seni o kadar iyi anlıyorum ki.. aynılarını yaşadım, daha önceden de yazmıştım sana, ama biraz daha sabır biraz daha.. sen o arada sesini çıkartma hiç, sadece bekle. biliyorum en zor anlar canım, her dakika saat gibi gelicek sana ama bekle. zaten fazla ilgiden bunalıp gitmiş, şimdi bi daha ararsan, mesaj atarsan yine ilgi göstermiş olucaksın ve o daha da kaçıcak..seni ararsa onu özlediğini ve bu şekilde olmayacagını bi şekilde kendini kontrol ediceğini söyle. biz bayanlar fazlaca sıkıyoruz tatlım, ama gerek yok aslında. seven insan zaten aldatmaz, sevmeyen kişiyse de zaten bi an önce aldatsın, bi yanlışlık yapsın ve gerçek yüzü çıksın biz de bunu görelim. dimi ama? ben eskiden sen gibiydim ama artık tamamen değiştim, hem de kendi istegimle, sorunları hataları görerek, onu bırakamayacagım için düzelttim kendimi. şuan 3.5 yılın ilk günlerindeki gibiyiz, maşallah diyeyim. cümlelerimi kulak ardı etme canım sakın, Allah yardımcın olsun..
Ne demek yaa ancak gözlerinle görürsemişte değiştiğini o zaman geri dönermiş çok saçma çoluk çocuk muhappetleri, beni seven böyle sevsin, gülü seven dikenine katlanır demiş atalarımız bunlar boş laflar değil bende terk edilmiştim eski sevgilim tarafından şimdi ayağıma kapansa sümüğümü atmam kimsenin kölesi olmayın erkeklerin bırak o senin kölen olsun ben şu anda evliyim kocam olmasına rağmenn ben çok acil birşey olmadıkca mesela uzaktaysam asla aramam o arar o aramalı bazı kızları görmüyormusunuz ayrılıyorlar umurlarında olmuyor biri gider digeri gelir misali sizde öyle olun öyle acı çekicegine böyle çek bence derim kanımca
Valla canım 2 yıllık bir ilişkim var ne yapsam benden vazgeçmez bilir ki ayrılalım dese beni bir daha bulamaz5 sene sonunda ayrılmak istiyorsa sıkılmış demektir . Şimdi ne yapman gerekiyor biliyor musun , sana onun söylediklerini sana söyleyen arkadaşına , valla beni sevmiyormuş sevse ayrılmazdı de , ben de yoluma bakacağım de , kendimi düşünmeliyim de onsuz da hayatına devam edebileceğinin sinyallerini ver , kaç yaşındasın merak ettim , Ben babamı kaybettikten sonra anladım ki hayatta hiç bir şey ölüm kadar , hele de ailenden biriyse bu , zor değil , İnsanın en değerlisi kendisi olacak , sen busun seni kabul ediyorsa yanında olsun yoksa yol alsın , sen o yokken de hayattaydın o gidince de yok olmayacaksın kendine gel artık canım 4 gün çok bile üzüldün arkadaşlarınla gez dolaş hayata bir kere geliyoruz
size çok katılıyorum zamnında hepimiz yaşadık geçer emin olun geçiyor neler geçmiyorki geçmişe dönüp baktığında ah ben bunlara mı üzülmüşüm diyceksiniz bende yaşadım zamanında gerçekten şimdi diyorumki iyide olmuş çünkü hiçbirşeyin sevginin kıymetini acı çekmeden anlamıyor insan ben herzaman herşeyin hayırlısı demişimdir beni bırakıp giden adamdan bin kat daha iyi bir kocam var hayat küçük şeylere takılmıycak kadar kısa birde kaçan kovalanır teorisi vardır. sen sakın arayıp sorma zaten seviyorsa sana döner hiç merak etme ...şu anda bu söylenenler sana hiç tesir etmez bilirim o duyguları ama siz yinede güçlü olun kimseye boyun eğmeyinnn
Çaresi hayata kaldığı yerden devam etmek. Ama sabretmek çok önemli. Tabii yazdıklarımızın hepsi bu kişinin de sizi unutamadığı durumlarda geçerli. Yok eğer ilişki çok daha öncesinden bittiyse ve son noktayı koymak için de böyle abuk subuk nedenler önünüze koymaya çalıştıysa pek yapacak bir şey yok gibi.kızlar çok sağolun yorumlar için.. canım tabikide ölümden başka herşey yalan biliyorum bunu.. ben 20 yaşındayım canım ama o kadar çok seviyorum ki takmıyım desemde gerçekten yapamıyorum.. onu düşünmeden duramıyorum.. arkadaşlarımlada çıksam başka şeylerlede oyalansam gece yatağıma yattığımda yapayalnızım ya işte o an dayanamıyorum... bi çaresi mutlaka olmalı diyorum ama yok... bugnde aramadı.. her gün bi ümitle uyanıp gece olduğunda ümidim yıkılmış şekilde uyuyorum..
ne yapıcağımı hiç bilmiyorum ama tek bildiğim çok özledim..
Merhaba arkadaşlar.. 5 yıllık çok güzel bir ilişkim vardı.. fakat son zamanlarda çok sık tartışmaya başlamıştık tartışma sebebimiz benim çok mesaj atıyor olmamdı.. Ve 4 gün önce tamamen bittiğini söyledi ayrılmak istedi..daha öncede istemişti fakat söz verip geri döndürmüştüm kararından ama yine sıktığımı söyledi ve bu sefer tamamen bitirdi..
Dün akşam buluştuk ve yüzyüzede bittiğini söyledi kafalarımız uyuşmuyor güzelce ayrılalım dedi sonra sımsıkı sarıldı..severek ayrıldığını söyledi..
yardımlarınızı bekliyorum çok acı çekiyorum ve tek isteğim geri dönmesi... bunun için ne yapmalıyım
Merhaba arkadaşlar.. 5 yıllık çok güzel bir ilişkim vardı.. fakat son zamanlarda çok sık tartışmaya başlamıştık tartışma sebebimiz benim çok mesaj atıyor olmamdı.. Ve 4 gün önce tamamen bittiğini söyledi ayrılmak istedi..daha öncede istemişti fakat söz verip geri döndürmüştüm kararından ama yine sıktığımı söyledi ve bu sefer tamamen bitirdi..
Dün akşam buluştuk ve yüzyüzede bittiğini söyledi kafalarımız uyuşmuyor güzelce ayrılalım dedi sonra sımsıkı sarıldı..severek ayrıldığını söyledi..
yardımlarınızı bekliyorum çok acı çekiyorum ve tek isteğim geri dönmesi... bunun için ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?