Terkedildim... çok acı çekiyorum... Acaba pişman olupta geri döner mi??

seni o kadar iyi anlıyorum ki.. aynılarını yaşadım, daha önceden de yazmıştım sana, ama biraz daha sabır biraz daha.. sen o arada sesini çıkartma hiç, sadece bekle. biliyorum en zor anlar canım, her dakika saat gibi gelicek sana ama bekle. zaten fazla ilgiden bunalıp gitmiş, şimdi bi daha ararsan, mesaj atarsan yine ilgi göstermiş olucaksın ve o daha da kaçıcak.. seni ararsa onu özlediğini ve bu şekilde olmayacagını bi şekilde kendini kontrol ediceğini söyle. biz bayanlar fazlaca sıkıyoruz tatlım, ama gerek yok aslında. seven insan zaten aldatmaz, sevmeyen kişiyse de zaten bi an önce aldatsın, bi yanlışlık yapsın ve gerçek yüzü çıksın biz de bunu görelim. dimi ama? ben eskiden sen gibiydim ama artık tamamen değiştim, hem de kendi istegimle, sorunları hataları görerek, onu bırakamayacagım için düzelttim kendimi. şuan 3.5 yılın ilk günlerindeki gibiyiz, maşallah diyeyim. cümlelerimi kulak ardı etme canım sakın, Allah yardımcın olsun..

canım çok teşekkür ederimmm.
gerçektende zaman geçmiyor ama aramıyorum tutuyorum kendimi bi şekilde..
ümit ediyorum döncek diye ama her gün ümidim dahada kırılıyor.. emin olamıyorum döneceğinden..eğer bi emin olsam istediği kadar beklerim ama arkadaşlarıyla konuşurken olumsuz konuşuyomuş artık olmaz gibilerinden daha doğrusu değişmez değişse değişirdi şimdiye kadar diyormuş
nasıl inandırcam ki artık inanmaz bana...

Ben bu konuyu okurken çok üzülüyorum ya
İnşallah döner canım ya...

Ne demek yaa ancak gözlerinle görürsemişte değiştiğini o zaman geri dönermiş çok saçma çoluk çocuk muhappetleri, beni seven böyle sevsin, gülü seven dikenine katlanır demiş atalarımız bunlar boş laflar değil bende terk edilmiştim eski sevgilim tarafından şimdi ayağıma kapansa sümüğümü atmam kimsenin kölesi olmayın erkeklerin bırak o senin kölen olsun ben şu anda evliyim kocam olmasına rağmenn ben çok acil birşey olmadıkca mesela uzaktaysam asla aramam o arar o aramalı bazı kızları görmüyormusunuz ayrılıyorlar umurlarında olmuyor biri gider digeri gelir misali sizde öyle olun öyle acı çekicegine böyle çek bence derim kanımca

size çok katılıyorum zamnında hepimiz yaşadık geçer emin olun geçiyor neler geçmiyorki geçmişe dönüp baktığında ah ben bunlara mı üzülmüşüm diyceksiniz bende yaşadım zamanında gerçekten şimdi diyorumki iyide olmuş çünkü hiçbirşeyin sevginin kıymetini acı çekmeden anlamıyor insan ben herzaman herşeyin hayırlısı demişimdir beni bırakıp giden adamdan bin kat daha iyi bir kocam var hayat küçük şeylere takılmıycak kadar kısa birde kaçan kovalanır teorisi vardır. sen sakın arayıp sorma zaten seviyorsa sana döner hiç merak etme ...şu anda bu söylenenler sana hiç tesir etmez bilirim o duyguları ama siz yinede güçlü olun kimseye boyun eğmeyinnn

Valla canım 2 yıllık bir ilişkim var ne yapsam benden vazgeçmez bilir ki ayrılalım dese beni bir daha bulamaz 5 sene sonunda ayrılmak istiyorsa sıkılmış demektir . Şimdi ne yapman gerekiyor biliyor musun , sana onun söylediklerini sana söyleyen arkadaşına , valla beni sevmiyormuş sevse ayrılmazdı de , ben de yoluma bakacağım de , kendimi düşünmeliyim de onsuz da hayatına devam edebileceğinin sinyallerini ver , kaç yaşındasın merak ettim , Ben babamı kaybettikten sonra anladım ki hayatta hiç bir şey ölüm kadar , hele de ailenden biriyse bu , zor değil , İnsanın en değerlisi kendisi olacak , sen busun seni kabul ediyorsa yanında olsun yoksa yol alsın , sen o yokken de hayattaydın o gidince de yok olmayacaksın kendine gel artık canım 4 gün çok bile üzüldün arkadaşlarınla gez dolaş hayata bir kere geliyoruz

kızlar çok sağolun yorumlar için.. canım tabikide ölümden başka herşey yalan biliyorum bunu.. ben 20 yaşındayım canım ama o kadar çok seviyorum ki takmıyım desemde gerçekten yapamıyorum.. onu düşünmeden duramıyorum.. arkadaşlarımlada çıksam başka şeylerlede oyalansam gece yatağıma yattığımda yapayalnızım ya işte o an dayanamıyorum... bi çaresi mutlaka olmalı diyorum ama yok... bugnde aramadı.. her gün bi ümitle uyanıp gece olduğunda ümidim yıkılmış şekilde uyuyorum..
ne yapıcağımı hiç bilmiyorum ama tek bildiğim çok özledim..

