Terkedenler birgün geri döner mi?

Dönerler canım..Eninde sonunda dönerler ..belki bi yalvarma olmaz bu ama dönerler hayatta dönmez dediğim 2 kişi vardı (diğerleri zaten dönmüştü ) biri 3 yıl sonra pişman oldum affet deyip geldi diğeri pişman değildi yalvarmıyordu ama geçen ayların ardından görmek istiyodu ..Eninde sonunda dönüyolar ama iş işten çoktan geçiyo o saatten sonra dönseler kaç yazar ..

hayat birilerinin dönmesini bekleyecek kadar uzun değil bence.sen yaşamana bak.döner mi diye kendini umutlandırma.hayat çok kısa mı bilmem ama.en azından gençlik kısa.

Eski sevgililerinin dönmesini isteyen kızların çoğunun amacı zaten intikam almak.
Onları kendileri nasıl üzüldüyse o şekilde üzmek istemek, acı yaşatmak vs.den ileri geliyor.
Yoksa bence herkes farkında eskiden hiçbir şey olmayacağının.
Bir kez bırakan bir daha bırakıp gider sonuçta.

çok doğru canım ama eni sonu döndükleride bi gerçek.tabi güçlü durursan ve onsuz hayatına devam edebildiğni gördüklerinde dönüyorlar yani aciz tükenmiş veya yalvaran birine kimse dönmez geri

çok doğru canım ama eni sonu döndükleride bi gerçek.tabi güçlü durursan ve onsuz hayatına devam edebildiğni gördüklerinde dönüyorlar yani aciz tükenmiş veya yalvaran birine kimse dönmez geri

ılla görmesi mi gerekiyor yauu.. Benimki başka bir şehirde. (Artık benimki değil gerçi..)
Onu hiç arayıp sormadım. Bu da güçlü durma belirtisidir aslında.
Anlamayacak kadar salak değil. Haklısın canım.

canım erkeklerin ayrılıktan sonraki beklentisi sürünen onsuz bir hiç olan ağlayan bir kadın görmektir ama bi dönüp bakıyorki ne ağlayan var ne arayan soran.işte o zaman dank ediyor kafasına ve geri dönüp ne olduunu anlamaya çalışıyor.uzakta olsada kulağına gidecektr senin hayatına devam ettiğin ve şoka uğrayacaktır.sen aynen devam et canım arama sorma bak nasıl çılgına dönüyor meraktan çatlıyorhihoyyyt

kesinlikle haklısın canım.ayrılıktan sonra hayatına devam eden kadın erkekleri mahvediyor.biz kadınlar bitirdikten sonra ne hali varsa görsün diyoruz ama erkekler arkalarından ağlayan kendini hayata kapamış birini bekliyorlar çok özeller ya. onun için eğlenceye devam

Son düzenleme:

aynen öyle canım.acıdan üzüntüden ölsekte bundan onun veya ona iletebilecek kimsenin haberi olmamalı.inan her erkek aynıdır bu konuda buna emınım.sevmediği için terketmiş gitmiş bile olsa merakından geri dönecektir ve pişman olacaktır

valla dönmüyorlar....ben bir sene geçti aradım.dön bile demedim....hakkını helal et çok hatalarım oldu kusurlarım oldu vs...dedim...çok sert bir mesaj geldi...terkeden dönmedi...lütfen birdaha da arama ...yazmış...

katil cinayet yerine mutlaka geri dönerkötükedihüso

Eğer adamı sonradan paralamazsanız, dön diye yalvarmazsanız, saçma sapan mesajlar atıp kendinizi rezil duruma düşürmezseniz aynen böyle olur. Uzak durun ki merak etsinler. Katiller hiç ölüden haber alırlar mı? Onlar da sizden bir haber almamalılar.

beklenen,
bekledikçe özlenen,
özledikçe istenen,
istedikçe sevilen,
sevdikçe delirten,
ve bir gün ansızın geri gelen..

sonra mı?
kalple aklın acı savaşı,
daha da delirten...

nasıl dayanıosun yaa ben ölüp bitiorum ALLAHA YALVARIYORUM OFFF senağlama

AYYYY İNŞALLAH YAAA DÖNSÜN ARTIK NE OLURR DAYANAMICAMM ÇOK ÖZLEDİİM((senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…