Merhaba arkadaşlar...1 yıllık ilişkinin sonunda terk edildim..Öle kavga falan etmedik sınavlarım bitti memlekete döndüm.Beni yolcu etti o zamana kadar bi sorun yok gibiydi.Ertesi gün aramadı sonraki gun neden soğuksun dedim bunu sen yaptın sen soğuttun diye mesaj attı.Konuşalım sorunlarımızı falan dedim senin sürekli ödevin sınavın vardı ben buluşalım görüşelim diye uğraştım bana yeterli vakti ayırmadın benm dertlerimi dinlemiyodun ben senin herşeyinle ilgilendim sen bencil bi insansın falan dedi.Bi hafta sonrsa doğum günü vardı ona doğum günü için yaptığım hazırlıkları hediyeyi falan anlattım(güzel ve uğraş gerektiren bi hediye hazırlamıştım.) cevap vermedi.Sonra ilişkimizi 2 mesjla bitiricek kadar benden nefret edicek kadar kötü bi insan mıyım çok kırıldım dedim yine cevap yazmadı...Bi hafta sonra hediyesini gönderdim evine yine bi ses çıkmadı.Bu arada annesiyle iletişim kurmuştum adresi falan ondan almıştım,annesi benim aradığımı söylemiş ona da aynı nedenlerğını söylemiş.Onu görmeye gidicektim annesi bunu da söylemiş.Mesaj attı dün kesinlikle gelme çok sinirlenirim hiçbişiyi de değiştirmez gelmen annemi de ikimizin arasında bırakma diye.Bende anneni aramızda bırakmadım,sana sarılıp dönmek bile yeterdi benim için yazdım ve bi şiir yazmıştım onun için onu gönderdim...Yine cevap yok...Biliyorum sevmiyo diceksiniz ama sevdiğinden eminim ama verdiği karardan da dönmeyen bişileri biriktirip biriktirip bi anda kesip atan biri...napsam da bana dönse yardım edin bu kadar kötü davranmasını gerektiricek hiç bişi yapmadım ne aldattım ne kavga ettik..yardım edin lütfen
(( bu yaptıklarına rağmen gidip yüzyüze görmelimiyim yoksa bırakmalımıyım artık...