terkeden erkeğe nasıl davranmalı??

terkediyorsa üzüldüğünü çaktırmayacaksın. kendilerini bişey sanıyolar:) geriye büyük ihtimalle döner her erkegin yaptğı sey ama kabul edip etmemek sana kalms..

Terkeden erkeği görmemeli duymamalı bilmemeli... aksi takdirde çok yükseklere uçabiliyorlar.

Terkeden erkeği görmemeli duymamalı bilmemeli... aksi takdirde çok yükseklere uçabiliyorlar.

kesinlikle hiç suratına bakmadım nasıl şaşırmıştı.

hala bakıo hoşlanıo gibi. ben yine bakmıorum aslında dönmesini çok istiorum ama gurur yapıorum.

Whatsapp'dan engellediğini düşünmüyorum seni canım çünkü bende de oluyor o durup dururken neden engellesin ki? seni terk ettiğine göre seninle yapamadı bişeyler hissedemedi sende oturup nasıl davranmalıyım diye düşünmemelisin bence eğer o isterse zaten gelir sana o düşünmeli nasıl geri kazanabilirim diye eğer gerçekten seninle barısmak istiyorsa adım atar zaten umursamamanı öneriyorum her zaman oldugu gibi kaçan kovalanır. Başkalarına fırsat ver seni terk eden bir kişiyi düşünüp diğerlerine de kendine de haksızlık etme, mutlu günler :)

Whatsapp'dan engellediğini düşünmüyorum seni canım çünkü bende de oluyor o durup dururken neden engellesin ki? seni terk ettiğine göre seninle yapamadı bişeyler hissedemedi sende oturup nasıl davranmalıyım diye düşünmemelisin bence eğer o isterse zaten gelir sana o düşünmeli nasıl geri kazanabilirim diye eğer gerçekten seninle barısmak istiyorsa adım atar zaten umursamamanı öneriyorum her zaman oldugu gibi kaçan kovalanır. Başkalarına fırsat ver seni terk eden bir kişiyi düşünüp diğerlerine de kendine de haksızlık etme, mutlu günler :)

evt engellememiş sadece son görülme tarihini kapatmış.

haklısın cnm ben yeni birilerine şans verdim ama düzgün biri deildi. zaten karşıma düzgün sevebilceğim biri çıksa unutucm buna eminim.

ayrılırken hala hoşlanıyorum diodu. hoşlanıyo hala belli. görüştümüz dönemde bende çok hata yaptım baya sıktım daha sonra farkettim.

dediğin gibi kaçan kovalanır. ben adım atmam zaten. o bakıo. gözgöze geliyoruz . sürekli aynı ortamdayız. ben nötr davranıyorum bakmıyorum çoğu zaman. ilgimi belli etsem mi bilemiyorum :/ :18:

Terkeldildim..

Arkadaslar merhaba yeni uye oldum ..bu konu baslikli tum bildirimleri okudum webistesinde..gercekten cok zor durumdayim abna lutfen yardim edin

Umutlu_ol isimli kullanici cok guzel aciklamalarda bulunmus daha once insallah hepiniz bana bu konuda yardim edersiniz..

Calistigim sirkette evli ama evliliginin cok kotu oldugunu defalarca belirten ve yakin zamanda bosanacagini soyleyen benim ustum biriyle 2 ay ciktik.. genelde whatsupp mesajlari ve ise giderken beni de alip arabada gecirdigimiz zamanlar icerisin de surdu iliskimiz.. esini sevdigini ama hic bir zaman onunla gercek bir hayat heyecan dolu bir hayat yasayamadigindan bahsediyodu..benden oncede 3 yillik baska bir kizla ilsikisi olmus ve karsiis ogrenmis ama tabikide affetmis ..

herneyse beni bosanacagina benimle hayat kurup iste evde herzman bana yardimci olacagindan bahsetti.. inanilmaz guzel hayaller kurdurup beni onlara dahil etti taki bir gece beraber olana kadar.. hersey o ana kadar cok guzeldi bana herzaman cinsellikile ilgili konular acip o ozel gecenin ne kadar guzel gececegi hakkinda konusuyordu ama erken bosalma sorunu oldugunudan bahsetti..
Sonucta bana olan sevgisinin yuceliligi ne kadar buyuk olduguna bana inandirdi ama o geceden sonra 2 dakikalik bir iliskiden sonra benimle irtibatini kesti.. bana aklinin karisitigini artik bu olaylara nasil reaksiyon vermesi gerektigini aslinda herseyi cok hizli yasayip super hayaller kurup aslinda bunlarin hepsinin sadece bir cekim oldugunu mesajla bildirdi ve beni bir cirpida sildi…

Simdi hergun ayni iste yuzunu gormek ve onun hic umrunun olmadigini gormek, onun gayet guzel hayatina devam edip gulup eglenip isindeki hirsini devam ettirdigi gormek beni cok uzuyor…

Ben mahvoldum iste zaten yeniyim ve konstre olamiyorum… yeni kiz arkadaslari ile kahveler icip telde konustugunu gormek beni cildirtiyor lutfen bana yardimci olun.. ne yapmaliyim? Surekli odagim onda ve onu dusunuyorum..nasil bu kadar duygusuz olup beni hic umursamiyor ufffffffff cok salaktim nasil bu adam inandim
Cok uzgunum kizginim kirginim…yardim edin

Evli adamın neyine güvenerek koynuna giriyorsan aynı özgüvenle kendini toplarsın!!!!
Sıkıntı yok,rahat ol bence!!!

terkeden erkeğe davranmak mı? davranmak kadar bir his parçasını hakediyor mu acaba?boşa zaman kaybı

haklisin zaten su andaki en buyuk pismanligim bu... ama onun mutlu mesut yasamasi beni sinir ediyor.. ben acisini cektim ama insallah o da Allahindan bulsun...

Şu yalana halaaaa inanan saf (!) kızlar, kızlarımız..

haklisin zaten su andaki en buyuk pismanligim bu... ama onun mutlu mesut yasamasi beni sinir ediyor.. ben acisini cektim ama insallah o da Allahindan bulsun...

Neden mutsuz olsun ki?
Adamın istediğini vermişsin o da alıp çekip gitmiş zaten.
Zannediyor musun ki karısını aldatan adam senin yasını tutacak?

Şu yalana halaaaa inanan saf (!) kızlar, kızlarımız..

Şu "yakın zamanda boşanma" nasıl oluyor bir türlü bilemedim.
Boşanırken işi uzatmamak için elimden gelen her işlemi yapan ben bilem tutturamadım yakın zamanı.

offffffffffff kahretsin beni... pekte alamadi verdigimi bu arada..inanilmaz kotu bir tecrubeydi...

Şu "yakın zamanda boşanma" nasıl oluyor bir türlü bilemedim.
Boşanırken işi uzatmamak için elimden gelen her işlemi yapan ben bilem tutturamadım yakın zamanı.

gelecek 100 yıl içinde demek istiyorlar

offffffffffff kahretsin beni... pekte alamadi verdigimi bu arada..inanilmaz kotu bir tecrubeydi...

Ahhh canım pek üzüldüm kötü tecrübe yaşamana...
Olsun be üzülme dışarıda yakın zamanda boşanmak üzere olan erkek çooook!!!

isin en kotusu salak gibi asik oldum ben bu adama...nasil kurtulunur bu acidan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…