- 7 Temmuz 2016
- 12
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi Deryadeniz13
-
Çok teşekkür ederim Şu an hamileyim hayatımın bir buçuk yılı daha bu girdap içerisinde geçecek tahmin ediyorumcanım ,öncelikle çok geçmiş olsun. hikayeni kendimmişim gibi okudum durdum her satır başında düşündüm. derin bir iç çekişle yazıyorum şimdi sana. 2 aydır eşine hiç ulaşamaman çok kötü. eşinin ailesinin yanında olmalarını bekleme. ben de öyle bir hata yapmıştım ama fos çıkıyorlar. erkek evlat kıymetli evlat onlara göre ne yaparsa yapsın haklı, ne yaparsa doğru olarak görüyorlar. ' oğlum bu ne hal çoluğunu çocuğunu karını topla yuvanın başında dur' gibi bir yaptırımları olmadığı gibi anormal bir çekimserlikleri oluyor. ünv. mezunu olmana sevindim er geç iş bulursun. kreşler var gündüz bakımevleri vs. çalışırken yorulursun ama moral de depolarsın. bunlar hiç sorun değil. bence sorun senin hala eşinden kopamamış olman. bunun ne demek olduğunu ben de çok iyi biliyorum. bol bol dua et. Allah ıslah etsin sizin başınıza dönsün bir an önce. sevgiler
Yorumunuza teşekkür ederimçok geçmiş olsun,özeleştirisi yoksek bı ınsanın belli,ama eve gelmeyen bır admaın aldatmasın yuzde yzudur,ve aldırma konusunda keşke daha dık dursaydın,olan olmuş,bence çok güçlü bir kadınsın sen,emınım halledersın,sanki bu adam yola gelcek gıbı geldi bana,gecici birşey,kafasına çok vurur,lakın sen kabul edermısın bılmem,ama enı sonu bu adam anlayacak,yanı çok paraya bırden bende kavuşsam nasıl olurum bılmıyorum,admaın özü sağlam ise o hayatın ona göre olmadığını er yada geç anlar,sen boşan tabi,haklarını al,ama bu adam boşamaz seni,hayatın yanlış olduğunun farkında bence,lakın nefs,
Ailem her kararıma saygılıydı fakat umut olmadığını kabullenmem gerektiğini söylüyorlar o kadar çok severdi ki herkes onu benim kadar şaşkınlar bir de üslubu değişti mesajlarında aileme bile küfür ettiği için artık tepkileri daha ağırşimdi gebeliğinden de kaynaklanan hormanal değişiklikler de seni etkiler. erkekler eline para geçince değişiyorlar ben de şahit oldum buna. eşin hala bir uçarı havasında yaşadığı anın farkında değil. oh kurtuldum vs modunda sanırım. bu günler de geçer elbet ancak o iki yavrunun ahı kimsenin yanına kalmaz. ailelerinde bu şekilde varmış gibi görünüp de yok olmalarına tahammül edemiyorum doğrusu. sizin aileniz ne durumda bu arada? onlar haberdar mı bu gelişmelerden düşünceleri nedir?
Çok ama çok teşekkür ederimzaten çok sevilenlerden geliyor genelde ne geliyorsa. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. neden bilmiyorum da ben seni çok sevdim. özelden de yazabilirsin :) size dua edicem Allah aemanet olun yavrularınla beraber inşallah
Evet öyleGerçekten insanın içinde varsa ve bir de kötü arkadaş ortamına girdiyse insan değişebiliyor
Allah eşine merhamet ve vicdan versin , gözünü açmasına br sebep versin ki eşin gerçekte kör olmuş , seni çok iyi anlıyorum , Rabbim hakkında hayırlı olanı göstersin inşallah
Biri çıkar mı bilmiyorum düşünmüyorum da böyle bir şey büyük konuşmayım ama kendim için çocuklarımın yanına yabancı bir Adamı sokabilir miyim hiç sanmıyorumbencede boşanıp druma bak amma hakkını al zamanla herşey geçer olmazsa seni böyle kabullende çıkar nasip bebeğin doğunca değişmezse önüne bak merhamet yoksa olmaz ailesi ilgisz birde aileler çok önemli gelinini koruyan insan olur çolukçocuk için ...üniverste mezunuysan çlışmya çalış nafaka al
Teşekkür ederim aminKorkularında haklısın
Ama cesaretli olmalısın , dimdik ayakta durmalısın ki çocukların sana sarılabilsinler , artık onların hem annesi hem de babası olacaksın , yine inşallah eşin doğru yolu görürde size geri döner , inşallah bu yaptıklarına tez saate pişman olur .
Eşimin bana karşı ilginç bir hırsı var tahminim şimdi yaşadığı hayatı evlendiği için çok geç keşfetmiş olduğunu Zaman kaybettiğini düşünüyor yine tahmin ettiğim kadarıyla ilginç bir şekilde ona olan sevgimi yeterli görmedi evliliğim boyunca kendi o kadar farklı o kadar ilgili verici bir insandı ki ben yetemiyordum onakonuyu şans eseri gördüm. herkes boşan çalışırsın demiş ama kadınlar sırf biş bulamam diye boşanmamayı seçmez. belli ki adamda snnle beraber lousa depresyonuna girmiş ve çıkamamış. sakin olmana şaşırmakla beraber takdir ediyorum. doğum yapıp normal bi moda geçene kdr boşanmayı aklından geçirme derim. adamla tartışmada. ztn evden gitmiş sana zararı yok strese sokma kendini bebeğin karnında herşeyden etkileniyor. mümkünse nüyük çocuğunla görüşmesini sağla çocuğun psikolojisi ne kdr az etkilenirse o kdr iyi. zamanla insanlar değişiyor. sorunlar yaşanıyor bitiyor. sen çocukların için doğru olanı düşün. çok bunalırsan yapıcı güvenilir bir psikologla görüş.
hakkında hayırlısı olur inş. ama fopjm yapıp düzenin oturana kdr ötele herşeyi. allah korusun stresten sütün fln olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?