terkeden erkeğe nasıl davranmalı??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
hoşlanıyorum ama ilişki yaşayamıorum anlaşamadık dedi bende tmm dedim. ark kalamam dedim ve bir daha yüzüne bakmadım. güçlü durdum.

çok şaşırmıştı tabi. bu sene bakıo gözgöze gelioruz. hala hoşlanıyorum ama nötr davranıyorum görmezden geliyorum. o da hoşlanıo hala var bişeyler eminim. hatta bi ara konuscak galiba diodum bakıodu yakınlarıma oturuodu gülümsemişti bile.

telime whatsapp aldım yeni. bu da kayıtlıymıs. son görülme zamanını görüodum. ama dün aksam ben online ken o da online dı hep. sanki o da bana bakıo gibiydi. sonra bi baktım son görülmesi gözükmüo. beni engelledi sanırım.

sizce niye engelledi rahatsız mı oldu. ben hala hoşlanıo sanıorum ama yanlış mı anladım. unutmalı mıyım ?? yardım lütfenn.

nasıl davranmalı degil davranmamalı!!!! nasıl hala muhatap oluyorsunuz yada umut beklıyorsunuz kı terketmıs bıtmıs gıtmıs adam...böyle yapara kkendınızı uzersınız ancak..

nasıl davranmalı degil davranmamalı!!!! nasıl hala muhatap oluyorsunuz yada umut beklıyorsunuz kı terketmıs bıtmıs gıtmıs adam...böyle yapara kkendınızı uzersınız ancak..

muhattap olmuyorum ki. bakmıyorum görmezden geliyorum.

ama içimdeki umudu söndüremedim hala. onun davranışlarının da etkisi var bunda.

birazda ego sanırım pişman olsun dönsün istio insan.

sen terkedildin mi nası başardın peki? ben her gün görüorum aynı ortamlardayız sürekli.

merhaba, öncelikle whatsapp meselesine fazla takılma. oradaki son görülme tarihleri benim telefonumda da her zaman çıkmayabiliyor. seni engellediğini de düşünmüyorum açıkcası. güçlü durman çok iyi. benim başıma da benzer bir durum geldi. dönmek istediklerinde biraz yüzleri olmayabiliyor sadece. bence sen bu ilişkiyi gerçekten istiyor musun ve eğer barışırsanız bu olanları başına kakmayacağından emin misin bunu bir düşün. açıkcası biraz zor oluyor tekrardan güvenmek. ben becerememiştim doğrusu :) ama dönmesini istiyorsan da bence doğru davranıyorsun. fazla bir şey yapma arada gülümsediğini yakalarsan sen de gülümse. bir şeyler varsa onda zaten bi şekilde tekrar irtibata geçicektir senle

bıkac yıl once aynen böle yapamıom edemıom dıe bırı cıkmıstı hıc de ıplemedım yol verdımm gıttı gerı dönmesını de beklemedımmm hayatıma baktım sımdı cok guzel bır beraberlıgım var ...benım kıymetımı bılmeyen bırıne ne uzulcemmm ya ne beklıcem kı kımkı o ? acık konusmak gerekırse aılem dısında kımse benı uzemez bu sevgılım de olsa ızın vermem buna cunku gıdene by by hıc ugrasamam yanii...böyle kendını yıpratırsın ne geregı var..iyiki bian once gıtmıskı hayatıma yoluma baktım..kafana takma ona ait herseyden uzaklas terkeden adamdan ne hayır gelecek su saattensonra...su hayatta bi ailem bi saglıgım gerisiii hiç umrumda degillll...hayatını yaşa kimse icin egilip bükülme hayatını da mahvetme!!!

güvenebilir miyim bilmiorum. ama benimde çok yanlışlarım vardı ilişkide. epey bunaltmışım geç farkına vardım maalesef.

seviyorum hala dönmeye yüzü yok kesinlikle. kendisi de bilmio ne istediğini sanki. hala hoşlanıo ilgisi var bakışlarından anlıyorum.

bende bakıyorum gözgöze çok geliyoruz. tavırlı davranmıyorum. çogunlukla görmezden gelip. neşeli mutlu gözüküorum. ne olur hiç bilmiorum. oluruna bırakmak lazım aslında da düşünmeden yapamıorum işte.

salt ona odaklı değilim zaten. ondan sonra birisiyle cıktım ama uzun sürmedi adam sapık çıktı :/

aslında hayatıma baskası girse anında unuturum. ama baskası olmadığı için ve sürekli bunu gördüğüm için kafamdan atamıorum bi türlü.

onu görebileceğim yerlerden kaçmak en mantıklısı sanırım.

