• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim...napsam bilemiyorum:(

cehem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
5
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar...1 yıllık ilişkinin sonunda terk edildim..Öle kavga falan etmedik sınavlarım bitti memlekete döndüm.Beni yolcu etti o zamana kadar bi sorun yok gibiydi.Ertesi gün aramadı sonraki gun neden soğuksun dedim bunu sen yaptın sen soğuttun diye mesaj attı.Konuşalım sorunlarımızı falan dedim senin sürekli ödevin sınavın vardı ben buluşalım görüşelim diye uğraştım bana yeterli vakti ayırmadın benm dertlerimi dinlemiyodun ben senin herşeyinle ilgilendim sen bencil bi insansın falan dedi.Bi hafta sonrsa doğum günü vardı ona doğum günü için yaptığım hazırlıkları hediyeyi falan anlattım(güzel ve uğraş gerektiren bi hediye hazırlamıştım.) cevap vermedi.Sonra ilişkimizi 2 mesjla bitiricek kadar benden nefret edicek kadar kötü bi insan mıyım çok kırıldım dedim yine cevap yazmadı...Bi hafta sonra hediyesini gönderdim evine yine bi ses çıkmadı.Bu arada annesiyle iletişim kurmuştum adresi falan ondan almıştım,annesi benim aradığımı söylemiş ona da aynı nedenlerğını söylemiş.Onu görmeye gidicektim annesi bunu da söylemiş.Mesaj attı dün kesinlikle gelme çok sinirlenirim hiçbişiyi de değiştirmez gelmen annemi de ikimizin arasında bırakma diye.Bende anneni aramızda bırakmadım,sana sarılıp dönmek bile yeterdi benim için yazdım ve bi şiir yazmıştım onun için onu gönderdim...Yine cevap yok...Biliyorum sevmiyo diceksiniz ama sevdiğinden eminim ama verdiği karardan da dönmeyen bişileri biriktirip biriktirip bi anda kesip atan biri...napsam da bana dönse yardım edin bu kadar kötü davranmasını gerektiricek hiç bişi yapmadım ne aldattım ne kavga ettik..yardım edin lütfen:((( bu yaptıklarına rağmen gidip yüzyüze görmelimiyim yoksa bırakmalımıyım artık...

Bırakmalısınız artık.

Siz kötü bir şey yapmamışsınız sonuçta,sınav döneminizde ona yeteri kadar zaman ayıramadınız diye sizden ayrılmayı istemesi bahane gibi geldi bana.

Onu ihmal etmediğinizi gösteren hediyenizi,evini ziyaret etmek istediğinizi,annesini falan aramanızı her şeyi yapmışsınız.

Şiirler dahi yazmışsınız,o ise hala "gelme,sinirliyim"diyorsa onun ayağına gitmeyin lütfen,bu kadar kadınlık gururunuzu ayaklar altına aldırmayın ne olur ! :/

Daha fazla üstüne gitmeyin bence,otursun bir güzel düşünsün ne hata yaptığını,siz onun üstüne gittikçe o hala kendini haklı görüyor çünkü belli ki.
Kafasını dinlemesine izin verin,bu süre de siz de kafanızı dinlemiş olursunuz hem.

Olur da geri gelirse ne ala ama gelmezse de canınızı sıkmayın.Bugün sınavları bahane eden adam yarın evlenip bebek sahibi olduğunuzda bebek yüzünden ilgilenemediğinizde neler yapar düşünün.O zaman artık evlenmiş ve bebek sahibi olacağınızdan çok kolay da ayrılamazsınız,dert olur başınıza.

