle aksettirildi bilemiyorum.

ama nişanlım çok hırslı ve kararlı bir insandır. ve bu huyu her zaman gösterir. ki gösterdide. iyikide sabretmişim diyebilecğeim bir insan. ama eski sevgilim böyle değildi. sende kendinde arama suçu kimseyi adam etmek zorunda değilsin değişmek istese senin için yapardı zaten.

peki snde bnm gbi cok uzulup psikolojini bozdnmu o donem? duzelemiyorm bn bi turlu

peki snde bnm gbi cok uzulup psikolojini bozdnmu o donem? duzelemiyorm bn bi turlu

ya benim psikolojim senin kadar bozulmadı aslında üzüldüm hemde çok üzüldüm ama biraz kendimi farklı uğraşılara verdim üzerimden bir yük kalktı gibi hissettim arkadaşlarımla ailemle gezilere katıldım ama sonra arada aklıma geldiği zaman moralim bozulduğu oluyordu.

bn ayni okulda oldugum icin gormek durumunda kaliyorum.bu canimi skiyor ba sa sariyorsun.gordukce..

Mutlu değilim olamıyorum!
Sen kendini boşuna üzüyorsun. Terk edip çokkk mutlu olan ben eski eşimi biliyorum. Acaba suçlu muydum, ondan mı çok mutlu dicem, yok. Öyle olsa tazminat almayayım diye mahkeme de kullanırdı. Olan oluyor. Sende önüne bak.

Bilmiyorum mutsuz olmamda baska etkenlerde var okul bitecek is arama sureclerini ve is ortamlarini az cok bildigimden simdiden skinti basti bana birde ustunr yalnizlik bosluk derken dagildim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…