anlıyorum seni :) oluruna bırakmak en iyisi bence de. ama sana tavsiyem onu saplantı haline getirme. mutlaka karşına çok daha iyisi çıkacak ve sana onu unutturacak :) sürekli karşılaştığınız için şu an biraz fazlaca ona odaklanmışsın sanıyorum. ama açıkcası ona karşı şu anki davranış şeklini tuttum. ben de bu konularda seninle benzer davranıyorum çünkü. :)

evet kafamdan atmam lazım.

inş en kısa zamanda düzgün ve onu unutturucak birisi çıkar karşımaa:)

"Hoşlanıyorum ama ilişki yaşayamıyorum, anlaşamadık" diyen biri kadınsa naz yapıyor olabilir, aklında başka biri, onun dönme ihtimali olabilir, ikna edilmek istiyor olabilir ama bunu diyen bir erkekse "Hoşlanıyorum ama ilişki sorumluluğu istemiyorum, istersem arayıp sormak istemezsem rahat bırakılmak, adı konmuş bir ilişkide sıkışıp kalmamak gerekirse farklı alternatifleri değerlendirecek kadar özgür olmak istiyorum" demek istiyordur genelde...

Sizin cevabını aradığınız soru hala sizden hoşlanıp hoşlanmadığı ama vaktiyle kendi söylemiş zaten "hoşlandığını"... Peki sizden hoşlanıyor olması bir ilişki yaşamaya, sizi çift yapmaya yetmiş mi? Yetmemiş... Öyle farklı türleri var ki erkeklerin, bırakın hoşlanmayı deli gibi aşık olurllar ama ilişki sorumluluğu istemez bazısı... Henüz hazır olmayanı da vardır hayatı boyunca bir ilişkiyi sürdürecek yeterlilikte özveride olmayanı da...

Bu durumda olay sizde bitiyor... Öyle görünüyor ki siz neyin ne olduğunun farkındasınız ama onu her gün görmek durumunda kaldığınız için hareketlerinden manalar çıkarmak ve şu günlerde bir gönül meselesi yaşayacaksanız da yarım kalmış hikayenizi tamamlamak niyetindesiz... Yani bu çocuk uzağınızda olsa, size "Hoşlanıyorum da ilişki yaşayamam" dese sonra da belirsizlikler içinde bıraksa sizi bu kadar üstünde durmazdınız varlığının... Demek ki sizin istediğiniz ondan ziyade kendinizi yanında güvende hissedeceğiniz, sizinle bir ilişki yaşamaya gönüllü ve soru işaretleriyle kafanızı kurcalamayacak birisi... Eğer böyle biri karşınıza çıkarsa bu kişinin size uygun olmadığını -zaten idrak etmişsiniz de- daha net göreceksiniz...

olabılır karsına senı uzecek ınsanlar cıkabılır cıkacakta zaten hayat tecrubelerle ogrenılıyor onemlı olan senın bunlardan ders alıp yoluna güçlü bir sekılde devam etmendır...karsına cıkan ksııler kötu dıe herkeste kötu olamaz..oyuzden toparlanıp yoluna bakacaksın herseyın hayırlısı senınde karsına senı anlayan senı uzemeyecek bırısı cıkacaktır...onu kafana takma varlıgını da yokluıgunu da dusunme aynı ortamda oldugunuzu bıle unut gıtsın...gıt gez dolas yapmak ısteyıptre yapamadıklarını yap hobı edın tatıle cık arkadaslarınla yada gezıye katıll yapacak cok sey var ....bu durum yenı oldugu ıcın bıraaz uzulebılırsın ama nereye kadar uzuleceksın ömrunun sonuna kadar mı toparlanıp hayatını yasa..benden sana tavsıye gıden bırı dönsun dıe arkasına asla bakma dönüp aglıp zırlasa bıle hayır gelmez oyle herıflerden gelmez!!!! bı kere gıden bır daha gıder asıl o zaman toplayamazsın kendını....biraz kendı kıymetınızı bılın arkadaslar pesınde kosmayın su ınsanımsı canlıların..

evet çok güzel açıklamışsınız:)

kelimesi kelimesine çok doğru.

hayatıma gerçekten düzgün birisi girse aklıma bile gelmez. ama ne yazıkki ondan da beterlerine rastladım. o yüzden hep aklım ona kaydı yine.

peki bişey daha sorucam şu anki tavrımda devam edeyim ve kararlı bi şekilde unutmaya çalışıyim dimi? birini unutmak için tavsiyelerin var mı.

evet gerçekten tecrübe kazandığımı hissediyorum.

evet gelse bile kabul etmemeliyim. sonrasında daha çok üzülürüm haklısın.

karsına duzgun bırısı mutlaka cıkacak cıkıyorda emın ol sadece sabırlı ol hayatına devam et o yokmus gıbı..acele etme zamanla hersey gecıyor ölum acısı bıle o kımkı bosversene...

