- Konu Sahibi akli_karisik
-
facebookta 2 yıl önceki erkek arkadaşımın ekleme talebiyle karşılaştım daha.
erkekler dengesizdir,dönse bile sevdiğinden değil boşta kalmıştır.
Eski sevgililerinin dönmesini isteyen kızların çoğunun amacı zaten intikam almak.
Onları kendileri nasıl üzüldüyse o şekilde üzmek istemek, acı yaşatmak vs.den ileri geliyor.
Yoksa bence herkes farkında eskiden hiçbir şey olmayacağının.
Bir kez bırakan bir daha bırakıp gider sonuçta.
çok doğru canım ama eni sonu döndükleride bi gerçek.tabi güçlü durursan ve onsuz hayatına devam edebildiğni gördüklerinde dönüyorlar yani aciz tükenmiş veya yalvaran birine kimse dönmez geri
İlla görmesi mi gerekiyor yauu.. Benimki başka bir şehirde. (Artık benimki değil gerçi..)
Onu hiç arayıp sormadım. Bu da güçlü durma belirtisidir aslında.
Anlamayacak kadar salak değil. Haklısın canım.
canım erkeklerin ayrılıktan sonraki beklentisi sürünen onsuz bir hiç olan ağlayan bir kadın görmektir ama bi dönüp bakıyorki ne ağlayan var ne arayan soran.işte o zaman dank ediyor kafasına ve geri dönüp ne olduunu anlamaya çalışıyor.uzakta olsada kulağına gidecektr senin hayatına devam ettiğin ve şoka uğrayacaktır.sen aynen devam et canım arama sorma bak nasıl çılgına dönüyor meraktan çatlıyorhihoyyyt
kesinlikle haklısın canım.ayrılıktan sonra hayatına devam eden kadın erkekleri mahvediyor.biz kadınlar bitirdikten sonra ne hali varsa görsün diyoruz ama erkekler arkalarından ağlayan kendini hayata kapamış birini bekliyorlar çok özeller ya.benim ayrıldığım biri,ayrılıktan sonra beni bir yerde gayet keyifli bir şekilde eğlenirken görmüştü.ne kadar zoruna gittiyse dayanamayıp telefon açtı."yeni ayrıldık ama maşallah çok keyiflisin bilmem nerde el çırpıyordun "dedi.kafamçokkarıştı.oooh ne zoruna gitmiş ama.hahhaaay
katil cinayet yerine mutlaka geri dönerkötükedihüso
6 gün oldu ayrılalı arada konuştuk ettik fln.. beni gerçekten sevdiğini biliyorum, hala sevdiğini biliyorum. ayrılırken bile seni çok seviyorum diyerek ayrıldık, ben ayrılamadım kopamadım ondan o ayrıldı daha doğrusu.. hala bekliyorum elimde değil hala çok seviyorum. çünkü bizim bitme sebebi ne bir aldatmaydı, ne bir saygısızlık, ne bir küfür, ne bi terbiyesizlik.. beklemek çok zor ama... beklerken bişey yapmalı mı yoksa sadece dönmesini mi beklemeli buna da asla karar veremiyorum..
valla döner.
dönmeyenini görmedim ben.
gerek bıraktığı enkaza bakmak için döner,
gerek ego tatmini olsun, diye...
kimi zaman unutamadığından döner, kimi zaman boşta kaldığından döner, kimi zaman sadece yatmak için döner, kimi zaman aşk acısı çekiyordur teselli için döner.
kimi zaman aklı başına gelir,kimi zaman ondan iyisini bulamayacağını anlar.
aslında teoriler üretmeye bile lüzum yok.
o kadar basittir ki,
bir şarkı duyar,aklına gelirsiniz döner.
ortak bir arkadaşınızla karşılaşır, döner.
facebook'ta resminizi beğenir, döner.
rüyasında görür, döner.
alkol alır,sarhoş olur,duygulanır; döner.
özler,döner.
senden başkasını sevmedim, der. döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?