- 26 Ağustos 2008
- 294
- 353
- 303
- 32
- Konu Sahibi mahpeyker612
-
hepsi böyle anacımBen de iki yil once birine asik oldum baska biriyle evlendi serefsiz.
bize yaşattıklarının aynısını onlara da birisi yaşatsın tek istediğim bu.Benim sevdigim adam da beni hic aramazdi hep ben arardim bosver hayirlisi olsun
Onu böyle kabul edersen şartlanırsan değişmez kaldı ki evlilikte daha zor olur en az onun kadar değerlisin sende en başta kendini düşünçok zor kendisi egoistin teki aşırı iradelidir bi öncekinde bile nasıl geldi hala şaşkınım
aynen öyle yapmam lazım zamanında verdiğim tavizin haddi hesabı yokOnu böyle kabul edersen şartlanırsan değişmez kaldı ki evlilikte daha zor olur en az onun kadar değerlisin sende en başta kendini düşün
Fedakarlık adı altında çoğumuz zama ında ne tavizler verdim sonra da degısmıo baştan tutmak lazım :)aynen öyle yapmam lazım zamanında verdiğim tavizin haddi hesabı yok
Üniversitedeki aşklar terminale kadardır diye bi arkadaş söylemişti hiç unutmam o sözü.Merhaba kızlar, 1 senedir karmaşık bir şekilde ilerleyen ilişkim şer..fsiz eski sevgilim tarafından terkedilmem ile sonlandı. En baştan anlatıyorum biz üniversitede tanıştık sınıf arkadaşımdı 3-4 ay peşimden koştu pas vermedim, aradan bir yaz tatili geçti hiç görüşmedik okul açılınca karşılaşmaya başladık benim de içimde kaldığı için denemek istedim 2 ay flörtten sonra sevgili olduk. tam her şey çok güzel derken 2 hafta sonra annesi bizi öğrendi ve asla istemedi hakkımı helal etmem vs vs biz böyle buruk bir şekilde ayrıldık. ama hala seviyoruz böyle depresif takılmalar falan tam 5 ay sonra geri geldi bana annemi ikna ettim ben senden asla uzak kalamıyorum nolur telafi edelim falan ben tabi ki kabul ettim.ama bu sefer ilişkimizde flörtte olduğu gibi kibar ve konuşkan değildi ben sevgisini göstermiyor diye üstüne düşmedim kendisi okul kapanınca memleketine gitti ama sadece mesajlaşıyoruz 2 ay geçti bir kere bile aramadı hep müsait olamıyorum falan bendeki de kerizlik olduğu için yine üstüne gitmedim.sonra 1 ay daha geçti ufak bir tartışmamızdan sonra aniden bana ayrılalım dedi. biz yoruyoruz birbirimizi falan filan beni benim onu sevdiğim kadar sevmediğini farketmiş. kalbimi kırdığı için özür dilermiş haspam. Bir insanın sevgisi 3 ayda biter mi annesi doldurmuş olabilir mi 1 ay sonra okul başlıyor istanbula gelicek sizce yine dengesizlik yapıp bana dönmeye çalışır mı yoksa gerçekten kafasında bitirdi mi?bu erkekler hep mi böyle..
O dönse bile sen kabul etme artık, sen bu kadar değersiz misin gel desin gel , git desin git . Boşver gitsin, sana değer veren , gerçekten seven birini bulMerhaba kızlar, 1 senedir karmaşık bir şekilde ilerleyen ilişkim şer..fsiz eski sevgilim tarafından terkedilmem ile sonlandı. En baştan anlatıyorum biz üniversitede tanıştık sınıf arkadaşımdı 3-4 ay peşimden koştu pas vermedim, aradan bir yaz tatili geçti hiç görüşmedik okul açılınca karşılaşmaya başladık benim de içimde kaldığı için denemek istedim 2 ay flörtten sonra sevgili olduk. tam her şey çok güzel derken 2 hafta sonra annesi bizi öğrendi ve asla istemedi hakkımı helal etmem vs vs biz böyle buruk bir şekilde ayrıldık. ama hala seviyoruz böyle depresif takılmalar falan tam 5 ay sonra geri geldi bana annemi ikna ettim ben senden asla uzak kalamıyorum nolur telafi edelim falan ben tabi ki kabul ettim.ama bu sefer ilişkimizde flörtte olduğu gibi kibar ve konuşkan değildi ben sevgisini göstermiyor diye üstüne düşmedim kendisi okul kapanınca memleketine gitti ama sadece mesajlaşıyoruz 2 ay geçti bir kere bile aramadı hep müsait olamıyorum falan bendeki de kerizlik olduğu için yine üstüne gitmedim.sonra 1 ay daha geçti ufak bir tartışmamızdan sonra aniden bana ayrılalım dedi. biz yoruyoruz birbirimizi falan filan beni benim onu sevdiğim kadar sevmediğini farketmiş. kalbimi kırdığı için özür dilermiş haspam. Bir insanın sevgisi 3 ayda biter mi annesi doldurmuş olabilir mi 1 ay sonra okul başlıyor istanbula gelicek sizce yine dengesizlik yapıp bana dönmeye çalışır mı yoksa gerçekten kafasında bitirdi mi?bu erkekler hep mi böyle..
Bu devrin erkekleri de bir tuhaf. Seni sezonluk dusunmus galiba.
oğlunda çok iyi hıyar turşusu olur kursunsevgilinin annesi manyak, oğluna aşık dediğimiz hiç hazzetmediğim annelerden sanırım. turşusunu kursun lütfen izin ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?