Terkedildim. Sizce bunu haketmiş miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

happilyeverafter0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
44
-71
1
25
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar. Yaklaşık 10 gün önce erkek arkadaşım beni terketti. Terk edişinden önce bir konu hakkında tartıştık ve ben onu sanırım biraz fazla bunalttım. Gerçekten akıl verecek birilerine ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olun ondan özür dilemeli miyim?

Sevgilimin 2-3 yıllık çok yakın olduğu bir kız arkadaşı var. Her gün her saat arayabiliyor ve her gün mutlaka konuşuyorlar vs. Ben biraz fazla kıskanç bir yapıya sahibim ve bu durumu bir türlü kabul edemedim. 2 ay önce bu konuyu açtım ve rahatsız olduğumu bu şekilde devam edemeyeceğimi, o kızı hayatından çıkartmasını kesinlikle istemediğimi ama soğukluk koymasını istediğimi ve gerekmedikçe konuşmamasını birebir buluşmamasını istediğimi belirttim. Çok sorun çıkarttı kızdı bağırdı çağırdı ama sonra kabul etti. Peki dediğin gibi soğukluk koyacağım dedi. Ben bu 2 ay zarfında bu kızın konusunu hiç açmadım. Çünkü buluşmadılar vs ben de bu yüzünden sorun etmedim. Daha sonra bir gün snapchatinde kimlerin olduğunu merak edip sordum. Benim dışımda tek bir kızın ekli olduğunu bunun da o kız olduğunu söyledi. Ekli olması bir şeyi ifade etmez ama ara sıra birbirlerine fotoğraf attıklarını ve bunda bir sakınca görmediğini söyledi. Ben bunu duyunca çıldırdım çünkü bana soğukluk koyacağına dair söz vermişti güvenim çok kırıldı. Bunu ona güzelce açıkladım bana verdiği sözde durmadığını bu yüzden güvenimin kırıldığını belirttim. Özür dilemedi hala normal gördü. Benim soğukluk koyma şeklim bu. Senin istediğin şekilde sırf sen istedin diye insanları hayatımdan çıkartamam dedi ve ben bu söylediğini unutamıyorum. Bu sorunun üzerini kapatmaya çalıştım bir şekilde ama içimde bir sıkıntı olarak duruyordu derken üzerine bir kere daha güvenimi kırdı. Bu seferki konumuzda yine benim aylar önce onu uyardığım bir konuydu. Instagram'da takip ettiği kızların attığı bütün fotoğrafları beğeniyor ve bu durum benim canımı sıkıyordu. Ona bunu söylediğimde peki artık beğenmeyeceğim demişti. Bu Snapchat olayından sonra benim güvenim kırıldı ve açtım baktım. Yalnızca ortak takipte olduklarımızı beğenmemiş ve diğer kızların paylaştıklarını yine hiç boş geçmemiş. Olay beğenip beğenmemesi değil ama benim söylediklerimi umursamaması çok canımı yaktı. Tekrardan uyardım. Tekrardan sanki hiç konuşmamışız gibi beğenilerine devam etti. Sabrettim sabrettim belki değişir diye ama ne söylediysem de bir kulağından girip bir kulağından çıkmış sanki. En sonunda ben iyice çıldırdım kendimi kaybettim. O da artık istemediğini söyleyerek benden ayrıldı. Sizce ben çok mu sıkı ve yobaz davranmışım?

Bir arkadaşım daha vardı böyle sevgilisi başka bir kızla görüşüyor arkadaş kızınca o benim sadece arkadaşım diyordu. Sonra öğrendiki ikisini aynı anda idare ediyor arkadaşı oyalarken diğer kıza evlilik teklifi ediyormuş.. Kızla arasına mesafe koymadığı için verdigin tepki yerinde ama buyüzden seni terk etmesi affedilir bişey değil onu tamamen silmen geri dönse bile affetmemen gerekir.

Açıkçası insanların karşı cinsten çok sevdiği ve güvendiği dostları olduğunu bilmeme rağmen bunun istisnai kişilerde art niyet taşımadığını düşünüyorum. Öncelikle istediğiniz o kişiyi silmesi değil de sadece bir tık mesafe koyması ise gayet yapılabilir bir durum bence. Bu kadar sert çıkışması ve ısrarla devam etmesi çok hoş gözükmüyor. Onun dışında beğeniye gelince bende listemde bazen sırf öylesine beğeniyorum bu kadar diretmek iyice inada bindirmiş ama bu da yine yapılamayacak birşey değil. İlişkinin bitmesi iki taraf içinde iyi olmuş olabilir.

Yani bu yakın kız arkadaşı için bir şey diyemem. Her gün bir saat konuşma baya cins ama onu belirteyim. Bence asıl sıkıntı her konuda tamam yapacağım diyerek değişik hareketler yapması. Keşke en baştan hayır mesafe koyamam veya like atmaya devam edeceğim deseydi.
Beklentileriniz aynı değil ve karşınızdaki maalesef yalancı yani.

