Terkedenler birgün geri döner mi?

yok canım ölmedi?? sevmenin karşılıksız olduğunu göstermek istedim...güzel bir yazıydı sizinle paylaşmak istedima.s.

Ayyy korktum bi an yaaa :bbo:
İyi bari. Gerçi ayrılığın da ölümden çok farkı yok ama yine de ölüm bambaşka. :CüvCüv:

Ayyy korktum bi an yaaa :bbo:
İyi bari. Gerçi ayrılığın da ölümden çok farkı yok ama yine de ölüm bambaşka. :CüvCüv:

evet canım..ama çok güçlüyüm ne acılar gördüm hayatımda bunada dayanabilirim..bitti mesajı attım ve asla aramıycam....kararlıyım..:umursamaz:

evet canım..ama çok güçlüyüm ne acılar gördüm hayatımda bunada dayanabilirim..bitti mesajı attım ve asla aramıycam....kararlıyım..:umursamaz:

Aman sakın haa mesaj falan atma zaten. Çok doğru bir karar almışsın. :lepi:

6 ay once bırıyle ckıodum. 4 ay cktık. öss dersler falan vr dedi . ayrlmk ıstıorum dediii .
okulda göruorum hergun . szce bırgun gerı donermi ??? .((

6 ay once bırıyle ckıodum. 4 ay cktık. öss dersler falan vr dedi . ayrlmk ıstıorum dediii .
okulda göruorum hergun . szce bırgun gerı donermi ??? .((

aynı durumu kız arkadaşım yaşadı.. kız tamam ayrılalım dedi oğlan 2 ay sonra yalvar yakar döndü...bence üstelersen ayrılma kararı almış birisi karşısında küçülürsün..sadece bekle elbet döner...guclubacismile

dönse bu 6 ay zrfında dönmezmydı ? lıse son gıdıo zaten bnde 1 yıl snra gıdıorum unvrste hersey untulur dıoo cogu arkdaşım ..

dönse bu 6 ay zrfında dönmezmydı ? lıse son gıdıo zaten bnde 1 yıl snra gıdıorum unvrste hersey untulur dıoo cogu arkdaşım ..

unutulur tabiki...
şimdi o senin gözünün önünde olduğundan böyle tereddüt içerisindesin..
yaşın küçük önünde uzun ve güzel yıllar var eminim..
bu yüzden sakın üzülme ...
belli ki 6 ay geçmiş dönmemiş ise umudunu kırmak istemem ama bence dönmez gibi geldi bana.. artık yoluna bak , boşver onu

ama yaptgı seyler cok sacma kararsızz ..
15 ttlde konştuk .. sevıyorumm .. dedıı.. 2 gun sonra olmıycak derslerm yuzunden yıne ılgılnmycem dedı ..
şmdi ise aradan 1 ay geçti .. ınsan 1 ayda unutrmu demkkı hala sevıo..
yada dersler bahaneydı ..:bbo:

Canım seni anlıyorum; bu durumu kabul etmek istemiyorsun, onun da seni sevdiğine inanmak istiyorsun ama bir insan seviyorsa derslerini bahane edip ayrılmak istemez ya da kararsızlıklar yaşamaz. Acaba beraber olsak mı olmasak mı diye düşünüyorsa sevmiyor demektir.Küçük bir hoşlantı olabilir belki, o da önemsenecek bi durum değil. Sevse gözünü bile kırpmadan atılırdı zaten.İnanma sen onun bahanelerine.Seni seviyorumlar da boş icraate bakmak lazım. Lafa gelince çok güzel konuşurlar.:dilcikar: Hem gerçekten şu öss dönemi falan çok önemli derslerle ilgilenmek lazım. Olayların derinine inersen çok yıpranırsın.Lütfen yazdıklarımı iyi düşün.Erkekler yüzünden daha fazla üzülmeyelim artık.

dün gece aradı...zemuszemus beni sevdiğini söyledi içimdeki herşeyi döktüm.. oda konuşması gerekenleri konuştu.. zamanla düzeliceğini söyledi..aramamaya devam edicem....

evt cok dogru emın ol benım tum cıktıklarım ayrıldıktan sonra geri tıpış tıpış donduler hemde kapımda yatan bıle oldu ama o nebzeden sonra somuş oluyosun bu sefer sen surunduruyosun onu

bunu en çok yaşayanlardan biri benimdir herhalde.
çoğusu geri dönmüştür.hatta bugün facebookta 2 yıl önceki erkek arkadaşımın ekleme talebiyle karşılaştım daha.
erkekler dengesizdir,dönse bile sevdiğinden değil boşta kalmıştır.

dün gece aradı...zemuszemus beni sevdiğini söyledi içimdeki herşeyi döktüm.. oda konuşması gerekenleri konuştu.. zamanla düzeliceğini söyledi..aramamaya devam edicem....

Ayyy ne güzel inşallah ben de bunu yaşarım. mafoldumben

yaşadıkların benimkine çok benziyor. aylarca peşimden koştu kendine aşık etti sonra bana zaman ver diyip gitti. benimkide böyle sonuçlanırmı bilmiyorum. tek bildiğim içimin acıdığı canımın çok yandığı benimde hatalarım oldu kavgalarımız oldu ama bunu hak ettiğimi sanmıyorum. sevmiyorsa neden mücadele etti neden sever gibi yaptı. artık hiç bişey bilmiyorum düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…