Terkedildim.

Tabi evlilik düşünmediğinden Bir tarafı yememiş brni rahat bırak demiş koskoca adamların hallerine bak ya çok gülünç ve karaktersizce

hoşlanmadığım adamları uzaklaştırma yöntemim bu benim :halay: bakıyorum bir boka yaramıyor bana göre değil hemen vıyç vıyç evlilik muhabbeti açıyorum ortadan yok oluyorlar :KK48:
adamın niyeti cinsellik belli eğer sizde yaşamak istiyorsanız tabiki yaşayın ama karşınızdaki insanın amacı bu olmamalı ki bu arkadaş baya belli etmiş amacını ıyy. direkt engel basın..

Şansını denemiş geri cevrilincede seni manupule edip oyununa devam ediyor.
Aptallik yapma sakın, niyeti kôtü çünkü

Cocukluk arkadaşımla yıllar sonra buluştuk sonra aramızda yakınlaşma oldu ve biz evlenmeye karar verdik 1 ay olacak ve kendisi benden daha çok istekli olduğu halde herşey çok güzel giderken dün akşamdan beri bana adam bı farklı davranmaya başladı telefon acmamalar msjlara dönmemeler ısrarlarim sonucu baba kafam bozuk beni rahat bırak dedi ve beni bıraktı bı sure kafasini toplaması gerekiyormuş ondan önceki gün bu bana biraz yakınlaşmak istedi arabada ben kabul etmedim onun dışında başka bı sorun yoktu bu yüzden olduğunu düşünüyorum sizce de böyle midir 🤔🙄
Bu adamdan bir halt olmaz..bence hemen tüm iletişimi kesin

Sadece cinsellik için sizinle beraber ve istediğini alamayınca vazgeçmiş .

Cocukluk arkadaşımla yıllar sonra buluştuk sonra aramızda yakınlaşma oldu ve biz evlenmeye karar verdik 1 ay olacak ve kendisi benden daha çok istekli olduğu halde herşey çok güzel giderken dün akşamdan beri bana adam bı farklı davranmaya başladı telefon acmamalar msjlara dönmemeler ısrarlarim sonucu baba kafam bozuk beni rahat bırak dedi ve beni bıraktı bı sure kafasini toplaması gerekiyormuş ondan önceki gün bu bana biraz yakınlaşmak istedi arabada ben kabul etmedim onun dışında başka bı sorun yoktu bu yüzden olduğunu düşünüyorum sizce de böyle midir 🤔🙄
Biri size boyle durumda olduğunu anlatsa ne tavsiye verirdiniz? Tabiki cinsellikdi amaci yaklaşma olmayinca da hadi yoluna dedi.. Ya da size onu kaybetme korkusunu salarak bir sonraki sevişme teklifini red etme ihtimalinizi azaltiyor. Her iki halde de rezil bir durum. Sakın kanmayin. Akli şeyinde olan adamdan ne koca olur ne gelecek.

Back
X