Benim bir zamanlar en yakin arkadasim erkekti. Oda esi ile tanistiginda "benim en yakin arkadasim bir kadin, bu senin icin sorun olacaksa bastan söyle devam etmeyiz" dedi. (Sonra bu adam beni is icin arkamdan vurdu, ama orda arkamda durdu bari serefsiz :D). Yani bastan onu öyle kabul ettiyseniz sonradan karismaniz dogru degil. Ama adam da biraz ne biliyim sadik olmayan bir izlenim verdi. Özür dileyeceginiz bir durum yok. Dogru insan degilmis sizin icin

Fazla tepki vermişsin. O da afedersin kendini bi b..k sanmış. Muhtemelen o kızla arasında birşey var. Bir de bu konu haricinde sana ilgisi nasıldı? Buradan bakınca zoraki yürüyen bir ilişki gibi duruyorda?

Altında bit yeniği aramissiniz...
Daha sakin halledebilecekken.
Bu arada altında bir bit mi var iki bit mi bilemedim.

Karşı cinsten arkadaş falan olmaz belli bir yaştan sonra benim kız arkadaş gibi gördüğüm erkek arkadaşım eski sevgilisi tarafından ihanete uğradı daha sonrasında yani aklımın ucundan geçmezdi bana o gözle bakacağı çocukluk arkadaşım sonuçta neyse bu bana evlilik teklif etti kibarca reddettim görüşmeyi kestim her buluşmak istediğinde bir şey uydurdum. Siz ne olur ne olmaz dikkat edin

Fazla tepki vermişsin. O da afedersin kendini bi b..k sanmış. Muhtemelen o kızla arasında birşey var. Bir de bu konu haricinde sana ilgisi nasıldı? Buradan bakınca zoraki yürüyen bir ilişki gibi duruyorda?
Buluştuğumuz zamanlarda çok mutlu mesuttuk ancak mesaj üzerinden pek ilgili olamıyordu. Heleki arkadaşlarıyla beraberse bütün gün ne yazar ne arardı. Ben fazla tepki verdiğimin farkındayım ama güvenimi öyle bir kırdı ki. Aralarında bir şey olduğunu sanmıyorum ama bu devirde herkesten her şey beklenir. Benim canımı sıkan nokta beni silmeyi göze alması ama o kızı silememesi.

Karşı cinsten arkadaş falan olmaz belli bir yaştan sonra benim kız arkadaş gibi gördüğüm erkek arkadaşım eski sevgilisi tarafından ihanete uğradı daha sonrasında yani aklımın ucundan geçmezdi bana o gözle bakacağı çocukluk arkadaşım sonuçta neyse bu bana evlilik teklif etti kibarca reddettim görüşmeyi kestim her buluşmak istediğinde bir şey uydurdum. Siz ne olur ne olmaz dikkat edin
Benimkinin yakın arkadaşı da tam onun istediği gibi bir kız ya o kadar sinirlerimi bozuyor ki...

Altında bit yeniği aramissiniz...
Daha sakin halledebilecekken.
Bu arada altında bir bit mi var iki bit mi bilemedim.
Ya aslında bit yeniği aramaktan değil sevgilime güvenim sonsuzdu. Öylesine sorduğum bir soru benim ona olan güvenimi kökünden sarstı

bana dediği şey şuydu bir itirafı olarak bir ara hâlâ onunlayken aklından geçirmiş biz olsak nasıl olurdu acaba diye tabii ki de asla şüpheli bir durum yoktu çünkü ahbap gibiydik
Gerçekten çok ilginç bir durum ama ben öyle bir düşüncem olduğu için değil de o yakınlık hoşuma gitmediği için böyle bir istekte bulunmuştum. Asıl canımı sıkan nokta defalarca bu konu açıldı her seferinde o kızı bana tercih ettiğini düşündüm. Çünkü beni sildi o kızı silmemek için...

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar. Yaklaşık 10 gün önce erkek arkadaşım beni terketti. Terk edişinden önce bir konu hakkında tartıştık ve ben onu sanırım biraz fazla bunalttım. Gerçekten akıl verecek birilerine ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olun ondan özür dilemeli miyim?

