Terkedildim.

bltrcn34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
8
1
1
31
Cocukluk arkadaşımla yıllar sonra buluştuk sonra aramızda yakınlaşma oldu ve biz evlenmeye karar verdik 1 ay olacak ve kendisi benden daha çok istekli olduğu halde herşey çok güzel giderken dün akşamdan beri bana adam bı farklı davranmaya başladı telefon acmamalar msjlara dönmemeler ısrarlarim sonucu baba kafam bozuk beni rahat bırak dedi ve beni bıraktı bı sure kafasini toplaması gerekiyormuş ondan önceki gün bu bana biraz yakınlaşmak istedi arabada ben kabul etmedim onun dışında başka bı sorun yoktu bu yüzden olduğunu düşünüyorum sizce de böyle midir

Niyeti evlenmek değil cinsellikmis.yuz vermeyince de niyeti ortaya çıkmış.niyeti evlilik olan adam sorun etmez beklerdi..baba. Baba mı dio size

Bencede o yüzden baba

Tam yeşilçam konusu

Erkek cinsellik ister kadin istemez ve iliski biter ki bitsinde zaten hayirlisi

baba kafam bozuk beni rahat bırak dedi
Size baba mı dedi ?

ya bu insanlar hayatı farklı yaşıyor ya da bende bir sorun var. Evlilik kararı alabilecek kadar emin olup sonradan cinsel ilişkiye yanaşmadın diye iletişim kurmuyorsa o ilişki hiç başlamamıştır. Sanırsın evcilik, valla konuya inanasım gelmedi yalan söylemiyim. 29 yaşındasınız böyle mi yaşıyorsunuz ilişkilerinizi gerçekten

Cinsellik yaşayamayınca kırılgan erkekliği(!) Devreye girerek manipülasyona başlamış

Sen bilirsin ergenlikle uğraşacak zamanım yok deyip geçin.

İlişkiniz kısa süreli anladığım kadarıyla 1 ay olacak demişsiniz.Aslinda evliliğe bu kadar çabuk karar vermeniz,onun sizin telefonlarınızı acmamasindan daha anormal

Baba yanlış yazılmış da ilişkilerini bu şekilde yaşamıyorum sadece kimseyle birlikte olan gibi bı çabam yok

baNa yazacakken klavye düzeltti bence üye yanlış yazmış diye düşündüm ben

İlişkiniz kısa süreli anladığım kadarıyla 1 ay olacak demişsiniz.Aslinda evliliğe bu kadar çabuk karar vermeniz,onun sizin telefonlarınızı acmamasindan daha anormal

İlişkiniz kısa süreli anladığım kadarıyla 1 ay olacak demişsiniz.Aslinda evliliğe bu kadar çabuk karar vermeniz,onun sizin telefonlarınızı acmamasindan daha anormal bence

İlişkiniz kısa süreli anladığım kadarıyla 1 ay olacak demişsiniz.Aslinda evliliğe bu kadar çabuk karar vermeniz,onun sizin telefonlarınızı acmamasindan daha anormal bence
Şöyle ki zaten evlilik için tabi ki zaman var tanışma aşaması ilişki yaşamak arakdasliktan sevgililige giden bişey sadece böyle yapması şaşırtıcı tanışmaya zaman bile birakmadi

Klasik evliliğe kendini çok hevesli gösterip cinsellik isteyen olmayacağını anlayınca yan çizip yeni rota belirleyen biri gibi geldi mümkün mertebe uzak durun geri dönerse kabul etmeyin çünkü kafasına esip giden birinin her zaman yapacağı ilk şey bu olur...

İki günlük adam evlilik ne alaka ya.
Erken bunları konuşmak için diyemedin mi.
Şu adamlar evlilik deyince yelkenleri suya indirmeyin lütfen rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…