- 17 Mart 2016
- 26
- 4
- 36
- Konu Sahibi karmapollis
-
Yok yaptığı hareket beni çok yıprattı insan ayrılsa dahi bunu söylemez miseni aldatan, içkisi olan bir insanla barışırım umudun mu var cidden?
Belki kırılan gururum toplanırdıSeni aldattığını söylüyosun alkolü ve arkadaşlarını sana tercih etmiş onun özrünü ne yapıcaksın???
Gururun falan kırılmasın böyle insanlar için benimde 4 yıllık bi ilişkim vardı yeni bitti bende aldatıldım özür falan beklemiyorum hatta hiçbişey istemiyorum ondan beni rahat bıraksın yeterBelki kırılan gururum toplanırdı
Nankör insanlar çok kötüymüş ilk defa başıma geldi hala şoktayıms.kt.rs.n gitsin
sana deger vermeyene sen hiç verme. üzülmeye bıle degmez.
ne güzel kurtulmussun aşağılık varlıktan
bu sana tecrübe olsun. böyle mallara prim verme. degerını bilene değer ver.. bak ne şanslısın yüüzünü gördünNankör insanlar çok kötüymüş ilk defa başıma geldi hala şoktayım
Yazıklar olsun nasıl silioyorda başkasını tercih ediyorlar anlam vermek çok güçGururun falan kırılmasın böyle insanlar için benimde 4 yıllık bi ilişkim vardı yeni bitti bende aldatıldım özür falan beklemiyorum hatta hiçbişey istemiyorum ondan beni rahat bıraksın yeter
Ediyolar işte biz onlar için kendimizden herseyden fedakarlık ediyoruz ama sonuçları kötü oluyoYazıklar olsun nasıl silioyorda başkasını tercih ediyorlar anlam vermek çok güç
Beni terkederek belkide kendinden kurtardığını düşündü ama ne bileyim böyle böyle öğreniyoruz insanların yüzünübu sana tecrübe olsun. böyle mallara prim verme. degerını bilene değer ver.. bak ne şanslısın yüüzünü gördün
Galiba etmemek lazım arkalarını topladığımız için bu durumdayız..Ediyolar işte biz onlar için kendimizden herseyden fedakarlık ediyoruz ama sonuçları kötü oluyo
Bencede etmemek lazım bundan sonraki iliskilerimde asla aynı hataları yapmicam g.tunu kaldirmicam kimseninGaliba etmemek lazım arkalarını topladığımız için bu durumdayız..
Büyük konuştun :)Bencede etmemek lazım bundan sonraki iliskilerimde asla aynı hataları yapmicam g.tunu kaldirmicam kimsenin
Sana bunu soyleyecek kadar bile deger vermiyormus iste.Bu adamdan kurtulmanizin nesine uzuluyorsunuz ki?Hala soyleseydi de soyle olurdu diye kandirip beklemeyin o adamdan bisey...hiç bir şey söylemden gitti üstüne bir de aldattı..
beklemek değilde yapılan hareket emeklerin karşılığı nankörlük çok üzüldüm çokSana bunu soyleyecek kadar bile deger vermiyormus iste.Bu adamdan kurtulmanizin nesine uzuluyorsunuz ki?Hala soyleseydi de soyle olurdu diye kandirip beklemeyin o adamdan bisey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?