- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Merhaba canımzaman geçmek bilmiyor sürekli telefon başındayım.telefoa bakıyorum dakikada bir ne olacak bilmiyorum
ALLAH RAZI OLSUN cevabın için.inan çok kötüyüm.gerçekten yazar mı diyorsun ben yazacağını sanmıyorum.bugün hiç aramadı seninle özelden de konuşmak dertleşmek isterim inan çok ihtiyacım var 2 gündür yemek yemedim.Merhaba canım
Benimde sevgilimle aramda 8 yaş var
O benden küçük 36 ve 28
Yaş sorun değil yeterki sen sorun etme
Bizde bir kere ayrılık yaşadık
Ben asla yalvarmadım aramadım sormadım.
Bugün tam 22 gün sonra o bana yazdı
Sadece sabret diyorum
Belliki bunaldı zamana ihtiyacı var
Zamana bırak sakın yalvarma
Gerçekten seviyorsa döner
Diğer arkadaşın sevgilisi döndü diye hemen niye umutlandınız? Onunki başka sizinki başka. Ben sadece hayattan koptuğunuza üzüldüğüm için yazıyorum yanlış anlamayın. Beklentiye girince nefes almakta bile zorlanacak hale gelirsiniz.ALLAH RAZI OLSUN cevabın için.inan çok kötüyüm.gerçekten yazar mı diyorsun ben yazacağını sanmıyorum.bugün hiç aramadı seninle özelden de konuşmak dertleşmek isterim inan çok ihtiyacım var 2 gündür yemek yemedim.
haklısınız ben acımı en dipte yaşamadan düzeleceğimi sanmıyorum.dediğiiz gibi umutlanmamak en doğrusu saırım.Diğer arkadaşın sevgilisi döndü diye hemen niye umutlandınız? Onunki başka sizinki başka. Ben sadece hayattan koptuğunuza üzüldüğüm için yazıyorum yanlış anlamayın. Beklentiye girince nefes almakta bile zorlanacak hale gelirsiniz.
Cevap verdim canım özeldenALLAH RAZI OLSUN cevabın için.inan çok kötüyüm.gerçekten yazar mı diyorsun ben yazacağını sanmıyorum.bugün hiç aramadı seninle özelden de konuşmak dertleşmek isterim inan çok ihtiyacım var 2 gündür yemek yemedim.
ben size tekrar mesaj attım okur musunuz?Cevap verdim canım özelden
Allah sendende razı olsun
Tabikide dertleşirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?