Terkedildikten sonra..

Mlskurtast

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
335
113
103
bilirsiniz iste ayriligin her türlüsu zor insan yemeden icmeden ne biliyim yasamaktan soguyo bana deger vermedi farkindayim ama cok cok emek verdim kizlar su yasimda vermedigim kadar hemde..simdi bi sinav surecine girecegim tabi ayni sureci o da atlatti ben onun yaninda destek olurken oysa bunu yapamayacagini soyledi baska insanlarla hesap vermeden konusmak istedigini vs vs daha bi cok kirici sey iliskilerde ne yanlis yapiliyor cok mu deger veriyoruz adam yerine koyuyoruz inanin o kadar agir konustu ki bunlarin hicbirini haketmedim allah yardimcim olsun zor dayanıyorum su hayata bu surecte ne yapmam gerekir bilmiyorum ilk iliskim degil ama farkliydi iste yardimlarinizi şimdiden bekliyorum kizlar teşekkürler

adam acık acık söylemiş dmekki seninle aynı duygularda degil.
ilişkinizi tam bilemeyiz seni davranısını ancak gereginden fazla fedakarlık etmemek lazım evlilikte bile öyle. o ihmalediyorsa üstüne düsmeyecegin belki sen sen bunları yapmadın ama by by de ona

adam acık acık söylemiş dmekki seninle aynı duygularda degil.
ilişkinizi tam bilemeyiz seni davranısını ancak gereginden fazla fedakarlık etmemek lazım evlilikte bile öyle. o ihmalediyorsa üstüne düsmeyecegin belki sen sen bunları yapmadın ama by by de ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…