- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
özür dilerim yanlış yazmışım o 24 yaşında olacaktı.4 yaş çok mu anlamadım yaş sorunu mu var hem büyük hem küçük demişsin
evet yanlış oldu o 24 yaşında.Ben 30 yaşındayım o 34 yazmışsınız ama yanlış oldu sanırım, evlenmekten çekiniyor olabilir. Korkuları olabilir. Olgun bir kadınsınız, geçmiş ilişkilerinizi hatırlayın. Geçecek elbet.
sizce bahane mi ediyor bişeyleri yoksa evlilikten mi korktu?24 yaş bir erkek adına evlilik sorumlulugunu almak için çok erken bir yaş. Ben 36 o 30 deseniz yaş farki bu kadar göze batmazdi. O yüzden erkek arkadaşınızın ayrılmak istemesi bana anormal gelmedi. Evlilik girince işin içine çark etmiş. Ne kadar olgun olursa olsun 24 yaş küçük bir yaş. Kendinizi yıpratmayin ve önünüze bakın. Dilerim bundan sonra hayatınıza girecek kişiyle çok mutlu olursunuz.
Belki de erkek arkadaşınızın dediği gibi ona karşı farkında olmadan her şeyi ben bilirim gibilerinden baskın davranıp yönlendirmeye çalıştiysaniz, ömür boyu bu böyle mi olacak diye düşünerek evlilikten vazgeçmiş olabilir. Evlilikten, getireceği sorumluluktan korkmuş da olabilir. En kötü ihtimal başka birinden etkilenip ayrılmak istemiştir. Yaşlarıniz bence uygun değil ileride daha iyi anlayacaksınız bunu. İleri de çok daha büyük problemler yaşarsınız.sizce bahane mi ediyor bişeyleri yoksa evlilikten mi korktu?
seviyorsa gelir mi gerçekten ? inanki psikolojik olarak çöktüm.düşünemiyorum.ne yapacağımı bilmiyorum.çok kötü hissediyorum.Ya arkadasim sen ne diye istemeyen biri icin goz yasi dokuyorsun?seven insan gelir klasik erkek carklarindan.birini yasamissin toparlan hatam.varsa duzeltirim bile denmez ne gerek var bunlara kismetse
zaten kacamaz degilse ne yapabilirsin hem yas 24 erkegin olgunu makbuldur boylesi degil
Bir.erkek seviyorsa mutlaka gelir mutltlaka kaybetmeti goze alamaz,hic kotu olmayin herseyin hayirlisi suan objektif dusunemiyorsunuz insan soka girer beklenilmeyen hareket cunku ama ne yapin biliyormusunuz uzuntuye karsi salavat getirin bol bol samimi soyluyorum uzuntu falan kalmaz ve hayirlisini isteyin hersey sevgi degil birkac gun icinde toparlanirsiniz hersey gecer nasipten ote yok bunu bilin Kurani Kerimde Allah teala kacirdiginiza uzulmeyin buyuruyor neden?zaten ezelde yazilmamisti ki uzulme diye bildiriyor Allahteala bize ama biz duygularimiza yeniliyoruz yanlis yapiyoruz herseyin icini disini bilene havale etmek lazim hayirlisi diyin bazen olsun diye dua ettigimiz seye olmadigi icin sukrediyoruz gun geliyor ...seviyorsa gelir mi gerçekten ? inanki psikolojik olarak çöktüm.düşünemiyorum.ne yapacağımı bilmiyorum.çok kötü hissediyorum.
Bilmiyorum inan cok kotu Hissediyorum aciyi dipte yasiyorum su an basim catlicak gibi belli etmezsem aci cektigimi bana donecek miOnun olgunlugu hakkinda bisey diyemeyiz ama kesinlikle arayip nekadar aci cektigini belli etmemelisin. Diger arkadaslarkn dedigi gibi ne olursa olsun seviyorsa mutlaka dönecektir. Sevmiyorsada dönmesin zaten, biseylerle oyalanmaya calissan. Terkedilmek hatta ayrilmak ilk günler ölüm gibidir ama bir gun acisi azalmaya baslar
Onu bilmem ama belli edersen dönmeyecegi kesin, maalesef insan birseyin degerini kaybedince anliyor ve senin nekadar ona bagli oldugunu bildigi surece dönmezBilmiyorum inan cok kotu Hissediyorum aciyi dipte yasiyorum su an basim catlicak gibi belli etmezsem aci cektigimi bana donecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?