Sevgilimin 2-3 yıllık çok yakın olduğu bir kız arkadaşı var. Her gün her saat arayabiliyor ve her gün mutlaka konuşuyorlar vs. Ben biraz fazla kıskanç bir yapıya sahibim ve bu durumu bir türlü kabul edemedim. 2 ay önce bu konuyu açtım ve rahatsız olduğumu bu şekilde devam edemeyeceğimi, o kızı hayatından çıkartmasını kesinlikle istemediğimi ama soğukluk koymasını istediğimi ve gerekmedikçe konuşmamasını birebir buluşmamasını istediğimi belirttim. Çok sorun çıkarttı kızdı bağırdı çağırdı ama sonra kabul etti. Peki dediğin gibi soğukluk koyacağım dedi. Ben bu 2 ay zarfında bu kızın konusunu hiç açmadım. Çünkü buluşmadılar vs ben de bu yüzünden sorun etmedim. Daha sonra bir gün snapchatinde kimlerin olduğunu merak edip sordum. Benim dışımda tek bir kızın ekli olduğunu bunun da o kız olduğunu söyledi. Ekli olması bir şeyi ifade etmez ama ara sıra birbirlerine fotoğraf attıklarını ve bunda bir sakınca görmediğini söyledi. Ben bunu duyunca çıldırdım çünkü bana soğukluk koyacağına dair söz vermişti güvenim çok kırıldı. Bunu ona güzelce açıkladım bana verdiği sözde durmadığını bu yüzden güvenimin kırıldığını belirttim. Özür dilemedi hala normal gördü. Benim soğukluk koyma şeklim bu. Senin istediğin şekilde sırf sen istedin diye insanları hayatımdan çıkartamam dedi ve ben bu söylediğini unutamıyorum. Bu sorunun üzerini kapatmaya çalıştım bir şekilde ama içimde bir sıkıntı olarak duruyordu derken üzerine bir kere daha güvenimi kırdı. Bu seferki konumuzda yine benim aylar önce onu uyardığım bir konuydu. Instagram'da takip ettiği kızların attığı bütün fotoğrafları beğeniyor ve bu durum benim canımı sıkıyordu. Ona bunu söylediğimde peki artık beğenmeyeceğim demişti. Bu Snapchat olayından sonra benim güvenim kırıldı ve açtım baktım. Yalnızca ortak takipte olduklarımızı beğenmemiş ve diğer kızların paylaştıklarını yine hiç boş geçmemiş. Olay beğenip beğenmemesi değil ama benim söylediklerimi umursamaması çok canımı yaktı. Tekrardan uyardım. Tekrardan sanki hiç konuşmamışız gibi beğenilerine devam etti. Sabrettim sabrettim belki değişir diye ama ne söylediysem de bir kulağından girip bir kulağından çıkmış sanki. En sonunda ben iyice çıldırdım kendimi kaybettim. O da artık istemediğini söyleyerek benden ayrıldı. Sizce ben çok mu sıkı ve yobaz davranmışım?
Arada bir mesafenin olmasını düşünüyorum . Bende olsam asla kabul edemem ne münasebet 7/24 dilediği gibi sevgilimi /eşimi arayacak bulaşacak . Kusura bakmayın ama siz haklı olduğunuz halde sevgiliniz o kızı tercih etmiş . Siz bir erkekle böyle olsanız sadece arkadaşım deseniz ne olur acaba ? Bu fazla kıskançlık değil olması gereken . Eğer biriyle ilişki yaşıyorsan ilişki yaşadığın kıza da biraz saygı duyacaksın .bu tamamen saygısızlık başka bir şey değil

Arada bir mesafenin olmasını düşünüyorum . Bende olsam asla kabul edemem ne münasebet 7/24 dilediği gibi sevgilimi /eşimi arayacak bulaşacak . Kusura bakmayın ama siz haklı olduğunuz halde sevgiliniz o kızı tercih etmiş . Siz bir erkekle böyle olsanız sadece arkadaşım deseniz ne olur acaba ? Bu fazla kıskançlık değil olması gereken . Eğer biriyle ilişki yaşıyorsan ilişki yaşadığın kıza da biraz saygı duyacaksın .bu tamamen saygısızlık başka bir şey değil
O mesafeyi koymaya çalıştı ama bu onu günden güne daha da bunalttı diye düşünüyorum. Sonuç olarak dediğiniz gibi bu konu ne zaman açıldıysa da o kızı bana tercih etti. Çünkü beni o kadar üzdü o kadar ağlattı yine de bu kızı silemedi.

Online eğitim sürecinde kız başka şehirde olduğu için pek görüşmediler ama her gün konuşmaya devam ediyorlardı. Hatta bir keresinde kız istanbulda olsaydı her hafta buluşurduk ne var bunda demişti..

Her gün konuşuyorlar dediğiniz whatsapp mesajı mı? Aramaysa günde kaç dakika konuşuyorlar? 5-10 dakika ne yaptın günün nasıl geçti diye mi konuşuyorlar? Kızın hareketlerinde sıkıntılı bir şey mi gördünüz? Eski sevgiliniz ve kız kaç yıldır arkadaş?

Her gün konuşuyorlar dediğiniz whatsapp mesajı mı? Aramaysa günde kaç dakika konuşuyorlar? 5-10 dakika ne yaptın günün nasıl geçti diye mi konuşuyorlar? Kızın hareketlerinde sıkıntılı bir şey mi gördünüz mü? Eski sevgiliniz ve kız kaç yıldır arkadaş?
2-3 yıldır arkadaşlar ne konuştuklarını bilmiyorum. Sevgilim benim yanımda sinirlenmemem için açmıyordu. Üniversitede aynı sınıftalar ödevleri projeleri her şeyi beraber yapıyorlardı işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X