Terkeden nişanlımdan haberler ...

caresizkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
381
70
Canlarim başka bir başlıkta nişanlım tarafından terkedildiğimi yazmıştım. Ne yazıkki eften püften sebeplerle bu işi biitirdi. Bu isin bittigini duyan herkes tum ortak tanidiklarimiz bana verilmis sadakan varmis diyorlar, bekle ve gor duyarsin ve anlarsin neden hayirli olmadigini. Sizce ne olabilir canlarim duyacagim seyler? Cok merak ettim... Fikirleriniz önemli benim için ...

Onlardan çıkmış olmasın diye diyor olabilirler. Zorla aramızda de bitti zaten gidip de hesap soracak değilim ama merak ettim sen böyle diyince de. Güven kazan öğren. Ama sözünde dur bence aranızda kalsın ve verilmiş sadakan var denecek kadar varsa olay hiiiç hesap da sorma cidden. Sadece öğren.

Onlardan çıkmış olmasın diye diyor olabilirler. Zorla aramızda de bitti zaten gidip de hesap soracak değilim ama merak ettim böyle diyince de. Güven kazan öğren. Ama sözünde dur bence aranızda kalsın ve verilmiş sadakan var denecek kadar varsa olay hiiiç hesap da sorma cidden. Sadece öğren.
Bekle ve gör deniliyor sadece .. Kıymetlilerim yokmu aklınıza gelen bişey ..

Asil benim anlayamdigim, yeni topik niye? Yani bir sorunu bize anlatiyorsun tamam, iyide ayni sorun üzerine niye tekrar konu açiyorsun? Cok mu hosuna gidiyor senin konunun kk'de bir "hit konusu" olmasi? :KK14:

Ki desen bu konu, digeren çok ama çook ayri. O 'da yok. Yani allasen, biz nereden bilelim millet niye öyle diyor diye? Hakikatten sirf konu olsun diye konu açilmasidir bu. Hatta bundan dolayi ne bu konu, ne diger konuyu samimi bulmuyorum. Yinede sanada, bu konuya yazanlarada iyi forumlar diliyorum :KK14:

eski konunuzu nerden bulayımki şimdi ben yorum yapayım link atsaydınız yada özet geçseydiniz kaldıkı burdaki söylemlerden daha çok arkadaşlarınızın söylediklerine kulak verin derim ben o kişiyi tanıyan onlar.

Hayır bil kazan yarışması değil, bil dua al yarışması :))
Süpermiş, daha iyi o zaman :KK48:

önceden söyledikeri gibi başka bir ilişki, hatta elestirildigine göre onaylanmayan bir ilişki olabilir. Ilk akla gelen bu.
Kötü bir olaya karışmış olabilir.
İş hayatında büyük olumsuzluklar, borç içinde yüzme gibi bir durum da olabilir belki.

Canlarim başka bir başlıkta nişanlım tarafından terkedildiğimi yazmıştım. Ne yazıkki eften püften sebeplerle bu işi biitirdi. Bu isin bittigini duyan herkes tum ortak tanidiklarimiz bana verilmis sadakan varmis diyorlar, bekle ve gor duyarsin ve anlarsin neden hayirli olmadigini. Sizce ne olabilir canlarim duyacagim seyler? Cok merak ettim... Fikirleriniz önemli benim için ...
Birsey bitmisse bitmiştir eski nisanlidan haber gelse ne olacak gelmezse ne olacak önce sen degerlisin hayatın tadını çıkar gerçekten geri dönüş olmayacağını düşünüyorsan yolunu çiz hayat senaryo üretmek icin cok kısa adı üstünde bitmiş mazide kalmış

Asil benim anlayamdigim, yeni topik niye? Yani bir sorunu bize anlatiyorsun tamam, iyide ayni sorun üzerine niye tekrar konu açiyorsun? Cok mu hosuna gidiyor senin konunun kk'de bir "hit konusu" olmasi? :KK14:

Ki desen bu konu, digeren çok ama çook ayri. O 'da yok. Yani allasen, biz nereden bilelim millet niye öyle diyor diye? Hakikatten sirf konu olsun diye konu açilmasidir bu. Hatta bundan dolayi ne bu konu, ne diger konuyu samimi bulmuyorum. Yinede sanada, bu konuya yazanlarada iyi forumlar diliyorum :KK14:
hayır eski konuyu güncellese bileceğiz ne oldu bitti, şimdi kimse bir şey bilmeden körlemesine yorum yapıyor, sanki biz her an açılan her konuyu takip ediyoruz.
konu sahibi arkadaş, ne olacak, başkasıyla aldatmıştır seni ya da dövdüğü mövdüğü başka bir kadın vardır.

X