Aynen cnm çok güzel yorum yapmışsın tebrikler çok doğru, birde bu tür yaşayan kişilere ne dersek diyelim gene bildiğini okuyor ve aynı şeyleri tekrar yaşıyor akıllanmıyor taaa ki artık iyicene bıkmış başından sıyrılana kadr peşinden koşuyorlar sonra büyük bir tekmeyi yiyince akılları başına geliyor tabi iş işten geçmiş oluyor. Ay bak sinirlendim şimdi beni terk eden şe...rfzz geldi aklımaa morukkk.

Çaresi hayata kaldığı yerden devam etmek. Ama sabretmek çok önemli. Tabii yazdıklarımızın hepsi bu kişinin de sizi unutamadığı durumlarda geçerli. Yok eğer ilişki çok daha öncesinden bittiyse ve son noktayı koymak için de böyle abuk subuk nedenler önünüze koymaya çalıştıysa pek yapacak bir şey yok gibi.
Ama daha önce yazdıklarından, sizi pek te unutmuş görünmüyor.
Bu erkeklerin hepsi aynı. Bizler onlara hepiniz birbirinize benziyorsunuz deyince karşılığı ben kimseye benzemem ama yaptıkları ortada işte. Çoğu mal..
İlişkiyi noktalama konusunda erkekler kadınlar kadar katı değil. O nedenle biraz daha sabredin. Bir kendini özgür hissetsin, bir başlasın diğer hemcinslerinize yaklaşmaya.
Bakalım sizin ona davrandığınız gibi hangisinden karşılık görecek. Aslında cevabı belli:))
Birine yakınlık duymak özel olduğunu hissetmek.. Yoksa her yer kadın/erkek dolu anlamsız gözlerle bakan, sadece gezip tozacağım biri olsun diyen.
Ama o anlamlı bakan gözleri bulmak o kadar zor ki.

öyle anlamlı şeyler yazıyosunuz ki kızlar inanın moral veriyosunuz bana çok teşekkürler.

bugün çok kötü durumdayım çünkü dün gece bütün ümitlerimi yitirdim...dün akşam ortak bir kız arkadaşımız 3 saat kadar konuşmuş onunla, ama öyle inat ki hiç bir şekilde ümit verici ufacık bir kelime bile söylememiş...
kararımın doğru olduğuna inanıyorum demiş tamam çok acı çekip özlicem ama en azından kafam rahat artık demiş..geri dönüşü yok falan demiş..
ufacık ümitler ayakta tutmaya yetiyodu beni ama dün gece bütün ümitlerimi kaybettim...
artık ne yapıcağımı hiç mi hiç bilemiyorum..

Çok mesaj atmak , çok konuşmak bir ayrılma nedeni olamaz . Olsa olsa bahane olur . O zaten çoktan bitirmiş kendisinde ve bahane arıyormuş . Demekki zaman içerisinde seni kendinde tamamen bitirmiş ve ne kadar söz versen de onda bittiğin için sürekli bitti , bitti demiş ve ayrılmış . O, onca zamana rağmen böylesine çekip gidebiliyorsa hiç senin olmamıştır zaten . Kendini üzmemeye çalış neredeyse aynılarını yaşadım daha 2 gün oldu . Ara ara hüzünlensem de kendim için iyi olmaya çalışıyorum . Sen de kendin için iyi olmaya çalış . Senden değerli hiç kimse yok . Bir şeylerle oyalan onu düşünmemeye çalış . Kendini iyi hissettirecek uğraşlar bul kendine canım . Umarım en kısa zamanda kendini toparlar hayatına devam edersin .. Toparlasan da toparlamasan da o yok artık geri gelmeyecek .

donerse bi şekilde doner onun harici dönmez.dedigimi uygularmısın bılmem..
terkedılmek bı erkegın egosunu o kadar cok yıkarki anlatamam.zaten ilişkiniz boyle bitmiş sadece sana bitti demesi kalmış.o demeden bunu sen yap hiçççç umıt etme artık o devam edelım demıcek emın ol bekleme ole bısey.bı konusma hazırla: ben sana cok guvendım acısıyla tatlısıyla bısuru sey yasadık ama ınsanın ıcınde bıseyler bıtınce bitiyomuş demekki kabuleenemedım ılk zaman devam etcez sandım ama yanılmışım yarı yolda bıraktık bırbırımızı neyse hoscakal de. bunu derken gram aglamıcaksın sankı ıcınde bıtmıs gıbı soguk soguk yapıcaksın. birteek koyarsa bu koyar ve senden boyle bıse beklemedıgı ıcın şok olup doner.yoksa emın ol bunu yapmadına psman olursun.senın tek caren bu ya buna dönucek yada bıtıcek. yaparmısın bılmıyorum yardım ıstedın bnde bunu onerıyorum

en iyi erkek icin bile degmez..iradeli ve guclu ol..arama sorma seviyorsa doner.donmezsede inann senin icin boylesi daha hayirlidir.adamlar cok ilgiye gelemiyor..sende umursama..

iyice yıkıldı ümitlerim artık.. dönceği yok gibi...
kimle konuştuysa olumsuz konuşmuş..acaba sadece bana mı öyle yaptı diyodum ama tüm arkadaşlarına olumsuz konuşmuş..
çok kötüyüm dayanamıyorum..
çok ama çok pişman olsun istiyorum..ben onun için neler yaptım karşılığında gördüğüme bak..değmez biliyorum ama kalp söz dinlemiyor.. çok pişman olsun çooooooooook

dalgamı gecıyor,hem ayrılmak ıstıyor hem acık kapı bırakıyor,olurda senden ıyısını bulamazsa gerı donecek,senı cepte goruyo,sen ondan vazgec demek ısterdım ama gorunen o kı vazgecemıyosun,bak seda dıker'in ''aslında gıden erkek yoktur'' kıtabını oku bence inan iyi gelecek,bana ıyı geldı sahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…