- 25 Şubat 2010
- 32
- 7
- 98
- Konu Sahibi akli_karisik
-
Feuer öldü mü?? :1shok: anlamadım ben.
yok canım ölmedi?? sevmenin karşılıksız olduğunu göstermek istedim...güzel bir yazıydı sizinle paylaşmak istedima.s.
Ayyy korktum bi an yaaa :bbo:
İyi bari. Gerçi ayrılığın da ölümden çok farkı yok ama yine de ölüm bambaşka. :CüvCüv:
evet canım..ama çok güçlüyüm ne acılar gördüm hayatımda bunada dayanabilirim..bitti mesajı attım ve asla aramıycam....kararlıyım..:umursamaz:
6 ay once bırıyle ckıodum. 4 ay cktık. öss dersler falan vr dedi . ayrlmk ıstıorum dediii .
okulda göruorum hergun . szce bırgun gerı donermi ??? .((
aynı durumu kız arkadaşım yaşadı.. kız tamam ayrılalım dedi oğlan 2 ay sonra yalvar yakar döndü...bence üstelersen ayrılma kararı almış birisi karşısında küçülürsün..sadece bekle elbet döner...guclubacismile
dönse bu 6 ay zrfında dönmezmydı ? lıse son gıdıo zaten bnde 1 yıl snra gıdıorum unvrste hersey untulur dıoo cogu arkdaşım ..
unutulur tabiki...
şimdi o senin gözünün önünde olduğundan böyle tereddüt içerisindesin..
yaşın küçük önünde uzun ve güzel yıllar var eminim..
bu yüzden sakın üzülme ...
belli ki 6 ay geçmiş dönmemiş ise umudunu kırmak istemem ama bence dönmez gibi geldi bana.. artık yoluna bak , boşver onu
ama yaptgı seyler cok sacma kararsızz ..
15 ttlde konştuk .. sevıyorumm .. dedıı.. 2 gun sonra olmıycak derslerm yuzunden yıne ılgılnmycem dedı ..
şmdi ise aradan 1 ay geçti .. ınsan 1 ayda unutrmu demkkı hala sevıo..
yada dersler bahaneydı ..:bbo:
kesinlikle dönüyolar eğer yürekten sevmişse..4 ay sonra döndü sensiz yapamıyorum diye...
dün gece aradı...zemuszemus beni sevdiğini söyledi içimdeki herşeyi döktüm.. oda konuşması gerekenleri konuştu.. zamanla düzeliceğini söyledi..aramamaya devam edicem....
kesinlikle dönüyolar eğer yürekten sevmişse..4 ay sonra döndü sensiz yapamıyorum diye...
Ayyy ne güzel inşallah ben de bunu yaşarım. mafoldumben
bugun knştk yuzyuze sevmıorm dedi
yaşadıkların benimkine çok benziyor. aylarca peşimden koştu kendine aşık etti sonra bana zaman ver diyip gitti. benimkide böyle sonuçlanırmı bilmiyorum. tek bildiğim içimin acıdığı canımın çok yandığı benimde hatalarım oldu kavgalarımız oldu ama bunu hak ettiğimi sanmıyorum. sevmiyorsa neden mücadele etti neden sever gibi yaptı. artık hiç bişey bilmiyorum düşünemiyorum.dün gece aradı...zemuszemus beni sevdiğini söyledi içimdeki herşeyi döktüm.. oda konuşması gerekenleri konuştu.. zamanla düzeliceğini söyledi..aramamaya devam edicem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?