Terkedenler birgün geri döner mi?

beklenen,
bekledikçe özlenen,
özledikçe istenen,
istedikçe sevilen,
sevdikçe delirten,
ve bir gün ansızın geri gelen..

sonra mı?
kalple aklın acı savaşı,
daha da delirten...

alkisalkisalkis durumun özeti..

geri dönüyorlar valla en az bi kere.. ben yaşadığım ayrılıkların sayısını sayamadığım için en az bir diyorum.. urduk yere onun geri döndüğü de oldu.bende aradım arkadaşça arar gibi bişi sormak için gibi. o zamanlarda da ilk adımı atan geri dönüş yolları arayan o olurdu ama.

arada bişi yaşandı adam kzıp sinirlenip gittiyse biraz beklemek iidir bence. sonra ararsın ölesine aradım dersin yada hakkını helal et benim içim rahat etmedi bunu srmadan falan dersiniz. zaten özlediyse o açar konuyu dönmek ister.

dönerler ama ne için döndüğü de önemli.. özlediğinden döndüyse ne ala..

çogu dönüyor çok defa bunu yaşadım.yıllar önce çıktığım 3 aylık sevgilimle sürekli tartışıyorduk ve ayrılmak istedi.bende tamam dedim.daha sonra toplu mesaj çekmeye başladı ama hepsi aşk acısıyla ilgiliydi. mirmirmirmir sonra birbirimize çok kötü sözler söyledik ve 3 gün konuşmadık. bi gece bana eski günlerimizi özledim dedi ama çok geçti bende bana bi daha mesaj çekme ben o günleri unuttum dedim. bayanssulusmile 3 senelik sevgilimle de inat yüzünden ayrılmıştık.bitmişti herşey uzatmaları oynuyorduk.mafoldumben yataklara düştüm sürekli ağladım.mafoldumben gözüm hep telefondaydı ve ertesi gün napıyosun diye mesaj çekti bende iyiyim dedim biliyorum iyi olmadığını bende iyi değilim alışamıyorum sensizliğe dedi.2 gün sonra seni seviyorum bunu unutma tamam mı dedi ve 5 gün hiç bişe yapmadı. klava: sonra beni gizli numaradan arayıp başka numaralardan mesaj çekip deniyordu ve dayanamadık barıştık.:asigim: sanırım ikimizde dersimizi almıştık herşey o kadar güzel gidiyor ki...:asigim::asigim::asigim:

dönüor döndüde sürüne sürüne .d
yeminler edeip iki dünya bir araya qelse de dönmem dienler bile bir qün tıpışş tıpışş dönerlerrr delikafadulden

Benimki dönmedi,, dönmüyor.
Böyleleri de var arkadaşlar.
Heaa umrumda mı derseniz.. Aslaa... sempatiksalakcinni

benimki aldatmıştı 6 ay sonra tekrar döndü ve bende affettim 2 senedir beraberiz şuanda bazı sorunlarımız olsada çok mutlu günler geçirdik ne olursa olsun herksin son bi şansı vardır yerimseniben

dönüyor dönmeyen hiç olmadı evlenmemişseler dönüyor şerefszler
hele en kötü şekilde terk edenler dönüyor inan. senden nefret ediyorum deseler de sürüne sürüne dönüyorlar, evlenip nısanlanmamışsalar.

Benimki dönmedi,, dönmüyor.
Böyleleri de var arkadaşlar.
Heaa umrumda mı derseniz.. Aslaa... sempatiksalakcinni

bencede bazıları gerçekten kararlı olabiliyor..

bende bişi yaptım ama dönmek mi bilemiyorum.. beni seven biri vardı ama olmıcağını söylemiştim. sonra ben buna lütfen artık başka kızlara bak benden uzak dur dedim kırıldı bidaha aramadı sormadı aylarca benim de bu sürede hayatımda herşey ters gitti sonra ben geçenlerde ona mesaj attım bana hakkını helal etmediğini düşündüm hayatımda bu yüzden mi terslikler yaşıorum die düşündüm.. o da öle bişi yok dedi sonra aylar oldu falan dedi. ama ben kesinlikle hala aynı fikirdeyim olmaz ama o sanki yine ümitlendi:1no2:

ben ona döndüm sanmamıştır inşallah..

tatlı bademciiiim msjını okuyamadım seninde gördüğün üzere yeni üyeyim.. nasıl okuyacağım msjını yardım edermisin...

doner tabikide bugun yarın birgun doner haa tabi soyle karsı taraf ona birsey yaptıysa donmez ama haksız yere bırakırsa donmemesi diye bir durum yok

haksız bile denmez buna 10 saat önce alakasız şeyle söylüyodu sonrasında eskisi gibi değil dedi..ben mi kördüm bilmiyorum ki...

Sanıp sanmaması önemli değil ama ümitlendiyse kötü.
Yazık çocuğa.

haksız bile denmez buna 10 saat önce alakasız şeyle söylüyodu sonrasında eskisi gibi değil dedi..ben mi kördüm bilmiyorum ki...

Her ne ise... Eskisi gibi değilim deyip gittiyse zaten arkadaşları dahil herkesten medet umuyordur o şimdi. İpini koparmış gibi dişi gördüğü herşeye yapışmaya çalışıyordur. Saçma sapan muhabbetlere giriyordur yanlış işler yapıyordur boşluktan. Sonuç olarak dönse bile midesi kaldırmaz insanın.

dönmez bence zten insan dönüp dönmeyeceğini hisseder bir tek gerçekten seven ortada önemli bir sebep yoksa döner başka türlü döneceğini sanmıyorum.. bende terk ettim ama hiç dönmeyi düşünmedim, önümüzdeki maçlara bakalım =) hayat devam ediyor yahu

3 yıllık sevglim beni dün terketti=(
Ölüyorum dayanamıyorum siz nasıl dayanıyorsunuz ban da akıl verin lütfen hayatım bitmiş gibi şuan=(

terk etme nedenine bagli tabiki eger senden bi yamuk gorduyse donmez ama baska bi sebeptense doner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…