çok çoookk benzer bir durum bende yaşadım. Üniversite 2. sınıfta biriyle beraberdim çok seviyor seviliyordum belki o anki toz pembelik görmek gerekenleri gördürememişti bana çok benzer sorunlar bizdede vardı ama hep bir şekilde idare eden taraf ben oluyordum. son 1 yıl artık soğumaya başlamıştım ama yaşanmışlıklardan dolayı bir türlü ayrılamadım en sonunda okul bitip herkes kendi memlekite döndüğünde bir konu içerisinde ayrılmak istediğimi söyledim. çok zor bir süreçti ayrıldık inanırmısın telefonumdaki , bilgisayarımdaki resimleri mesajları silerken kalbim patlayacak kadar acıyordu kaç ay sonra hiç kullanmadığım bir ceketimin cebinde onun aldığı ufak bir hediyeyi veya notu buluyordum içim acıyrdu ama böyle olmasının herkes için çok daha iyi olacağı çok açıktı ha noldu arada sırada mesajlaştık o halimi hatrımı sordu asla kanlı bıçaklı olmadık hatta o evlendi şimdi çocuğu bile var benim zamanında eksiklik olarak gördüğüm herşeyi duyduğuma göre yapmış. ve sonra dedimki ışık gördüğün kimseyi yarı yolda bırakma herşey mantık değil. şu anki nişanlımlada benzer sorunlarla başlamıştık Allahım dedim bu sefer kalbimi dinleyeceğim aynı hatayı yapmayacağım iyikide yapmamışım nasipse 5 ay sonra evleniyoruz ve herşey tamda olması gerektiği gibi oluyor. her şerde bir hayır vardır bu şekilde düşün inan bir karar verdiysen asla sorgulama ve pişman olma. daha iyileri mutlaka karşına çıkar.