Unutmaya çalışmak pek doğru bir ifade sayılmaz... Bunun iki sebebi var... Birincisi sizden hoşlandığını ama ilişki yaşayamayacağınızı söylemiş... Bu, birçok karşı cinsi olduğu gibi sizi de beğendiğini ama bir ilişki yaşamaya yetecek kadar size değer vermediğini yani sizi ilişkiye layık bulmadığını gösteriyor... Bu durumda yaşanan duygusal, kayda değer, aziz hatıralar yok doğal olarak unutulacak özel bir yaşanmışlık da yok aksine hatırlanmak istenmeyecek bir hadise bu...

İkincisi birini unutmaya çalışmak onu hafızanıza kazımanızın en etkili yoludur çünkü "Onu unutacağım" derken "onu" hatırlamış oluyorsunuz otomatik olarak...

Siz, onun vurdumduymazlığına, size yeşil ışık yakıp devamını getiremeyişine ve duygunuza sahip çıkmayışına öfkelenmişsiniz bu öfke de hırsa dönüşmüş... Unutamadığınız, her şey çok güzel olabilecekken onun ilgisizliği ve boşvermişliği yüzünden birlikte olamayışınız ve onun kendinde sizden vazgeçme hakkını görmesi, bunu sindiremiyorsunuz...

Oysa olaya onun gönül meselelerine hızlı girişler yapan ama gelişme ve sonuç bölümlerini asla tamamlayamayan biri oluşuna odaklanarak baksanız, şu an yakaladığınız bakışların öncekiler gibi sonuçsuz bir kedi-ciğer seyri olduğunu kendinize tekrarlasanız, daha evvel nasıl ilişki yaşamayı gözü kesmediyse şimdi de ne kadar bakarsa baksın, yaklaşırsa yaklaşsın bunu başaramayacağını kendinize sürekli telkin etseniz onu ideal aday listenizden derhal çıkarırsınız... Bunu idrak ettiğinizi söylüyorsunuz, biz de böyle düşünmek isteriz ama onu "unutulmaya çalışanlar" listesine aldıysanız zihninizde fazlasıyla yer vermişsiniz demektir... Oysa ondan beter adayların karşınıza çıkmış olması, hikayenizin yarım kalmasının yarattığı hırs hatta yalnızlık bile umut verip ardından hiçbir şey olmamış gibi davranan dengesiz birinden daha hayırlıdır...

evet fazlasıyla yer kaplıo zihnimde maalesef:/

hırs yaptığımda doğru. epey uğraşmıştı etkilemek için üstelikte çok aşık gibi duruodu. beni terkedebilceğini kesinlikle düşünmezdim. ark larım çok şaşırmıştı söylediklerini duyunca. iyi de rol yapıomuş beyefendi.

bunun verdiği bi hırs var kesinlikle. beni nası bırakır diorum hep. etkilemeye çalışan taraf oydu çünkü.

kendiide yaptığı öküzlüğün farkındaydı. ne desen haklısın diodu bi de ayrılırken salak

evet bunları hatırladıkça soğuyorum zaten. sürekli senin dediklerini ve yaptıklarını aklıma getirip. mümkün olduunca görmemeye çalışmak en iyisi sanırım.

Whatsapp konusunda söylendi mi bilmiyorum ama son görülme tarihini kapatabiliyorsun. Sen online'ken onun da online olmasının sebebi o sırada başka birine yazıyor olması olabilir. Eski sevgilimi bu şekilde takip ederdim, hatta o online olduğunda yazıyormuş gibi yapardım ki belki "typing.." yazısını görür de o bi adım atar diye. (Evet o kadar takıntılıydım.) :))

Ex'ten Next olmazmış. Boşver.. :)

evet son görülmesini kapatmış. online ken görebiliyorum çünkü. engelleseydi göremezdim heralde.

unutmaya çalışıorum ya. ex ten bi halt olmaz haklısın.

ama sürekli aynı ortmamda olunca zor oluo

unut demek her zaman daha kolay biliyorum, yani sana unut diyorum ama ben de unutabilmiş değilim. üstelik ayrıldığımızdan beri (8 ay) hiç görmedim. :) ama bazen devam etmek gerekiyor, eskiye takılıp kaldıkça önüne çıkabilecek yeni fırsatları da kaçırırsın. bu sadece sevgili anlamında değil.
online'ken görebiliyorsan last seen'i kapatmıştır. :)

benimde o kadar oldu hala unutamadım. eskisi kadar canım yanmıo ama üzülüorum bazen yinede.

bi de ben görüorum hergün onunda ilgisi var gibi hala. bakıo cünkü. ama ne olur bilinmez ben yüz vermiorum bi yandan hala isterken bi yandan unutmaya çalışıyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…