P
Princess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Princess
-
bence bu sonu sen hazırlamışsın
başka bir sebepten ötürü ben ayrılmak istemiştim diyorsun, çok seven insan ayrılmayı düşünmez bile
ve çok sewdiğine eminsin sanki imkansız geliyor ondan ayrılık lafı gelmesi
bence kendine şu soruyu sor
terkedilmek mi üzüyor seni
yoksa sewdiğin insanı kaybetmek mi
herşey gönlünce olsun a.s.
tatlım yazında hakaret ettim kaldıramıcağı laflar söyledim demişsin...sanırım bunlara baya bi kırılmış olabilir ...seni istemediğini söylemiş fakat sen ağlayınca yumuşamış ...bence çok kırmışsın erkek arkadaşını ..bi kaç gün hiç arama ondan bekle eğer aramassa mesaj at ( gece gönder çünkü yalnızken daha çok düşünür seni daha yumuşak olabilir)mesajında da nasılsın canım? seni çok kırdığımın farkındayım ama seni çok özledim ve ve gerisini ondan bekle eğer ses çıkmassa ................................
cnm ona tek bir msg at derim
onda seni seviyorum ve senin de sevdiğimi düşünüyorum
hatalar yapıyor olabiliriz ama bir ilişki bunun için bitmemeli
yine de sen bilirsin tarzı bişi yaz
ve bir daha yazma bekle
üstüne gittikçe sen
kararında haklı oldugunu düşünür
o kendince bir mantık kurmuştur ve seni üzdügünü düşünüodur
sen ararsan daha uzaklaşır
arama bi msg at içinden geldiği gibi ve bi daha arama cnm inan en iyisi bu
benzer durumlar yaşadım
cnm artık msg atma o şimdi kesin bir karar almış
bakalım gerçekleştirebilecek mi
şu an sen ne kdr arasan da geri döndüremezsin
seni gerçekten seviosa
o anlamalı sensiz olamadıgını
şimdi biliyorum çok üzgünsün çok kötü hissediosun ama inan cnm bak aradıkça rahatlamıcaksın aksine pişman olacaksın nolur tut kendini bekle cnm çok zor biliorum ama bekle
bazı erkekler var cok gururlu aılesıne gururuna bısı soyledıgın anda delı gıbı sevse bıle bıtırır
sende kıracak kelımeler soylemıssın kı senı sevdıgını bıle bıle nası soyledın bunları anlamadım hatanı kabullen ozur dıle ve bı daha da arama zaten senın dedıgın gıbı senı cok sevıyor sensızlıge dayanamaz bı duruma gelırse yıne sana donecektır yeterkı bıraz serbest bırak kafasını dınlesın
bazen tartısırken agzımızdan ıstemedıgımız kelımeler cıkıyo ses tonumuz yukselıyo ıste ılıskıyı bıtıren faktorlerden bırı de bu tartısırken bıle dusuncelerımızı bagırıp cagırmadan kalp kırmadan yapmalıyız nasıl kı kırılan bı bardak asla tamır olmuyorsa kalbınde tamırı asla olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?