terkedildim..

mahpeyker612

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
22
5
1
27
Merhaba kızlar, 1 senedir karmaşık bir şekilde ilerleyen ilişkim şer..fsiz eski sevgilim tarafından terkedilmem ile sonlandı. En baştan anlatıyorum biz üniversitede tanıştık sınıf arkadaşımdı 3-4 ay peşimden koştu pas vermedim, aradan bir yaz tatili geçti hiç görüşmedik okul açılınca karşılaşmaya başladık benim de içimde kaldığı için denemek istedim 2 ay flörtten sonra sevgili olduk. tam her şey çok güzel derken 2 hafta sonra annesi bizi öğrendi ve asla istemedi hakkımı helal etmem vs vs biz böyle buruk bir şekilde ayrıldık. ama hala seviyoruz böyle depresif takılmalar falan tam 5 ay sonra geri geldi bana annemi ikna ettim ben senden asla uzak kalamıyorum nolur telafi edelim falan ben tabi ki kabul ettim.ama bu sefer ilişkimizde flörtte olduğu gibi kibar ve konuşkan değildi ben sevgisini göstermiyor diye üstüne düşmedim kendisi okul kapanınca memleketine gitti ama sadece mesajlaşıyoruz 2 ay geçti bir kere bile aramadı hep müsait olamıyorum falan bendeki de kerizlik olduğu için yine üstüne gitmedim.sonra 1 ay daha geçti ufak bir tartışmamızdan sonra aniden bana ayrılalım dedi. biz yoruyoruz birbirimizi falan filan beni benim onu sevdiğim kadar sevmediğini farketmiş. kalbimi kırdığı için özür dilermiş haspam. Bir insanın sevgisi 3 ayda biter mi annesi doldurmuş olabilir mi 1 ay sonra okul başlıyor istanbula gelicek sizce yine dengesizlik yapıp bana dönmeye çalışır mı yoksa gerçekten kafasında bitirdi mi?bu erkekler hep mi böyle..

Bundan sana hiç bi şey olmaz, Okul zamanı senle vakit geçiriyor, memlekete gidince sana ihtiyaç kalmıyor..

10 gün oldu ayrılalı ne stalkladım ne bi şey sadece adını duymak bile istemiyorum ama inandığım değerlerin kocaman bi yalan çıkması beni üzdü açıkçası..bu kadar basit miydi yani.. gelmesini pişman olduğunu görmek için istiyorum benim gibi seven birini kaybettiğini anlasın

Hepimiz böyle şeyler yada benzerini yaşadık. Üzerinden vakit geçince insn aklına bile gelmiyor.
Sana değer vermeyen biriyle asla birlikte olma. Ne şimdi nede bundan sonra sen dik bir duruş sergiler kendinden ödün vermezsen hayat karşına aradığın insanı çıkaracaktır.

İnandığın değerler doğru,adam yanlış.
Birinin pişman olmasını dilemek,beklemek hayattaki en büyük yanlışlardan biri,özellikle sevgililik olayında.
Asla olmazlar,dönüşlerindeki tek sebep yenisini bulamamalarıdır.

Annesi ne alaka? Zaten ailesi de sorunluymuş. Bence isabet olmuş. Hiçbir şey söyleme, merhaba-merhaba. Önüne bak, dönerse de artık olmaz dersin.

Ulasılmazken cok değerliydin
Üzgünüm ama adamın olayı sevgi değil hevesmis tahminimce de başka biri var
Beklentiye girme sana ondan hayır gelmez üzülen sen olursun biraz sert eleştiri oldu ama sonradan daha çok üzülmemen için ..

aynen öyle oldu kovalarken heyecanlı geldi ulaşınca da fos..ben değer veriyo sandım kandırdı beni

Sevseydi bitmezdi tabi.Okul açılınca yine yanaşır kesin şimdi,sende ona göre davranırsın.Eğer hala kabul edersen daha kötülerine de hazır ol.

Anneye düşkün olabilir de kadın memlekette, sizi gördü mü ki de istemiyor? Neyiniz batmış?
ya çocuk ben saklayamam yalan söyleyemem dedi hakkımı helal etmem falan diyince işler karıştı. batan bi şey yok aslında ayrıldım yaz kıza bakıcam telefonuna falan demiş, yıl 2017......

Sevseydi bitmezdi tabi.Okul açılınca yine yanaşır kesin şimdi,sende ona göre davranırsın.Eğer hala kabul edersen daha kötülerine de hazır ol.
gerçekten yüzünü bile görmek istemiyorum ben bir erkeği hayatıma ilk kez bu kadar soktum ilk kez bu kadar sevdim ve yanıldım, kırgınım fazlasıyla

aynen öyle oldu kovalarken heyecanlı geldi ulaşınca da fos..ben değer veriyo sandım kandırdı beni
Sen saf birine benzemıosun hatta bana göre akıl alacak biri deilsin sadece his paylaşıosun eminim ki gereğini en iyi şekilde yaparsın duyguna yenilme yeterki illa bu adam olacaksa da sana ispat etmesi seni ikna etmesi lazım

çok zor kendisi egoistin teki aşırı iradelidir bi öncekinde bile nasıl geldi hala şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…