yüzyüzede bittiğini söyledi kafalarımız uyuşmuyor güzelce ayrılalım dedi sonra sımsıkı sarıldı..severek ayrıldığını söyledi..
çok sıkılmış bunu anladım ama geri dönermi acaba ya da ne yapsam döner bunu merak ediyorum
aldatmakla ya da aklında başkası olmasıyla ne ilgisi var kızlar, içi yanan bi insanın içine daha da odun atıyorsunuz inanın anlam veremiyorum.. siz ne yaşadınız bilmiyorum canım kızlar ama herkesin karakterini bir kefeye koymayın lütfen ve üzgün olan kızcagızı daha da üzmeyin.. arkasında çok farklı sebepleri olabilir illa aldatmak değil yani, hayatıyla ilgili sorunlar olabilir, sıkılmış olabilir, işiyle okuluyla sorunu olabilir. tatlım, kendini sakın üzme. bir aralar ben de senin yaşadıgın bu durumu yaşadım ben de çok bunaltmıştım erkek arkadaşımı, sürekli arardım mesaj atardım, mesajımı duymasa sürekli arardım ve sonuçta sıkılmıştı, ayrılalım demişti, ama snradan dayanamayıp geri döndü, ben asla aramadım.. sen de bekle canım. ama şuanki durumu söyliyim, ben onun kendi yaşamına eskisinden 1 milyon kat daha fazla saygı duyuyorum, 1 milyon kar daha özgür ve serbest bırakıyorum, üstüste mesajlar atmıyorum anlayışlı ve saygılıyım sonuç el üstünde tutuluyorumsonuç olarak canım, üstlerine düşmemek gerek bunların, içini ferah tut adım gibi eminim vazgeçemeyecek. dönerse kabul etme diyemem, ask asla dinlemez, dön canım ama kendini de tart azıcık bu kez, çok sevgini belli etme esas kural bu.. özelden de yazabilirsin, her an aşk adına herşey burada hehe :))
Daha evvel de ayrılmak istemiş, konu sahibi vazgeçirmiş sonrasında tekrar aynı durum... Sebep... Konu sahibinin çok mesaj atması...Ve 4 gün önce tamamen bittiğini söyledi ayrılmak istedi..daha öncede istemişti fakat söz verip geri döndürmüştüm kararından ama yine sıktığımı söyledi ve bu sefer tamamen bitirdi..
Dün akşam buluştuk ve yüzyüzede bittiğini söyledi kafalarımız uyuşmuyor güzelce ayrılalım dedi sonra sımsıkı sarıldı..severek ayrıldığını söyledi..
aldatmakla ya da aklında başkası olmasıyla ne ilgisi var kızlar, içi yanan bi insanın içine daha da odun atıyorsunuz inanın anlam veremiyorum.. siz ne yaşadınız bilmiyorum canım kızlar ama herkesin karakterini bir kefeye koymayın lütfen ve üzgün olan kızcagızı daha da üzmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?