Tekrar ediyorum,lütfen daha ısrar edip mesaj dahi atmayın ona,çünkü sizin hiçbir hatanız yok ;)

Son düzenleme:
siz böyle uğraştıkça dönmeyecek benden söylemesiii.aklıma başka birinin olma ihtimalii geldi açıkçası.:44:

Evet son sözüne katılıyorum bırakmalısın artık.. Ayrılma bahanesi çoktandır biriktirilmiş bi bahane gibi.. Sen eminim diyorsun ama gerçekten sevse bu kadar verdiğin uğraşa dayanamaz barışırdı. Ya aklında başkası var yada bitirmiş artık..
Uğraşma canım arayıp sorma umursama..
Hakkında hayırlısı olsun.

çok zor bi durum ama ben dönmesi taraftarı degılım k.bakma lutfen sen okuyorsun elbet ödevlerin , sıkntıların ,sınavların olarak onları atlatınca gerıye kalan tüm zaman sizin eminim sevgilin de bunu biliyor bu kadar kapris ve ilgisizlik ayrılma istegını baska bırseye baglarım ben ya hayatında baska bırı var yada senı senın onu sevdıgın kadar sewmedı seven insan kesinlikle bu sözleri sarfetmez senin üzülcegını bile bile sana zaman gerek bu süre içinde kesinlikle sen arama sen yapman gerekenleri yapmışsın hediyeni göndermişsin tenezül edıp aramamıs bıle kendını heba etme söylesı kolay ama insan üzülüyo sen üzme kendını hayırlısını dile Rabbimden Allah yardımcın olsun canım

Bunların hepsi bahane gibi geldi bana
Bırakmalısın napabilirsin ki daha
Peşinde koşunca bütün değerini yitiriyosun çünkü
Döneceği varsada dönmez çünkü sen hep onu beklicek izlenimi veriyosun ona :ssz:

bencede yapman gerekeni yapmışsın. artık kesinlikle arama. hiç bişey yapma.. sen böyle yaptıkça onun gözünde değerin iyice düşer iyice elinin altında görür seni :25:

Resmen ayrılmak için senin şehirden ayrılmanı beklemiş ne diyim...

Bırakmalısınız artık.

Siz kötü bir şey yapmamışsınız sonuçta,sınav döneminizde ona yeteri kadar zaman ayıramadınız diye sizden ayrılmayı istemesi bahane gibi geldi bana.

Onu ihmal etmediğinizi gösteren hediyenizi,evini ziyaret etmek istediğinizi,annesini falan aramanızı her şeyi yapmışsınız.

Şiirler dahi yazmışsınız,o ise hala "gelme,sinirliyim"diyorsa onun ayağına gitmeyin lütfen,bu kadar kadınlık gururunuzu ayaklar altına aldırmayın ne olur ! :/

Daha fazla üstüne gitmeyin bence,otursun bir güzel düşünsün ne hata yaptığını,siz onun üstüne gittikçe o hala kendini haklı görüyor çünkü belli ki.
Kafasını dinlemesine izin verin,bu süre de siz de kafanızı dinlemiş olursunuz hem.

Olur da geri gelirse ne ala ama gelmezse de canınızı sıkmayın.Bugün sınavları bahane eden adam yarın evlenip bebek sahibi olduğunuzda bebek yüzünden ilgilenemediğinizde neler yapar düşünün.O zaman artık evlenmiş ve bebek sahibi olacağınızdan çok kolay da ayrılamazsınız,dert olur başınıza.

Tekrar ediyorum,lütfen daha ısrar edip mesaj dahi atmayın ona,çünkü sizin hiçbir hatanız yok ;)

bi paylaşım sitesinden yeni kızlar aramaya başladı bile:(((Beni terkedip başka kızlarla mutlu olmaya çalışıyo hiç tanıyıp bilmediği insanlarla...

bence sen onun seni sevdiğine inanmak istiyorsun ( halaa)....

Birsürü saçma sapan bahaneler üretmiş...

eee ne demişler: geline kalk oyna demişler yerim dar demiş,yer açmışlar donum dar demiş misali olmuş seninki:)

kusura bakma güzelim ve fazla kafana takıpta sende inat olsun diye abuk subuk kişilerde arama teselliyi...

Back
X